עבור לתוכן

הכרטיס Creative Live 5.1 יעבוד טוב עם X-530 ??..

Featured Replies

פורסם

צריך להיכנס לביוס.

זה לא יעזור לי שאני אדע את הדגם של הלוח. אני צריך להכיר את הביוס שלו, ואת זה אני לא יכול לעשות מהמחשב שלי.

• תגובות 52
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כן אחי אבל משהו לאן להיכנס בכללי כזה בכול ביוס זה אמור להיות אותו דבר לא?ואם כבר מדברים על לוח אם אז אין מצב שאני קונה את הלייב ואין לי איפה להשים אותו יענו יש לי חיבור לכרטיס קול חוץ מה OB לא?

אתה יכול לברר לי בבקשה?

תודה

עריכה:

הפעלתי את המחשב מחדש ניכנסתי לביוס מצאתי שם משהו אדיו עשיתי אותו לא פועל ואכן עכשיו אין סאונד השאלה אם אני יקנה כרטיס ויעשה על הסאונד בביוס לא פעיל אז גם הכרטיס שאני יקנה לא יפעל?

פורסם

הכרטיס שתקנה יפעל

תדאג גם להסיר את הדרייברים של האון בורד מלוח בקרה

פורסם
  • מחבר

בטוח שהוא יפעל? כי לא ניראה לי הגיוני שאני מבטל את הסאונד דרך הביוס והוא יפעל.. :screwy:

פורסם

בביוס אתה מבטל את הכרטיס המובנה. וזהו. מה קשור כרטיס חיצוני לביוס שלך? :screwy:

חוץ מזה שלא צריך בכלל לבטל שום דבר. מבחינת WINDOWS, שיהיו לך 20 כרטיסי קול במחשב. רק תבחר את זה שאתה רוצה להשתמש בו.

פורסם
  • מחבר

כן אבל בביוס אני לא רואה שם שאני מבטל OB רשום אודיו ואני מבטל זהו..

והאם אני יכול בכלל לקנות את הכרטיס קול לייב?

יש לאן לחבר אותו בלוח הזה? אני לא יהיה מופתע עם לוח כזה ;D

פורסם

תהיה בריא..

יש לאן, חריץ PCI שיש בכל לוח אם זה החיבור.

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחח מה אני יעשה מרוב שאני נידפק בדברים אז אני מברר הרבה..!

מה אתה אומר על ה ATP3? חזקים יש להם ווליום איכות? באסים למוזיקה הם חיות?

פורסם

כן הם פצצותת לגבותת אחייי אתה תוכל להרעיד את השכונה

תעשה חיפוש קטן זה הנושא הכי חרוש בפורום.

פורסם
  • מחבר

כן הם פצצותת לגבותת אחייי אתה תוכל להרעיד את השכונה

תעשה חיפוש קטן זה הנושא הכי חרוש בפורום.

להרעיד את השכונה? לא קצת הגזמה ביחס לרמקולים של מחשב?

לא שיש לי בעיה אני אפילו יסתדר רק אם להרעיד את הבית/חדר..!

פורסם

אז איפה כול האנשים המרוצים מהמערכת הזאתי??

הנתונים שלה גם יותר טובים מה-ATP3 (אם כתבתי טוב)לא?

אני מאוד מרוצה.

יש לי את הלייב 5.1 + X530 וכל מה שכתבו פה - בולשיט אחד גדול.

המוזיקה באיכות גבוהה, סאונד מעולה גם במשחקים גם הDVD. ה5.1 נהפך לפסאודו-סטראו ע"י הכרטיס ונותן לך תחושה כאילו אתה בהופעה חייה. הסאב - פצצה .

אני מדוגמה אישית שלי ממש לא ממהר להחליף את החלק של הסאונד של המחשב בזמן הקרוב ואני מאוד מרוצה ממה שיש לי.

פורסם
  • מחבר

כן אבל עדיף לפי מה שהרוב אומרים להשקיע במערכת 2.1 איכותית מאשר להשקיע במערכת 5.1 לא משהו וכנראה אתה מרוצה ממנה ביגל שלא שמעת אולי את ה ATP3 וגם בכללי לפי שאני מבין פה עדיף מערכת 2.1 למוזיקה..!

עוד משהו רציתי לדעת גם מה זה המונח הזה "מיד" ברמקולים? אני שומע את זה לא מבין מה זה בכלל..!

פורסם

אני גם עם ה530 ומרוצה עד הגג.

נכון, אולי אין לי רשמים ממערכות רציניות יותר- אבל במקרים מאד נדירים באמת צריך מערכות רציניות יותר.

אני שומע מוסיקה על כלום מהווליום ומרוצה. הבאסים מעולים.

אני לא חושב שתרגיש שום הבדל אם תקנה את ה530 או אחת יקרה יותר.

פורסם

כן אבל עדיף לפי מה שהרוב אומרים להשקיע במערכת 2.1 איכותית מאשר להשקיע במערכת 5.1 לא משהו וכנראה אתה מרוצה ממנה ביגל שלא שמעת אולי את ה ATP3 וגם בכללי לפי שאני מבין פה עדיף מערכת 2.1 למוזיקה..!

עוד משהו רציתי לדעת גם מה זה המונח הזה "מיד" ברמקולים? אני שומע את זה לא מבין מה זה בכלל..!

שמעתי את הATP3.

לא אהבתי.

X530 יותר טוב. גם למוזיקה.

פורסם

אני גם עם ה530 ומרוצה עד הגג.

נכון, אולי אין לי רשמים ממערכות רציניות יותר- אבל במקרים מאד נדירים באמת צריך מערכות רציניות יותר.

אני שומע מוסיקה על כלום מהווליום ומרוצה. הבאסים מעולים.

אני לא חושב שתרגיש שום הבדל אם תקנה את ה530 או אחת יקרה יותר.

זה תלוי בשמיעה שלך, ובכלל, אם לא שמעת מערכות אחרות, אין לך זכות להמליץ על משהו באופן בלעדי ולשלול את השאר.

אני לדוגמא, לא מסוגל לשמוע מוסיקה עם מערכות מעפנות. בשביל זה קניתי אוזניות טובות (ברמה של מערכות מעל 1000 ש"ח... לפחות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים