פורסם 2007 ביוני 1618 שנים אני רוצה לבצע את המוד הזה ללוח אם שלי,כדי שאני יוכל להעלות את המתח לNB מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה אני צריך לעשות,כי אני לא מצליח להביןhttp://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=107036&highlight=975
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים תמונה 1:הלחם נגד משתנה של 40K בין הנקודות (החץ מצביע עליהם) והארקהנק' הלחמה אלטרנטיבית מסומנת בXככל שההתנגדות יותר נמוכה המתח יותר גדולתמונה 2:הלחם נגד משתנה של 50K בין הנקודות (החץ מצביע עליהם) והארקהנק' הלחמה אלטרנטיבית מסומנת בXככל שההתנגדות יותר נמוכה המתח יותר גדול
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים מחבר תמונה 1: הלחם נגד משתנה של 40K בין הנקודות (החץ מצביע עליהם) והארקה נק' הלחמה אלטרנטיבית מסומנת בX ככל שההתנגדות יותר נמוכה המתח יותר גדול תמונה 2: הלחם נגד משתנה של 50K בין הנקודות (החץ מצביע עליהם) והארקה נק' הלחמה אלטרנטיבית מסומנת בX ככל שההתנגדות יותר נמוכה המתח יותר גדול תודה על התגובה זה אומר,לקחת מלחם פשוט ובדיל ולהלחים בעדינות את הנקודות שמסומנות בחץ(או לחלופין בX כחול?) התמונות מראות שני רכיבים שממקומים במקום שונה בלוח נכון? ז"א כמה נקודות אני צריך להלחים בסה"כ ואיזה?
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים יש לי 2 המלצות1. אל תעשה את זה, זה מסוכן ומיותר, אתה לא מטורף לOC מספיק בשביל לבצע שינויים פיזיים בלוח זה יכול להרוג הכל2. (עכשיו כעשיתי את שלי והזהרתי אותך) תמצא את אחד החברים בפורום שמתמחים בנושא הOC הכבד ותבקש עזרה בהלחמות עצמן, לא משחקים עם לוחות כאלה בתור התחלה
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים מחבר אוקיי אני אחשוב על זה עוד פעם ואתייעץ אני הולך להרכיב מערכת קירור מים די רצינית,אני מאמין שזה יאפשר לי ללכת רחוק הרבה יותר מהOC הנוכחי שלי, הבעיה שמקסימום מתח לNB שלי זה 1.75 וזה לא בטוח יספיק ל450FSB או יותר,יציב. יש פה דילמה קטנה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.