פורסם 2007 ביוני 1818 שנים איך אני עובר באיזורים שיש מלא קרינה? (מהד בצד אדום ורשום שאני צריך הגנה)איך אפשר לקרוא שוב את ההודעות הלבנות שמסבירות דברים? (כמו בהתחלה שרשום להתכופף וזה)
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים עם וודקה! או הדבר הזה שנראה כמו גזר עם משהו לידו, שכחתי איך קוראים לזה בכל מקרה אין לך מה לחפש במקומות כאלה, אתה בגשר נכון מחפש את המטען ברכבת? גם אני לא מצאתי אותו
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים מחבר לא מטען ברכבת, אני הולך להפגש עם איש (ממש בהתחלה), אחרי שעוברים בדלת ושואלים אותך אם לעבור לשלב הבאועוד משהו, מה זה כל הפיצוצים האלו ? אני הולך על הדשא, שומע ציפצוף ואז יש בום משום מקום :\
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים חחח נראה לי זה מוקשים אם אני לא טועה.גם אני לא כל כך הבנתי מה זה, אבל שיש ציפצופים אתה צריך להתרחק מזה קצת.
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים אני גם משחק במישחק אבל ב xpלוח p5b (d) מעבד e64201g זיכרוןוהפדיחה שלי זה 7300 gt הכרטיס מסח אני חושב ביגלל זה הוא עובד לי איטי רצח
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים אני גם משחק במישחק אבל ב xpלוח p5b (d) מעבד e64201g זיכרוןוהפדיחה שלי זה 7300 gt הכרטיס מסח אני חושב ביגלל זה הוא עובד לי איטי רצח לא נראה לי שהכרטיס מסך זה הפדיחה היחידה שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.