עבור לתוכן

מה לוח M טוב בשביל E6600 במחיר של 500-700

Featured Replies

פורסם

וגם אם אפשר לדעת אם הלוח M תומך בצורב של SATA

תודה

פורסם

לוח אם לא צריך להיות תומך בצורב SATA פשוט צריך שיהיה לו חיבור SATA פנוי, ןללוחות שהצעתי לך יש 6-8 חיבורי SATA כך שאתה מכוסה.

פורסם
  • מחבר

פשוט ראיתי שרשום - יציאת ESATA:אין

בין 2 הלוחות שנתת יש הבדל משמועתי כאילו נכנסתי למפרט התכני ולא היה כמעט הבדל. אני לא הולך לגעת במחשב ב3 שנים הקרובות לפחות אז אם אתה אומר שווה אז..

פורסם

פשוט ראיתי שרשום - יציאת ESATA:אין

בין 2 הלוחות שנתת יש הבדל משמועתי כאילו נכנסתי למפרט התכני ולא היה כמעט הבדל. אני לא הולך לגעת במחשב ב3 שנים הקרובות לפחות אז אם אתה אומר שווה אז..

אתה בטוח שלקרוא אתה יודע..?

כי ל650 יש Esata ול965 DS/S3 אין..

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שלקרוא אתה יודע..?

כי ל650 יש Esata ול965 DS/S3 אין..

אם היית קורא תהודעה היית רואה שדיברתי על ה-2 לוחות ששגב נתן פה.

דבר שני אני לא מבין בזה ואני לא יודע אם ESATA זה יציאה לצורב.. אז לא צריך סתם לעצבן

פורסם

1. מר שגב הנכבד ( ;D) המליץ לך רק על לוח אחד....

2. אני לא מתעצבן אבל הוסבר לך מספר פעמיים שעל מנת לחבר צורב בחיבור SATA..

כל מה שאתה צריך זה יציאת SATA (מה שיש בכל הלוחות שהציעו לך)...

ESATA זאת יציאה חיצונית כבר..שכנראה אתה לא זקוק לה...

פורסם

אכן כן

כל אחד משלושת הלוחות שהוצעו לך פה הם ברמה טובה עם שם וגימור טוב עם חיבורי SATA ועם הרבה דברים נוספים שישאירו לך אופצויות פתוחות לעתיד לשידרוגים כאלה ואחרים

והמחיר שלהם יחסית מאוד משתלם.

פורסם

לפי השוואה שעושים באתר לא מצאתי ביניהם שום הבדל

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2456,2457

יש פה אנשים שאמרו שחלק מהרכיבים של הDS3 יותר עמידים ויש שכתבו שעכשיו בגירסא 3.3 גם אצל הS3 הרכיבים שודרגו ליותר עמידים, בקיצור אם תריץ חיפוש תמצא הרבה בתיחסות לנושא.

פורסם

הלוח הכי טוב בתקציב הוא ה - GIGABYTE P35-S3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים