פורסם 2007 ביוני 1718 שנים שלום,בשנה האחרונה הייתי מחוייב להוט דרך 012 עבור גלישה ב 1.5\256K. שילמתי 100 ש"ח בחודש.חודש שעבר פג תוקף החוזה והתקשרתי ל-012 ולהוט בכדי לקבל הצעת מחיר.החודש קיבלתי חיוב מהוט וראיתי שהוא גבוה ממה שסגרתי איתם.התקשרתי אליהם והם טעונים שאכן התקשרתי ודיברתי עם נציג, אך אין תיעוד למחיר שניתן לי. במקום זה המחיר שמופיע אצלהם הוא 74 ש"ח, שזה מחיר מחירון!(מה שלא הגיוני, כי גם אם המחיר שסיגרתי עם הנציג הוא גבוה ממה שאני טוען שהוא, עדיין לא סגרתי איתם על מחיר מחירון...).דיברתי עם שימור לקוחות והוא אמר לי את אותם הדברים. ביקשתי לדבר עם המנהל וכרגע הוא צריך לחזור אלי.מה לדעתכם עלי לעשות?
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים תשמע זה ממש קשור לאינו ואני בספק אם נוכל לעזור לך פה.תפנה לנציב תלונות אציבור או משהו בסגנוטן או שתאיים בטביעה (תמיד עובד).
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים תפנה לנציב תלונות אציבור או משהו בסגנוטן או שתאיים בטביעה (תמיד עובד). אחת מהתאויוט המצחיקות שראיתי
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים כן, רק אחרי שהוא יטבע יהיה לו קשה לנהל מולם מאבק נו, בדיוק בשביל מצבים כאלה מגייסים את אינו מה לדעתכם עלי לעשות? אני מניח שהשלב הראשון יהיה לספר למי שיחזור אליך (בהנחה שיחזרו אליך בחצי השנה הקרובה) את הסיפור באופן הגיוני וענייני. אם לא יעבוד - איום בניתוק (הרי כבר לא תצטרך להסביר להם למה...). לכמה זמן אתה מחויב להם עכשיו?
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים ראשית בואו לא נסטה מהדיון אחרת יהיו מצבים לא נעימיםדבר שני תחכה לדבר עם המנהל תסביר לו את העניין , שהסכמת להתחבר לחברה רק בגלל המחיר X שנסגר ביחד עם נציג המכירות
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים מחבר אליהם אני לא מחוייב, אני מחוייב ל-012 לשנה.הבעיה היא שגם אם ארצה לעבור ו-012 יסכימו, אין לבזק(או לפני חודש לא היה) חבילה כזאת 1.5\256K.
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים מחבר דברתי עם הנציג. לדבריו אין שום דבר שהם יכולים לעשות. גם אם אני אתחייב הם לא יורידו את המחיר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.