פורסם 2007 ביוני 1718 שנים מה התכונה לדעתכם הכי איכותית ונוחה לראות בה סרטים?עד עכשיו עבדתי עם Bsplayer אבל התחילו להיותבה באגים מוזרים אז מחקתי...
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים גם אני התקנתי את הגרסא החדשה שהיא פרו וגם לי ניהיו באגים , כל הזמן היא נסגרת ולפעמים אפילו יש תקיעת
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מחבר גם אני התקנתי את הגרסא החדשה שהיא פרו וגם לי ניהיו באגים , כל הזמן היא נסגרת ולפעמים אפילו יש תקיעתאצלי הבאגים שפתאום כשאני מפעיל סרט אז כל חלון שאני פותח כשהסרט רץ (תפריט למשל) אז נוצר לי פתאום מעין ריבוע סגול מאחרוי התפריט הזה וגם כשאני מזיז למשל את המסך של הסרט משו מוזר...
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים CorePlayer!!!התוכנה הכי חיה בהיסטוריה! בפחות מ-2 מגה היא מציגה את כל קבצי הווידאו שראיתי מעולם, כנ"ל עם אודיו!!
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים אפילו בלי לנסות אני יכול להגיד לך שהיא לא מציגה 720P (שלא נדבר על 1080P) בפחות מ2 מגה...
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים אני משתמש ב-Zoom Player והיא פשוט עושה עבודה מעולה! היא גם מתמודדת עם סרטים טוב יותר מה-BS מבחינת המתיחה וגם ב-HD.. והיא חינמית אם זה משנה למישו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.