עבור לתוכן

התחדשתי ב QUAD!!

Featured Replies

פורסם

אני מתפלל בשביל כולנו שזה נכון

• תגובות 51
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אמן ואמן, הלוואי שזה נכון.

ד"א אם הידיעה נכונה, מתי אנחנו אמורים לראות אותם בשוק?

פורסם

זה לא בעצם ההבדל בין מעבד רב ליבות "אמיתי" לבין מעבד רב ליבות "מודבק"? כל המטרה היא שאם 2 ליבות (או יותר) יכולות לעבוד על אותה משימה, אז הן צריכות לחלוק בינהן מידע, ואם המידע הזה לא צריך לצאת מתחום המעגל הלוגי של המעבד הפיזי, אז כאן בא לידי ביטוי החיסכון בזמן, והיתרון של מעבד רב ליבות "אמיתי" על מעבד רב ליבות "מודבק". האם כיום זה שימושי (יש אפשרות לנצל את התכונה הזו)? לא ממש בטוח, אבל טוב שיש את האפשרות הזו.

אם אני טועה פה לחלוטין, אשמח להסבר לגבי משמעות ה "אמיתי"וה"מודבק" כאשר מדובר על מעבדים מרובי ליבות.

ההבדל האמיתי בין טבעי ולא טבעי הוא למעשה שיתוף חלקים (בקר זיכרון ב-A64 X2, זיכרון מטמון ב-C2D)

מה לעזאזל זה נותן? צריכת חשמל נמוכה יותר ואפשר לראות את זה יופי כשמשווים A64 בודד ל-A64 X2, ו-P4 6xx/5xx מול P-D 8xx\9xx בהתאמה

אם יש לך כמעט פי 2 צריכת חשמל מקסימלית ב-P-D לעומת ה-P4, אז ב-A64 X2 זה משהו בסביבות פי 1.5 (קצת פחות)

כשהצריכה הממוצעת לאורך זמן של מחשב ממוצע נמוכה משמעותית מהצריכה של אותו מחשב עם מעבד לא טבעי

יתרונות גדולים של הלא טבעי הם פיתוח קצר יחסית, ואפשרות "לכבות" ליבות שלמות כשהן לא פעילות, מה שהרבה יותר קשה לביצוע במעבד טבעי

פורסם

מקורות מדווחים ברצלונה עובד גם ב-2.4/2.8 ללא בעיות TDP.

כנראה שאינטל כן צרכים לדאוג. ;)

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1509&Itemid=1

כתוב שם גם שאם AMD לא היו קונים את ATI היה סיכוי שהם היו כבר פושטים את הרגל, אז כנראה שאינטל לא צריכים לדאוג ;)

ודרך אגב, למה כל פעם שיש ידיעה לטובת אינטל שהיא לא עם הוכחות מעוד 1000 אתרים אתה אומר "בלה בלה בלה זה לא בטוח" אבל פה כתוב שה"מקורות שלהם" אומרים שK10 מצליח להגיע ל2.4GHz אתה ישר קובע את גורל אינטל?

פורסם

פאדזילה לא נחשב לאתר אמין? אם K10 מגיע אכן לתדרים טובים בלי בעיות TDP בהחלט נפתחת כאן תחרות.

פורסם

פאדזילה לא נחשב לאתר אמין? אם K10 מגיע אכן לתדרים טובים בלי בעיות TDP בהחלט נפתחת כאן תחרות.

לא, לא ממש...

פורסם
  • מחבר

תתחדש על המעבד חיה של דבר! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

לא שזה משנה חחח גם Q6600 מעבד מטורף והוא זמין עכשיו לעומת K10 ...

תודה תודה

באמת מעבד חיה עושה את העבודה יופי.

ואם מחכים כל הזמן לדברים שיוצאים, לא קונים בסוף... אני מזמין את כולכם להסתכל במפרט המחשב שלי ולראות שהוא בין הטובים בעולם בביצועים, כלומר יש אחוזים בודדים של מחשבים ביתיים שמגיעים לעצמה כזו... אני בטו גם שהמון מאנשי הפורום עובדים עם פרסקוטים או אט'לונים למיניהם...

אני בכל מקרה כל חצי שנה משדרג, אז שיצאו דברים חדשים וזה באמת יהיה משתלם(בשביל עוד 10 FPS אני לא אשדרג מן הסתם) אז אני אקנה משהו חדש. כסף זה לא הבעייה לשמחתי, אבל ברגע שארגיש איטיות או שמשהו לא יפעל כראוי, אז אשרגד, כמו למשל עכשיו,

שלפני שהחלפתי היה לי 6700ES ולמרות הכרטיס מסך החזק שיש לי, המשחקים FEAR ו QUAKE 4 עבדו עם לאגים בהגדרות הכי הכי גבוהות, אחרי החלפת המעבד, אין שום לגים והמשחקים רצים על ההגדרות הכי גבוהות שלהם ו, וזה מש שחשוב באמת כרגע. :) .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים