עבור לתוכן

בעיית ארטיפקטים עם 9800SE

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי SAPPHIRE 9800SE 256 BIT , לאחר פתיחת צינורות עיבוד והמהרה ל380/330 עדיין לא הייתי מרוצה (2800 3DMARK 2005) אז החלפתי לו את המאוורר ליותר חזק. לאחר החלפת המאוור ניכנסתי ל- ATITOOL והוא הראה לי ארטיפקטים בתדר 380/330 משהו שלא היה לי מקודם, ניסיתי לעלות ב-5 לזיכרונות ולליבה ונהיו יותר ארטיפקטים, חשבתי שזו תקלה ב-ATITOOL אז עשיתי בדיקה ב-3DMARK 2005 והתוצאה שלי ירדה ב- 200 (האם זה הגיוני?)

מה אני יכולל עשות שההארטיפקטים יעלמו ושאני יוכל לעלות עוד בתדרים?

תודה למגיבים.

פורסם

ככל הנראה בעיית התחממות מה שאומר אתה יכול לשכוח מלהעלות תדרים וכדאי שתתחיל לחשוב על הורדת תדרים

פורסם
  • מחבר

יכול להיות, אבל איך זה הגיוני לפני שהחלפתי מאוורר לא היה לי ארטיפקטים התדר היה 380/330 ורק שהחלפתי את המאוור ליותר חזק הם הופיעו באותו תדר?

עריכה: הורדתי לתדר מקורי ועדיין יש ארטיפקטים.

פורסם

אוליי אתה חושב שהוא יותר חזק, אבל בעצם הוא דוחף CF יותר קצת.

פורסם

אוליי אתה חושב שהוא יותר חזק, אבל בעצם הוא דוחף CF יותר קצת.

גם יכול להיות..אתה בטוח שהוא יותר חזק?

עוד אפשרות יכולה להיות שפשוט לא הרכבת אותו כמו שצריך ואין מגע מתאים או משהו בסגנון ולכן החום לא "יוצא" ביעילות כמו מקודם.

פורסם
  • מחבר

יש מצב שלא הרכבתי אותו נכון עכשיו שאני חושב על זה, אבל המאוורר הוא על צלעות קירור והצלעות דיי קרירות.

וכן אני בטוח שהוא יותר חזק מרגישים משב דיי חזק לעומת המאוורר האורגינלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים