עבור לתוכן

מה הרמקולים הכי זולים שאתם יכולים להמליץ לי עליהם?

Featured Replies

פורסם

רמקולים ממש זולים שעדיין יהיו באיכות בסדר...

אני לא צריך סאב וופר, לא צריך משהו איכותי - אני מאוד רחוק מאודיופיליה. באמת הכי זול שעוד אפשר להגיד שהוא טוב

פורסם

רמקולים של creative/logitech/altec

פורסם

הכל עניין של מה תקציב המינימום שלך אני לא מתיימר להיות מבין גדול ברמקולים אבל יש לי את ה ATP3 של אלטק והם באמת מצויינים והמחיר שלהם ירד מאוד מאז שקניתי

פורסם

איזה יופי שאני רואה את השאלה הזאת.. :)

גם אני שאלתי את אותה שאלה בדיוק ,ולאחר סקר קצר מצאתי את הרמקולים שאני ממש שמח שקניתי דווקא אותם.

הרמקולים שלי הם יחסית פשוטים אבל מייצרים סאונד ברמה שממש לא מצדיקה את המחיר שלהם (אני מתכוון במובן החיובי )

לפי דעתי הם זולים כי התמורה למחיר מאוד גבוהה .

יש לי אותם כבר שבוע ואנחנו לא מפסיקים להשתמש בהם.(בלי עין הרע...) :lol:

הרמקולים הם של חברת קרייטיב דגם SBS 370 .

הם עלו לי 170 שקל.

אם תרצה אני יגיד לך איפה קניתי. :hi:

פורסם

יש פורום אודיו.

הועבר.

פורסם

רמקולים ממש זולים שעדיין יהיו באיכות בסדר...

אני לא צריך סאב וופר, לא צריך משהו איכותי - אני מאוד רחוק מאודיופיליה. באמת הכי זול שעוד אפשר להגיד שהוא טוב

מה זה ממש זולים ? תן תקציב.לכל אחד יש הגדרה שונה ל"זול".

בכל מקרה להגדרה של רמקולים בלי סאב יש את הsbs 240/245 עולים בסביבות ה80-100 ש"ח.

קצת מעליהם יש את הsbs 330/370 שהם כבר עם סאב.

פורסם

בדיוק. תקציב!

הכי זול יכול להיות גם 10000 שקל (אם אתה מקורב לגאידמק :nixweiss:)

פורסם

לא, הכי זול זה אותו דבר לכולם. הרי יש רמקולים שאנשים פה יודעים להמליץ עליהם והמחיר שלהם הוא המינימום למשהו שאפשר להמליץ עליו, מתחת לזה יש את הג'נריים בחמישים שקל שלא ממש ממליצים עליהם. הכי זול כלומר המחיר הכי נמוך שיש, וזה אותו דבר לי לך לו ולגיאדמק.

לפותח הדיון- קרא את ה-FAQ בריכוז הלינקים החשובים.

פורסם

לא, הכי זול זה אותו דבר לכולם. הרי יש רמקולים שאנשים פה יודעים להמליץ עליהם והמחיר שלהם הוא המינימום למשהו שאפשר להמליץ עליו, מתחת לזה יש את הג'נריים בחמישים שקל שלא ממש ממליצים עליהם.

לא מדוייק,יש גם ב40 ש"ח לא ג'נריים.

פורסם

אתה לא חייב להתחכם, הרי ברור שסתם זרקתי מספר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים