עבור לתוכן

קירור ל FX5200 - סביבות ה30 שקל .

Featured Replies

פורסם

השגתי לאחד שלי מחשב עכשיו יש שם FX5200 שאין לו מאורר אלא פלטת קירור כזאת .. והיא לא תפוסה טוב , הכרטיס מגיע ל65-70 מעלות , נגעתי בו ואפשר להכין עליו חביתה בקטע רציני .

עכשיו יש קירור זול לקנות לו ? לא מעוניין לקנות לו כרטיס חדש חרם על הכסף , מריץ לו פיפא גנרלס וכל המשחקים הקלים ..

אממ ויש לי 2 קירורים של מעבדים , אם אני יחבר אותם וישים אותם על הכרטיס מסך זה יוריד אותו באיזה 15 מעלות ?

אם יש פתרוונת אחרים אשמח לשמוע , תודה ויום טוב אריק .

פורסם

65-70 זה בסדר.. רחוק מאוד מטמפ' מסוכנת לכרטיס מסך, לשלם שקל על קירור טוב יותר לכרטיס כזה זה בזבוז

פורסם

אם זה ייעשה לך טוב תאלתר משהו כבר

פורסם

אריק ..תקשיב אני עוד כמה דקות פותח את הדיון שלי ....ביומני פרויקטים (סאב פורום של זה)

אני הורדתי את הכרטיס מסך שלי ב 10 מעלות...

עכשיו אם אתה מעוניין דבר איתי אני אסביר לך ...

תכלס מה שאתה צריך זה

מאוורר 80 עד 120

מחברת

נייר דבק ...

גליל פלסטיק כלשהו

ומברג..

פורסם

יש לי גם את כרטיס 5200 וקניתי לו קירור מים ב300 שקל ועשיתי OC ועכשיו הוא ה5200 הכי מהיר בעולם!! :o

אני מקבל איתו ב3DMARK 06

20K!!!!

טוב ועכשיו בירצינות זה ממש לא שווה לבזבז כסף על הכרטיס הזה אני יודע כי יש לי אותו גם (עוד כמה חודשים ואני יקנה כבר אחר GOD HELP ME )

פורסם

מה זה השטויות האלה?

פורסם

כן בטח, ב3DMARK91

--=| עריכה |=--

או שהוא באמת :screwy: או שהוא ניסה להיות ציני ללא הצלחה... :lol:

פורסם

הרכבתי בחמש דקות ZM-NB47J (קירור צ'יפסט פסיבי) על ה-5200 וזה שקט, זול (נדמה לי 30 ש"ח) ועובד לא רע בכלל. לא מדדתי אבל אפשר לגעת בלי כוויה :)

חסרון אחד - זה בולט ולכן מנטרל שני PCI. ללוחות ATX זה כנראה לא משנה, ל-mATX כנראה שכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים