עבור לתוכן

vf900 vs FC-ZV9 שניהם של ZALMAN.. מי לוקח? ומה ההבדלים?

Featured Replies

פורסם

אני מזמין היום קירור לכרטיס מסך ואני כבר כמעט סגור לגמרי על ה FC-ZV9 של זלמן.

עכשיו אני לא בטוח כבר =\ כי באיזה פורום אחד אמרו לי שה VF900 ממש תותח וכל זה..

אז מישהו יכול להכריע חד וחלק מי מביניהם לוקח..?!

ומה באמת ההבדלים בין השניים מכל הבחינות שקיימות..?

תודה רבה ואם אפשר שיהיה בהקדם האפשרי כי אני כבר רוצה להזמין..

פורסם

איזה כרטיס מסך יש לך?

היה לי VF900 על ה-X850XT שהיה לי וזה קירור סוס לא עבר 50 מעלות בשיא המאמץ+OC מכובד מצד שני יש את הקירור FC-ZV9 שהוא סופר מעולה ודרך אגב הקירור הכי טוב לכרטיסי מסך עד לפני פחות מכמה שבועות (VNF100....)

עכשיו יש לך שיקול כזה לקחת קירור מעולה או לקחת קירור מעולה++ שכנראה ישמור את הכרטיס שלך 5-6 מעלות פחות מה-VF900

(אני נותן ךל נתונים בערך ממה שראיתי בסקירות זה תלוי גם בקירור המארז שלך וגם בסוג הכרטיס מסך שלך...)

פורסם
  • מחבר

יש לי את Nvidia GForce 7600GT של ג'יגה בייט... כרגע הוא נמצא עם קירור מקורי פסיבי...

מארז יש לי את הסופרנו של טרמלטר.. עם קירור סביר ביותר במארז..

לסיכום מה אתה ממליץ ..?

פורסם

אני ממליץ לך על VF900 שמדובר ב-7600GT... כי סה"כ זה לא כרטיס שמתחמם בקלות [מה שאני מנסה להגיד לך שי לך בעיה נדירה (מרחו לך חרא משחה טרמית)] וכנראה יש לך בעיית חימום מסוימת כך שהייתי איפלו ממליץ לך ללכת על ה-VF700 הוא יספיק בהחלט אבל אם אתה רוצה עוד ביצועים ואין לך בעיה לבזבז עוד 50 ש"ח אז קח את ה-VF900

פורסם
  • מחבר

אחי שכח שניה את בעיית הכסף.. כי אני יכול להביא את ה ZV9 ב 207 שקל כשלעומת זאת את VF900 אני יכול להביא ב 203 שקל.

עכשיו הטמפרטורות שלי נעות על סביבות ה 53 או 54 ללא מאמץ.. ועכשיו זה עובד עם הקירור פסיבי שהגיע עם הכרטיס מסך..

ואני רוצה לעשות לו בקרוב אובר קלוק לכרטיס מסך.. אבל בלי שום קשר.. אם לרגע אתה לא מתייחס לעניין הכסף..!! איזה קירור ההית לוקח אחי?

פורסם

FC-ZV9 ברור! ;D

תתחדש!

פורסם
  • מחבר

הנה עכשיו חבר שלי מזמין.. הוא בדיוק בטלפון שנינו הזמנו.. =]

תודה רבה אחי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים