עבור לתוכן

יש לי מפרט צריך דיעה(תקציב 7)

Featured Replies

פורסם

http://img72.imageshack.us/my.php?image=mifaratpapagb0.jpg

זה המפרט ואני רוצה עוד 3 שנים לשכלל את הכרטיס מסך המחשב הזה יספיק ל 3 שנים?

אני מתכוון לעשות גם oc

המחשב בשביל משחקים(אני gamer)

והאם כדי כבר לקנות במקום הכרטיס מסך הזה gtx?

או gts?

פורסם

הראדון עושה רעש של משאית, והדרייברים שלו כרגע על הפנים. ככה שלפי דעתי קח GTS 640 במקום..

חוץ מזה המפרט טוב. רק לא הבנתי למה אין מארז.. תיכננתה לבנות ת'מחשב בתוך קופסת קרטון?

פורסם

איפה המארז?

איפה הצורב?

פורסם
  • מחבר

יש לי כבר מארז צורב... אני פשוט משכלל

פורסם

למה? הרדאון מעולה, והוא ממש לא רועש (זה מאוורר!)

תישאל פה כמה אנשים, שיש להם, הוא לא כלכך רועש.

הכרטיס מסך מעולה, פשוט הדרייברים לא יציבים, במשך הזמן יתקנו את הבעייה הזאת.

ואז הכרטיס כמעט יהיה כמו הGTX, עדיף לקחת אותו ותשכנע את בעל החנות לתת לך את הכטיס מסך בזול יותר כי מצאת בחנות אחרת אוקיי?

אבל אתה לא מעדיף לקחת לוח P35? יתן לך ביצועים יותר טובים מה965P ותומך בפריין, ככה תוכל לשדרג בעתיד, והם באותו מחיר!

עצה שלי, קח את הABIT IP35-E ב625 ש"ח,

שתומך לעתיד, ונותן ביצועים עדיפים על הג'יגהבייט,

ואת ה2900XT, אבל אם אתה יכול לחכות עד ה22 ביולי זה יהיה מעולה, כי אז מחיר הQ6600, מעבד הקוואד קור יורד למחיר הE6600, ואז תקנה אותו עם הP35.

ואם אתה רוצה, אתה יכול לקחת את ספק הHec Zephyr 750 שנמכר בIQPC, במחיר של 666 ש"ח, הוא ספק של 750W שמספק את כל החיבורים ל2900XT ובעל 4 חיבורי PCI EX לא כמו ה520W.

והאם באמת הכרחי לך זכרונות בתזמונים נמוכים?, אם כן, אתה יכול להשיג אותם בנועה ב560 ש"ח.

תתווכח קצת עם המוכר, שיסדר לך הנחה, בתנאי שתביא לו את המחירים האחרים של החנויות.

פורסם

למה? הרדאון מעולה, והוא ממש לא רועש (זה מאוורר!)

תישאל פה כמה אנשים, שיש להם, הוא לא כלכך רועש.

הכרטיס מסך מעולה, פשוט הדרייברים לא יציבים, במשך הזמן יתקנו את הבעייה הזאת.

ואז הכרטיס כמעט יהיה כמו הGTX, עדיף לקחת אותו ותשכנע את בעל החנות לתת לך את הכטיס מסך בזול יותר כי מצאת בחנות אחרת אוקיי?

אבל אתה לא מעדיף לקחת לוח P35? יתן לך ביצועים יותר טובים מה965P ותומך בפריין, ככה תוכל לשדרג בעתיד, והם באותו מחיר!

עצה שלי, קח את הABIT IP35-E ב625 ש"ח,

שתומך לעתיד, ונותן ביצועים עדיפים על הג'יגהבייט,

ואת ה2900XT, אבל אם אתה יכול לחכות עד ה22 ביולי זה יהיה מעולה, כי אז מחיר הQ6600, מעבד הקוואד קור יורד למחיר הE6600, ואז תקנה אותו עם הP35.

ואם אתה רוצה, אתה יכול לקחת את ספק הHec Zephyr 750 שנמכר בIQPC, במחיר של 666 ש"ח, הוא ספק של 750W שמספק את כל החיבורים ל2900XT ובעל 4 חיבורי PCI EX לא כמו ה520W.

והאם באמת הכרחי לך זכרונות בתזמונים נמוכים?, אם כן, אתה יכול להשיג אותם בנועה ב560 ש"ח.

תתווכח קצת עם המוכר, שיסדר לך הנחה, בתנאי שתביא לו את המחירים האחרים של החנויות.

מסכים על הלוח אם. באמת אפשרי אבל אני לא בטוח עד כמה הלוח הזה מאפשר אוברקלוק.

הזכרונות 2GBHZ אין להם תיזמונים כל כך נמוכים, אבל זה אחלה זכרונות שיחזיקו לו מערכת יציבה גם באוברקלוק.

ספק 750W בשביל מערכת כזאת?, לדעתי האישית גם עם חישבה לשדרוג לעתיד, הHX520 מספיק לו מעבר לכל גבול :|.

פורסם

אור לחבר שלי יש ראדון והא רועש בצורה מחרידה (לדעתי) במאמץ.

הפעלנו COH ל 2 דקות על ההגדרות הכי גבוהות והוא עשה רעשים של פר ושלא לדבר על הצריכת חשמל המוגזמת שלו..

נכון לעכשיו בדקו את הכרטיס בכול המשחקים הכבדים, וה GTS לקח את הראדון כמעט בכולם.. נכון שאם הבעיה עם הדרייברים תסתדר יש לו פוטנציאל לעבור את ה GTS אבל לדעתי אין לו סיכוי גבוה לעבור את ה GTX.

יכול להיות שאני טועה אבל אני לא חושב ששווה לו להסתבך עם הכרטיס הזה עכשיו, והדרייברים שלו שכרגע על הפנים. (חבר שלי מתעב אותו)

פורסם
  • מחבר

אז תלוח אם אני אקח תp35

והספק(520)הוא יחזיק לי למשל גם אם אני אקנה עוד כמה שנים כרטי מסך חזק יותר.?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים