עבור לתוכן

מה לקנות? P35 או 680i?

Featured Replies

פורסם

אני יודע שנפתחים מלא דיונים על איזה צ'יפסט עדיף. אני רוצה עזרה ספציפית לגבי

אני מתכנן לקנות מחשב לעבודה רגילה וקצת למשחקים.

עכשיו אני כנראה אקנה את ה- 8800 GTS 320 והשיקול היחיד שלי כרגע בין שני הצ'יפסטים זה האפשרות בעתיד לבצע מערך SLI.

בעיקרון אם ה P35 היה תומך ב SLI (אומרים שאולי בעתיד יצאו לוחות אם P35 עם תמיכה ב SLI אך כרגע זה לא קיים) לא הייתי מתלבט.

השאלה היא האם זה צריך להיות הגורם המכריע כאן או יש גם שיקולים אחרים?

פורסם

sli זה לא דבר כולכך מומלץ,

כמו שאמרת אתה תירצה להוסיף בעתיד עוד אחד

כנראה ששלך לא יסחוב.

כנראה יהיה עדיף פשוט לקנות כרטיס מסך חדש מהדור האחרון והוא יהיה בעל ביצועים עדיפים ממערך sli לכרטיס שלך

לדוגמא תשווה GTX של 8800 ולבן ה 7900 ותיראה ש8800 יחיד עדיף על sli של 7900

פורסם

כמו שנאמר..SLI לא צריך ליהיות שיקול בכלל...אלא כפיצ'ר בלבד לטעמי...

ושוב כמו שכבר נאמר....SLI של 7950GTX נאכל בלי מלח על ידי 8800GTX יחיד...זה אומר פחות חשמל פחות חום ופחות רעש....אז תעשה את השיקול לבד...

כעיקרון SLI זה לא מישתלם...

יש פה אפילו מישתמש בשם xVertigo שהיה לו SLI של 7950GTZ של ג'גבייט אם אני לא טועה....ויש לו כרגע 8800GTX הוא יוכל להגיד לך אפילו שהGTX יותר טוב משניהם..

פורסם

אם להשוות ביצועים איזה צ'יפסט יותר טוב? P35 או 680i או P965 או P975?

פורסם

975 תוציא מהרשימה

פורסם

למה?

פורסם

כי הוא נחות מהשאר ,

965 ציפסט מוצלח ויש כמה לוחות איתו שהם ממש מעולים

אבל ה p35 יהיה עדיף על ה 965

פורסם

נחות? לפי מה שהבנתי מחבר שחקר לעומק הוא אמר שה975 יותר טוב ישרוד יותר זמן וכו (למרות שזה נוגד למה שמדובר פה בפורום בד"כ, האמת שאף פעם לא ראיתי שמדברים על ה975 אלא רק על ה965 וזה באמת נראה לי מוזר)

אני בכל מקרה קונה את הP35 איזה דגם בדיוק אני לא יודע אבל זה יהיה של ג'יגה בייט זה בטוח... אבל אף פעם לא מזיק ללמוד.

פורסם

זה היה בתכנון שה 975 יהיה לשוק הגבוה . אבל לא כך היו פני הדברים .

למעשה רוב לוחות ה 975 היו גרועים ב oc , לעומת לוחות ה 965 ששברו שיאים חדשים

פורסם

ואיך הצ'יפסט של NVIDIA? חחחחח טוב עזוב אני בדיוק בודק את המחיר שלו והוא בכלל לא בא בחשבון ממש מוגזם, מה ההפרש ביצועים עד כדי כך גדול?

מקווה שבחודש הקרוב יצאו ביקורות מפורטות על הP35 מכל הבחינות כולל OC שנדע איפה אנחנו עומדים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים