עבור לתוכן

מחפש מארז קטן שקט לOC עד 800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

טמפ' נהדרות - אנחנו שוב נוכחים לראות (כמו במקרה של ה-Eureka) שמארז של 2X120 יכול להציג טמפ' נמוכות יותר מאשר מארזים עם פי שניים ויותר מאוררים.

שימו לב לזה שה"חסרון" היחידי ב-Hush הוא שהגימור שלו "מושך" טביעות אצבעות.

הלוואי וזה יהיה החסרון היחיד בכל המארזים

והוא גם מאוד זול, יחסית ל P182 (למרות ש P182 הרבה יותר איכותי) שעולה X2 ממנו ואפילו יותר.

מומלץ מאוד.

• תגובות 31
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הי,

מה עם ה P150 גם קטן גם שקט וגם אחלה ספק??

the Z-Guy

פורסם

אני הבנתי שהוא מחפש רק מארז.

בכל מקרה,הוא ידרש להוסיף עוד 2X92 מ"מ בקדמת המארז.

בכל מקרה,המארז קטן ולא ממש מאורר ובכלל גם לא בטוח שהוא שקט יותר מה-NZXT

פורסם
  • מחבר

היי

עדייו לא הספקתי לקרוא את השוואה לעומק רק ככה בחפיף אבלל אני חייב להגיד שאני מבסוט, היום בערב אני יקרא אותה כמו שצריך...

וזה שה"חסרון" היחידי ב-Hush הוא שהגימור שלו "מושך" טביעות אצבעות, זה טוב זה אומר שהגימור שלו טוב ושאין לו חסרונות משמעותיים (או בכלל) אחרים...

הסדרה של הP18X לא מתאימה לי כי היא גדולה מידי ולא בגלל המחיר.. ומה כל כך יותר איכותית בה מהHUSH? (ולפרטים לא לרשום אנטק יותר איכותית)

הP150 ממש מכוער ולא כזה טוב, אני גם לא מחפש ספק את זה אני יקנה בנפרד משהו טוב ושקט.

פורסם

אל תרדו על ה - P150/SOLO, מלבד החיסרון שלו שהוא קטן וצפוף הוא מארז מעולה (מאוורר טוב וגם שקט יחסית).

פורסם
  • מחבר

קצת מאוחר אבל עדיף מאוחר מלעולם לא....

אז אחרי שבדקתי וחקרתי כנראה שאני יקנה בסוף את הNZXT שהוא הבחירה הכי טובה בשבילי... אלא אם כן עד אז יצא משהו יותר טוב אבל לא נראה לי שזה יקרה...

פורסם

לך על הGIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK - GZ הוא בא עם קרור מים מובנה והוא גדול מאוד!

לדעתי עם היה לי תקציב כמו שלך אז אני הייתי הולך עליו!!!!

פורסם

אני לא היתי מוסיף כסף ל-570 והיתי לוקח את ה-3D הרגיל וחוסךך איזה 100 ש"ח.

הוא גם ממש לא מגיע עם קירור מיים מובנה אלא בסה"כ עם חורים מוכנים כהכנה לקירור מיים

פורסם
  • מחבר

לך על הGIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK - GZ הוא בא עם קרור מים מובנה והוא גדול מאוד!

לדעתי עם היה לי תקציב כמו שלך אז אני הייתי הולך עליו!!!!

לא יודע אם קראת מהתחלה אבל זה ממש לא מה שאני מחפש, אלא בדיוק ההפך....

פורסם

חדשות מ-IQPC:

[tt]21/06/2007 17:03:50

NZXT HUSH - הצפי להגעת המארז הוא במהלך שלושת השבועות הקרובים. עידכונים בהמשך !

[/tt]

פורסם

TT ERUKA

פורסם

הוא רצה מארז בגודל של 6A19 וה-TT ענק

פורסם
  • מחבר

וואלה חברה מעריך את התגובות באמת אבל שיהיו ענייניות.....

פורסם

antec super lanboy

פורסם

ההצעות האלו מיותרות, אין כרגע מארז שמתחרה ב - HUSH, אולי רק ה - ANTEC SOLO אבל הוא פחות משתלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים