עבור לתוכן

מודינג של קירור למארז שלי+תמונות התייעצות

Featured Replies

פורסם

יש לי מאווררים ג'אנריים שהוצאתי מהספק לפי המדריך של "אילתור מאווררים" ואני לא יודע אם חיברתי אותם טוב (תגידו לי אם עשיתי את זה טוב) השתמשתי באייזלירבנד כדי להדק את החוטים :yelclap:

תמונות כאן :

picture006ox5.jpg

picture007lc7.jpg

מקווה שבאמת עשיתי מה שצריך ואם מישהו יכול להגיד לי איפה לחבר את החיבור מהסוג הזה על לוח האם? ??? ולהביא תמונה לפה

עכשיו יש לי מאורר אחד שהוא בא בחיבור רגיל (לא הוצאתי אותו מהמארז...)

ובאיזה מהמצבים הבאים לשים אותו? :)

1. מתחת לספק להצמיד אותו למאוורר אחר על מנת לקבל X2 יניקה ( :smile1:) של החום מהמארז...? או (המשך ב-"2")

picture001nn1.jpg

2. לשים אותו על צד הדלת... על יניקה של החום מהמארז?

picture005uc8.jpg

תגידו לי בבקשה מה עדיף ואם למישהו יש רעיון יותר טוב בקשר למיקום ואם לשים אותו על הכנסה פנימה או יניקה החוצה שישקיע דקה בבקשה..

[br]פורסם בתאריך: 16.06.2007 בשעה 22:05:37

???
פורסם
  • מחבר

טוב מה שבעצם עשיתי זה חיבור שני המאווררים כפי שניתן לראות בתמונה מס' שלוש ושמתי גם מאוורר צידי ואני חייב להגיד ששני המאווררים המחוברים מביאים כח יניקה עצום (אשכרה מנוע סילון!! :smile1:) זה משהו מטורף לגמרי :screwy:!!!כמובן שסידתי חוטים עם אזיקונים פיניתי מקום ניקיתי אבק ועוד ועוד...

כמובן יש תוצאות:

ירידה של 10 מעלות בMB מ-42 ל-32 מעלות

ירידה של 10 מעלות בכונן ה-IDE שלי ו-15 מעלות בכונן ה-SATAII

CPU:

before mod: Idle/Load 48/54

after mod: Idle/Load 40-42/46-48

סה"כ אני מבסוט!!!

פורסם

אחלה תוצאות אבל המאווררים של הספקים חזקים אך מרעישים, בכל מיקרה, אחלה מודינג.

יש לי גם מאוורר שאני רוצה לפרק הוא ניראה לי 200MM חח של ספק, אבל הבעיה יש רק כבל אחד והוא כזה גדול וכולו כזה בציפוי גומי לבן, כזה כמו של הארונות חשמל הגומי החזק הזה.

הוא חזק מאוד, אבל הבעיה היחידה שלי היא חיבור המתח שלו, יש לך המלצה בישבילי או מישהו אחר?

פורסם
  • מחבר

200MM :s05: אתה רציני כאילו או סתם בצחוק? חחחח

בכל מקרה פתח ת'גומי ותראה מה יש בפנים... ;D ואם תוכל לעשות הלחמה אז בכיף אם לא, לא נורא.... יש לך גם ככה אחלה מערכת

פורסם

אחי אני רציני ובתוך הגומי יש מתכת כזו בערך בעובי של השפיץ של העיפרונות, וקיצר זו מתכת כמו נרוסטה לא יודע חח.

פורסם

המחשב שלך נראה כאילו עברה עליו שואה גרעינית.. תסדר שם את כל החיווט המגעיל הזה ותנסה ליצור זרימה של אויר מקדימה של המארז לאחורה..

תגיד, אין לך מקום לשים מאוורר 120MM במקום ה 80 הקטנים האלו ? הם מזיזים הרבה יותר אויר באותו סל"ד..

פורסם
  • מחבר

אין לי מקום ל120MM במארז... :s05: אבל תמיד אפשר לעשות מודינג :smile1:!

אני אעשה בדלת השניה במארז ממש למטה...ושני אשים שם מאוורר לשים על יניקה או הכנסה של אויר?

פורסם
  • מחבר

מצד שני אני חושב שהמאוורר בדלת המארז לא צריך לפעול על יניקה של חום מן המארז אלא על שאיבה של אויר אל תוך המארז ואז נראה לי שאני אקבל תוצאות טובות בטמפ'... דרך אגב קירור המעבד עובד על יניקה של אויר אל תוך המעבד או שאיבה של אויר חם החוצה מן המעבד?

פורסם

המאורר של המעבד מכניס אוויר אל הגוף קירור כדי לקרר אותו והוא מקרר את המעבד..

פורסם
  • מחבר

אז ככה שאם המאורר הצידי על הדלת נמצא מול המעבד כדי שהוא יכניס אוויר אל המעבד? כי בינתיים הוא די "גונב" לו...

פורסם

כדאי שהוא יכניס אוויר לכיוון המאוורר של המעבד ככה תיהיה זרימה טובה יותר של אויר והמעבד יתקרר יותר טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים