עבור לתוכן

צריך לבטל את הEIST כדי לעבור 3.6GHZ בDQ6??

Featured Replies

פורסם

אתה יודע מה EIST עושה.........? הוא משנה מכפלה (מוריד) מכבה חלק מהמעבד כדי לחסוך בחשמל ולהוריד את החום....

ומדליק אוטמאטית כשיש צורך בעיבוד...

ד"א, עזוב את התמונה שMM{}RTAL][TY][ הביא ... אני למדתי מהמדריכים האלה:

http://forumz.tomshardware.com/hardware/Core2Duo-Overclocking-Guide-v1-ftopict197995.html

http://www.thetechrepository.com/showthread.php?t=41

אבל תשתדל לקרוא ותכלס ללמוד....

יאללה שתיגמר המשמרת לילה הזאת.. מזל שיש לי מחשב לפחות...

• תגובות 37
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני יודע הוא מוריד לי את המכפלה ל-6 בימקום 9.

תודה רבה, אבל מה שמוזר התוצאה ב-3Dmark 06 של המעבד ירדה לי בערך ב-100 נקודות, לא משנה אני יקרא ויראה מה ואיך באתרים שהבאת לי.

תודה, לגבי המישפט האחרון שלך לא ממש הבנתי אני מעסיק אותך בלילה או שאתה עובד? חח.

פורסם

:lol: לא אחי, זה בסדר, אני עובד באיזה בית מלון משמרות לילה אל תדאג..... :smile1:

שיהיה שבוע טוב...

פורסם

אוקיי תודה רבה לך, המדריך הזה הוא מענה לכול מישאלותי, גם ככה עוד כמה זמן אני יקנה Q6600 ואת המעבד הזה או שאני זורק בארון או שנותן לדוד שלי מתנה.

אז אני לא פוחד לעשות עליו כמה ניסויים של OC, מיצידי שישרף.

מה שמצחיק הטמפרטורות שלי על מנוחה עכשיו על 24 וזה מצויין בישבילי בישביל ה-OC, הטמפרטורות התקינות הם של ה-Core 1\2, והמזייפות הם של ה-Cpu.

מה שמפחיד אותי שעם הוא יגיע לטמפרטורות גבוהות הוא לא יעשה ריסט ואז הלך המעבד.

תודה בכל מיקרה, ניראה לי אני יעדכן את הביוס עכשיו, וניראה מה יהיה בגורלו של המעבד הזה.

פורסם

המעבד מאיט את עצמו כשצריך.... מה שאתה רואה זה כל מיני ספקולציות שהתוכנות עושות.... יש על זה סטיקי פה בפורום..

בכל מקרה ע"פ דעת רבים , אני אישית מסתמך על גיא, הכי טוב זה לבדוק טמפרטורת מעבד ע"פ TAT...

פורסם

לא ביטלת EIST ושאר ירקות?! כל מה שקשור להורדת מהירות, THROTTELING וכד' יש לבטל בביוס.

אל תבטל throttling, לא מומלץ.

לגבי הטמפ' של ה'מפציץ' - אני לא בטוח מה שינית, אך אם התעסקת עם המתחים זה הגיוני שהטמפ' תרד.

בכל מקרה, אם הטמפ' ב-TAT נשארה כשהייתה - תסתמך עלייה. ניתן גם להסתמך על טמפ' הליבות ב-Everest.

למי שבודק את המדריכים של Toms - תדלגו על מדריך הטמפ' שלהם ל-C2D. הוא מלא בטעויות ואי דיוקים.

פורסם

לא נגעתי במתחים, הטמפרטורות של ה-Core כימעט אותם טמפרטורות רק מעט חמות יותר, ושל ה-Cpu ירדו לי הם עכשיו אפילו שמתי לב עשה לי 10 מעלות ושה-Core 1\2 עומדים על 30 עכשיו.

פורסם
  • מחבר

ביטול הEIST והC1E לא עזרו.

גם כשאני מגדיר מעל 450X8 אין POST. :nixweiss:

מישהו שמע על בעיה כזו??

ocrk5.th.jpg

פורסם

על אילו טמפרטורות הליבות של המעבד?

מוזר אני על קירור סטוק מצליח לעשות 400x9, תגיד המכפלה אצלך משוחררת? למה אצלי זה תקוע על 9 אי אפשר לשנות.

פורסם
  • מחבר

זה לא קשור לקירור.

אני פשוט לא יכול לעבור את ה3.6GHZ לא משנה מה אני מנסה לעשות.

פורסם

מוזר, כמה מתח נתת למעבד?

פורסם
  • מחבר

לא משנה כמה מתח נתתי לו, אין לי POST מעל 3.6.

אני כרגע על 3.54GHZ עם 1.43V יציב. ב3.6 נתתי לו 1.52 ואין POST.

פורסם

תשחרר תיזמונים לזיכרון, עם לא הולך אז כניראה הגעת לקצה היכולת שלו.

פורסם
  • מחבר

הגעתי איתו כבר ל4GHZ לפני כמה חודשים.

יש פה משהו שתוקע אותי.

פורסם

הגעתה איתו ל 4 GHZ על אותה מערכת שיש לך עכשיו ?

עם כן אז תשים מה ששמתה אז כלומר מבחינת מתחים וכו ,עם לא אז תנסה להוסיף עוד מתח למעבד ,אולי גם ל MCH ,ICH ,תשחק עם ה PCIE לפעמים עוזר .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים