עבור לתוכן

OverClock בלוח ASROCK

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי את המפרט הזה:

Asrock 775dual-880pro

Intel Pentium D 2.8 820

Memory: DDR2 1 G 667

עכשיו כאשר אני מנסה לעשות אוורקלוק הכי קטן המחשב פשוט לא עומד בזה.. יש קריסות, לפעמים הווינדוס לא עולה...

אני לא מצליח להגיע איתו אפילו ל 3GHZ...

קניתי קירור די טוב של ‏3D Rocket II CPU Cooler GH-PCU23-VE‎ GIGABYTE

המעבד עובד על 40 מעלות, 45 גג באוורקלוק

עכשיו אני יודע שהלוח אם די דפוק, למה אין בו אפשרות לעלות את ה VCORE ככה שאני מעלה את FSB המעבד נשאר לעבוד על על מתח נמוך...

בגלל זה מצאתי באינטרנט אפשרות של הלעת המתח על ידי שינוי במעבד:

http://sg.vr-zone.com/?i=3931

בכל מקרה נסיתי לעלות ב 1 וואלט יתר וזה הצליח!

1 וואלט אני מאמין היה אמור לספק 3 GHZ באופן יציב... אך עדיין לא הצלחתי לייצב את המערכת...

לפני כל הרעיון של האוורקלוק היה לי מארז ישן וספק ישן באיזור ה 300 WAT.. היו לי מלא בעיות עם המחשב בתקופה ההיא הוא היה ממש לא יציב בלי שום אוורקלוק.. והטמפרטורה הייתה בשמיים

קניתי מארז חדש וספק 500 WAT, עכשיו בלי אוורקלוק המערכת עובדת בלי שום בעיות בטמפרטורה טובה..

השאלה שלי היא, אולי ספק הוא מקור הבעיה, הספק אומנם 500 וואט אבל הוא לא של חברה.. זאת אומרת שאני ממש בספק שהוא 500 וואט...

אז כל הבעיות שלי נגרמות בגלל הספק והאם כדאי לקנות ספק חדש בשביל האוורקלוק? אני לא רוצה לרוץ ולקנות ספק יקר בלי לדעת בוודעות שהספק הוא מקור הבעיה...

מקווה שתוכלו לעזור לי בנושא!

תודה.

פורסם

מה זה 1 וואלט? אתה מנסה לומר וולט במבטא אמריקאי?

ואם העלית 1 וולט זה הרבה יותר ממה שצריך ובטוח.

פורסם
  • מחבר

מה זה 1 וואלט? אתה מנסה לומר וולט במבטא אמריקאי?

ואם העלית 1 וולט זה הרבה יותר ממה שצריך ובטוח.

קודם כל מה קשור באיזה מבטא אני אומר את זה?? זה קשור לנושא? אין לך משהו חכם להגיב אז אל תגיב.

בכל מקרה לא העלתי וולט אחד אלה 0.100.

זאת אומרת מ 1.325 ל 1.425

פורסם

לי יש מפרט דומה לשלך רק שיה לי את ה915 שהוא גם במהירות 2.8 והצחתי להגיע עם 3.7GHZ בלי שוני מתחים ולא כלום. המכפלה היא 14 והבאס על 265.

נעלת את התדרים של הכרטיס מסך ושאר החיבורים ? אולי צריך להעלות טיפה את התדר לחיבור של הכרטיס מסך... ממולץ לעיין פה: http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/

פורסם
  • מחבר

לא זה פשוט לא עובד.. אני הופך אותו מ2.8 ל3GHZ והמחשב פשוט ניהיה לא יציב....

פורסם

מה עם טמפ' ? אולי נפלת על מעבד דפוק.... ולא ענית לי לגבי התדרים

פורסם
  • מחבר

הלוח אם שלי דפוק אין בו הרבה אפשרויות, עשיתי כמה דברים מהמדריך אבל לא עוזר לי...

אני מעלה את הבאס ל 210 במקום 200 כבר יש לי בעיות...

הטמפרטורה בסדר גמור.. על 40...

עריכה:

הצלחתי לעשות אוורקלוק ל 3.1 גיגה. באס 222, כל זה קורה בתנאי שאני בוחר זיכרון 533 ולא 667.. לפי 3DMARK אני מקבל תוצאה יותר טובה...

זאת אומרת כדאי להשאיר על ה 533?

ודבר שני, זה נראה שאני יכול לעשות יותר אוורקלוק, אבל אם אני בוחר באס 223 נגיד או יותר הוא לא מזהה לי את ההארדיסק (BOOT DEVICE)

איך זה הגיוני שה1 מגה הרץ כל כף משפיע?

פורסם
  • מחבר

UP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים