פורסם 2007 ביוני 1818 שנים טמפ' נהדרות - אנחנו שוב נוכחים לראות (כמו במקרה של ה-Eureka) שמארז של 2X120 יכול להציג טמפ' נמוכות יותר מאשר מארזים עם פי שניים ויותר מאוררים.שימו לב לזה שה"חסרון" היחידי ב-Hush הוא שהגימור שלו "מושך" טביעות אצבעות.הלוואי וזה יהיה החסרון היחיד בכל המארזיםוהוא גם מאוד זול, יחסית ל P182 (למרות ש P182 הרבה יותר איכותי) שעולה X2 ממנו ואפילו יותר.מומלץ מאוד.
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים אני הבנתי שהוא מחפש רק מארז.בכל מקרה,הוא ידרש להוסיף עוד 2X92 מ"מ בקדמת המארז.בכל מקרה,המארז קטן ולא ממש מאורר ובכלל גם לא בטוח שהוא שקט יותר מה-NZXT
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים מחבר היי עדייו לא הספקתי לקרוא את השוואה לעומק רק ככה בחפיף אבלל אני חייב להגיד שאני מבסוט, היום בערב אני יקרא אותה כמו שצריך...וזה שה"חסרון" היחידי ב-Hush הוא שהגימור שלו "מושך" טביעות אצבעות, זה טוב זה אומר שהגימור שלו טוב ושאין לו חסרונות משמעותיים (או בכלל) אחרים...הסדרה של הP18X לא מתאימה לי כי היא גדולה מידי ולא בגלל המחיר.. ומה כל כך יותר איכותית בה מהHUSH? (ולפרטים לא לרשום אנטק יותר איכותית)הP150 ממש מכוער ולא כזה טוב, אני גם לא מחפש ספק את זה אני יקנה בנפרד משהו טוב ושקט.
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים אל תרדו על ה - P150/SOLO, מלבד החיסרון שלו שהוא קטן וצפוף הוא מארז מעולה (מאוורר טוב וגם שקט יחסית).
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים מחבר קצת מאוחר אבל עדיף מאוחר מלעולם לא....אז אחרי שבדקתי וחקרתי כנראה שאני יקנה בסוף את הNZXT שהוא הבחירה הכי טובה בשבילי... אלא אם כן עד אז יצא משהו יותר טוב אבל לא נראה לי שזה יקרה...
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים לך על הGIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK - GZ הוא בא עם קרור מים מובנה והוא גדול מאוד! לדעתי עם היה לי תקציב כמו שלך אז אני הייתי הולך עליו!!!!
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים אני לא היתי מוסיף כסף ל-570 והיתי לוקח את ה-3D הרגיל וחוסךך איזה 100 ש"ח.הוא גם ממש לא מגיע עם קירור מיים מובנה אלא בסה"כ עם חורים מוכנים כהכנה לקירור מיים
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים מחבר לך על הGIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK - GZ הוא בא עם קרור מים מובנה והוא גדול מאוד! לדעתי עם היה לי תקציב כמו שלך אז אני הייתי הולך עליו!!!!לא יודע אם קראת מהתחלה אבל זה ממש לא מה שאני מחפש, אלא בדיוק ההפך....
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים חדשות מ-IQPC:[tt]21/06/2007 17:03:50NZXT HUSH - הצפי להגעת המארז הוא במהלך שלושת השבועות הקרובים. עידכונים בהמשך ![/tt]
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים ההצעות האלו מיותרות, אין כרגע מארז שמתחרה ב - HUSH, אולי רק ה - ANTEC SOLO אבל הוא פחות משתלם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.