עבור לתוכן

לוחות מבוססי P35 של ג'יגה-בייט

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין הלוחות החדשים שGB הוציאו? יש 4 עם שמות דומים:

P35-DS3, P35-DS3P, P35-DS3R, P35C-DS3R.

אני יודע שהאחרון © תומך גם ב-DDR3 בניגוד לאחרים. R קשור לגשר הצפוני? קצת פירוט יעזור.

בנוסף איזה מהם מומלץ? תחילה חשבתי לרכוש את ה-DS3 הישן (מבוסס 965), ועכשיו חשבתי לקנות את המקביל מסדרה 3, רק שכל הדגמים בילבלו קצת. ה-DS3 עולה בסביבות 730 וה-DS3R כ-100 שקל יותר.

פורסם
  • מחבר

מלבד תמיכה במערכי RAID אני לא רואה הבדל בין ה-DS3 ל-DS3R, אני מניח שיש. בכל זאת קצת הסבר יעזור. והמלצה

פורסם

מלבד תמיכה במערכי RAID אני לא רואה הבדל בין ה-DS3 ל-DS3R, אני מניח שיש. בכל זאת קצת הסבר יעזור. והמלצה

אין המשמעות של R זה RAID במקרה הזה

פורסם

לפי האתר אין גם שום הבדל בין ה GA-P35-S3 לבין ה GA-P35-DS3 איך זה הגיוני?

פורסם

D - קבלים איכותים

פורסם

אז שווה ללכת על הD למי שמתכנן OC ולהוסיף את הכסף...

קצת לא אהבתי את זה שאין לו היטפייפס כמו לגרסאות היותר מתקדמות זה היה יכול להיות ענק, לא משתלם להוסיף כסף רק בשביל ההיטפייפס בגרסת הDS4 היא אותו דבר כמעט חוץ מכמה פיצ'רים לא נחוצים. אם היה גרסת DS3 עם היטפייפס זה היה מושלם.

פורסם

.

פורסם
  • מחבר

kopler, נראה לי שאתה טועה. קשה לי להאמין שאני משלם 100 שקל נוספים בשביל תמיכה בRAID5. אם מסתכלים פה:

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2544&ProductName=GA-P35-DS3

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2543&ProductName=GA-P35-DS3R

רואים קודם כל שהגשר הדרומי ב-DS3 הוא ICH9 ואילו ב-DS3R הוא ICH9R. כנראה שזה ההבדל ב-R ולא מערך ה-RAID. מישהו שזה אומר לו קצת יותר מוכן לשפוך אור על משמעות הדבר מבחינת ביצועי הלוח? והאם הדבר שווה את ההשקעה. מי שלא יודע שלא יעלה השערות בבקשה.

פורסם

ה-R אכן מסמל תמיכה ב-RAID :

[tt]ICH9R differed from ICH9 in terms of presence to RAID support , and also in terms of two additional SATA ports . [/tt]

קצת עילג אבל ממחיש את העניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים