פורסם 2002 בינואר 1123 שנים בפורום חומרה לא ענואולי מישהו פה ידע:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=2898
פורסם 2002 בינואר 1223 שנים תורידי את אחת מהתוכנות המומלצות הבאות מהלינק: שלקוח מהאתר voodoofilesGeForce Tweak Utility 3.2 t10 - אני ממליץRivaTuner 2.0 RC 9זכרי שכשאחיך יעשה המהרה כדאי לו לסמן את האפשרות של החלת השינויים עם עליית הווינדוס, אחרת הם יחזרו לברירת המחדל כל פעם מחדש.
פורסם 2002 בינואר 1223 שנים כרגע אני עובד עם הדרייברים של הרקולס, קודם הדרייברים של נוידיה לא עבדו לי טוב אולי בגלל שלא התקנתי כמו שצריך.עכשיו אני רוצה להתקין כמו שצריך, להסיר את הדרייברים של הרקולס, את הכרטיס בכלל ואת ה קבצי INF ואז שהמחשב עולה לשים STANDARD VGA ולאתחל ורק אז להתקין את הדרייברים של NVIDIA? זאת הפרוצדורה הנכונה?
פורסם 2002 בינואר 1223 שנים ב GeForce Tweak Utility 3.2 t10 יש אפשרות לפתוח את אפשרות ההמהרה דרך הדרייוורים. למה זה יותר טוב? חוץ מזה בדרייוורים יש תקרה מאוד נמוכה להמהרה, לכן מי שרוצה להשיג המהרה אמיתית לא יוכל להשתמש רק בדרייוורים, אלא עליו קודם כל להחיל את השינויים הרצויים דרך התוכנה. הדרייוורים יתעדכנו במהירות שנקבעה דרך התוכנה, ואם היא גבוהה מהתקרה שלהם אז היא תעשה לתקרה החדשה.כרגע אני עובד עם הדרייברים של הרקולס, קודם הדרייברים של נוידיה לא עבדו לי טוב אולי בגלל שלא התקנתי כמו שצריך.עכשיו אני רוצה להתקין כמו שצריך, להסיר את הדרייברים של הרקולס, את הכרטיס בכלל ואת ה קבצי INF ואז שהמחשב עולה לשים STANDARD VGA ולאתחל ורק אז להתקין את הדרייברים של NVIDIA? זאת הפרוצדורה הנכונה? תעשה פשוט Uninstall לתוכנה של הדרייוורים, ותמחוק את הכרטיס מסך מלוח ההתקנים, שכנראה נשאר שם.כשהווינדוס, יעלה (אני לא יודע מה יש לך), הוא אמור או להתקין את הדרייוורים שלו, או רק לזהות כרטיס מסך לא מוכר. תלוי בווינדוס.עכשיו אתה יכול להתקין את הדריוורים של Nvidia.בהצלחה
פורסם 2002 בינואר 1223 שנים למה זה יותר טוב? חוץ מזה בדרייוורים יש תקרה מאוד נמוכה להמהרהממש לא תקרה נמוכה, וזה מאד תלוי לאיזה כרטיס...ולכל אוברקלוקר ממוצע פלוס המהירות שם מספיקה ויותר !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.