עבור לתוכן

שאלה לגבי כרטיס מסך תומך directx10

Featured Replies

פורסם

הדריוורים שלהם מצויינים :kopfpatsch:

אם אתה כבר מדבר על "בעיות דריוורים" אז אולי תזכיר את הבעיות שיש בדריוורים ל2900XT?

יש כאן אנשים שיש להם HD2900XT והם לא ייתלוננו על הכרטיס הזה שיש לו בעיות דרייברים, אם אתה לא שם לב (כי ברור אין לך כרטיס של ATI) הדרייברים הם אותו דריייברים כמו שלי יש ול-HD2900XT.

אז אצלי אני לא רואה בעיות.

סביר להניח שגם אצל אחרים לא...... ואני זוכר את התקופה הזאתי לפני כמה חודשים שהציפו את הפורום בדיונים על בעיות ב-8800.... בעיות של דרייברים.

פורסם

השתמשתי כמה פעמים בדריוור שלהם(לחבר שלי יש את הכרטיס שלהם) הדריוורים שלהם רגילים לתפעול כמו של NV.

הבעיות שעליהם אני מדבר זה נפילות דרסטיות בחלק מהמשחקים,טקסטורות לא נטענות/בעיות איתן,בעיות עם פילטרים כל זה נסקר ע"י מבקרים שבדקו את ה2900XT.

פורסם

השתמשתי כמה פעמים בדריוור שלהם(לחבר שלי יש את הכרטיס שלהם) הדריוורים שלהם רגילים לתפעול כמו של NV.

הבעיות שעליהם אני מדבר זה נפילות דרסטיות בחלק מהמשחקים,טקסטורות לא נטענות/בעיות איתן,בעיות עם פילטרים כל זה נסקר ע"י מבקרים שבדקו את ה2900XT.

סליחה, אבל זה כבר בעיה של הכרטיס עצמו ולא הדרייברים, כי אני תמיד הסתדרתי לטובה עם הדרייברים של ATI, ואין לי כל תלונה אליהם.

פורסם

התלונות הן שהבעיות נוצרות בגלל הדריוורים(אגב גם אתה השמעת את התלונות הללו)::)

פורסם

התלונות הן שהבעיות נוצרות בגלל הדריוורים(אגב גם אתה השמעת את התלונות הללו)::)

כשאני חושב על זה זה נשמע קצת מוזר שהדרייברים שלי מסתדרים עם 7.5 ו-HD2900XT הוא לא מסתדר, צריך לכרטיסים האלה דרייברים שונים לפי דעתי, שממש בנויים על הסדרה 2XXX.

פורסם

:s07:

כל קשר בין הדרייבר שאתה מקבל כאשר אתה מתקין CAT7.5 לבין מה שמשתמש 2900XT מקבל כאשר הוא מתקין אותה גרסאה הוא מקרי בהחלט...

פורסם

:s07:

כל קשר בין הדרייבר שאתה מקבל כאשר אתה מתקין CAT7.5 לבין מה שמשתמש 2900XT מקבל כאשר הוא מתקין אותה גרסאה הוא מקרי בהחלט...

מה זאת אומרת מקרי?

פורסם

עברית שפה קשה?

פורסם

עברית שפה קשה?

העברית שלך-כן!

פורסם

תרים אבן שושן, כן כן הספר הכבד הזה שמקבלים בסוף כיתה ו'...

מ?ק?ר?יתואר - coincidental

פורסם

אתה סומך על זה שהוא מבין אנגלית טוב יותר מעברית ? :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים