עבור לתוכן

בעיה ב HD2900XT (כנראה אישית). עזרה...

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני כחודש את ה- HD2900XT של GECUBE.

במערכת יש לי ספק של 425 וואט (לא מספיק אני יודע) אבל חיברתי בכל זאת עם הכבל 6PIN המצורף Kחור של ה 8 PIN.

לאחר התקנת הדרייברים (החדשים) המערכת נותנת לי הודעה שהכרטיס הוריד את הקלוק שלו בגלל מחסור בכח.

הקלוק ירד ל 507 מגה הרץ (זיכרון 514 מגה הרץ).

החלתתי לקנות ספק חדש אבל בינתיים הכרטיס עבד ככה.

קניתי ספק 250 של TT זה שמיוחד לVGA (למי שלא מכיר זה ספק שנכנס במקום של כונן DVD והוא משורשר עם הספק המקורי והוא מכיל אך ורק שני כבלים של 6PIN). חישוב מהיר 250+425 =675 נראה לי מספיק בהחלט.

הכרטיס לצערי נשאר באותו קלוק ולא עלה. הורדתי את הדרייברים והתקנתי שוב, אפילו התקנתי מחדש את המחשב וכלום לא עזרה....

אם משהוא גם יודע להפעיל את האוברקלוק אם הכבלים של ה6PIN אז שיגלה לי ואז אולי אני אוכל לעלות אותו ככה. (לדעתי זה פשוט נצרב לו בביוס המצב הזה. לא יודע).

[attachment deleted by admin]

פורסם

מוזר, היה צריך להיות רשום לך ברשימה למטה ATI Overdrive שזה אומר שאפשר לעשות OC, אני חושב ש-GeCube לא שמה בכרטיס מסך שלך חיישן טמפ' לכן זה לא מופיע, שמע, אני לא רוצה להיות אחראי לנזקים אם תעשה, אבל יש תוכנה שנקראת Riva Tuner שאפשר לעשות דרכה OC, הבעיה היא שאתה לא תוכל לראות את הטמפ' של הכרטיס, שזה מסוכן.

פורסם

אני לא מאמין שבכרטיס כזה לא יהיה מד טמפ'. איזה מין דבר זה?

פורסם

מלא פה פרטים ותשאל אותם בדיוק איזה כרטיס הם ייצרו שקנית.

תשאל אם יש לו חיישן טמפ' גם.

לא עולה כסף לשאול.

http://www.gecube.com/support-contact.php

פורסם

יש לכרטיס שתי מהירויות, 2D ו-3D. רק ב-3D הכרטיס רץ במהירות המקסימלית שלו.

פורסם

למה לא לקנות ספק אחד של 650 וזהו ??

פורסם

סליחה על ההתפרצות לת'רד

אבל הנושא שלך קרוב לשאלה שלי..מישהו יכול לעזור לי לזהות את הכרטיס אשר בקישור למטה

http://de.theinquirer.net/AMD%20Stream%20Processor.jpg

אני לא בטוח מה זה אבל אני מניח שזה הדור הבא של ATI\AMD.

תודה רבה.

פורסם

דומה לאחד מסדרה 1900/1950.

פורסם

דומה לאחד מסדרה 1900/1950.

כן, זה כנראה מאחד ה-X1900XT/X בכבודו ובעצמו.

רק שהלבישו עליו תוית של AMD.

בקשר לשאלה שלך, תסתכל איך המחשב שלך במאמץ, אם עולה המהירות המעבד והליבה למה שצריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים