עבור לתוכן

עזרה מפרט ב8K ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

תשמע יש לך נקודה אבל אם אני קונה מחשב עכשיו אין מצב שאני משדרג בו כרטיס מסך או משהו דומה אלא רק אם משהו מתקלקל,לכן אני מחפש את התמורה הכי טובה!

ואני לא מוצא את הספק שהצאת לי בSKYPC.....

כי אין אותו בסקייפיסי, יש אותו בIQPC ובנעה.

בשיא הרצינות, קח את הGTS ולא לדאוג משחקים לא יצלעו לך, קרייסיס יעבוד מצויין, אין צורך בGTX ב19 אינצ'

פורסם
  • מחבר

בסדר אני יחשוב.

ואין לכם עוד תגובות משהו לשפר?....

ודרך אגב אור יש הבדל למשל ברזולוציה של 1280 בין הGTS לGTX ורואים את בבנצ'ים שיש פו באתר....(אם אני לא טועה).

פורסם

בסדר אני יחשוב.

ואין לכם עוד תגובות משהו לשפר?....

ודרך אגב אור יש הבדל למשל ברזולוציה של 1280 בין הGTS לGTX ורואים את בבנצ'ים שיש פו באתר....(אם אני לא טועה).

ההבדל הגדול הוא ברזולוציות הגדולות.

לשלם 1000 ש"ח ל3-5 פריימים זו פשוט טעות.

עם היה לך מסך 24 הייתה רואה את ההבדל.

פורסם
  • מחבר

אבל בעתיד מתי שיהיו משחקים כבדים יותר הGTX יעשה עבודה טובה יותר הכוונה יספק יותר ביצועים במחשקים כבדים יותר לא ככה?

פורסם

מן הסתם

פורסם
  • מחבר

אז כדאי יותר GTX נכון?

ואולי בעתיד אני יקנבה מסך חדש אז זה לא ממש בזבוז...

פורסם

זה אכן בזבוז,

כרטיסי הדור ה8 לא מתמודדים טוב עם DX10, וגירסת ה9 תתמודד יותר טוב, אפילו הGTX צולע.

עדיף לקנות איזה GTS 640MB שיחזיק שנה-שנתיים, ואז למכור אותו לשדרג אותו לכרטיס מדור 9-10.

אחר כך תבכה על כך שבזבזת 1000 ש"ח שמימילא תחליף אותו בעוד שנה-שנה וחצי.

פורסם

אני במחשב שאני עומד לקנות עוד חודש בירידת מחירים, גם שמתי GTX ... כי דעתי דומה לשלך(פותח דיון) אך ההבדל הוא שאני לוקח מסך 20"...ועד שלא יבדקו את זה על מה אתה מתבסס שאתה אומר לו שסדרת 8 לא מתמודדת טוב עם משחקי DX10 ואיך זה יעבוד לו על CRYSIS...

:nixweiss:

עריכה:

שכחתי לכתוב שאני חושב שיש לך אחלה מפרט...רק הייתי מחליף ספק כוח בANTEC NEO 500W ושם קירור לא סטוק על המעבד, ויורד בזיכרון ל800HZ כמו שהמליצו לך כבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים