פורסם 2007 ביוני 1518 שנים קניתי G.SKILL 2GB 800 , האם זה יתאים למערכת מאד ישנה, לפחות 3 שניםומה יקרה עם אני ישים אותם? יש מצב שמשהו ישרף לי או ילך?
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים בוא ננסה לדעת באמת ולא סתם לנחש ותישתמש בתוכנות לניתור חומרה שנמצאות כאן להורדה בחינם באתר ותגיד לנו בדיוק איזה לוח יש לך ?!? :bash: אני חושב שככה תיהיה אפשרות לאנשים לענות לך על השאלה
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים מחבר כן, הלוח שלי לפחות בן 3 שנים עם לא יותר.....אז אין סיכוי שזה יעבוד על הלוח הישן, מה יקרה עם אני ישים אותו? פשוט לא יעלה או שזה מסוגל אפילו לשרוף לי משהו שם?
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים הוא פשוט לא יכנס לך לסלוט.פשוט גם אמורים להיות חריץ כזה בזיכרון בערך באמצע, הוא אמור להיכנס עם לא אז לא.ועם הלוח אם שלך מעל ל-3 שנים, אני מאמין שיש לך SD-Ram.
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים מחבר אני יבדוק עם זה יכנס לי לשם או לא, (אני פשוט עדיין בארה"ב עם הזכרון עוד לא בבית)ועם זה נכנס שווה לי לנסות להפעיל את המחשב עם זה?
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים הוא פשוט לא יכנס לך לסלוט.פשוט גם אמורים להיות חריץ כזה בזיכרון בערך באמצע, הוא אמור להיכנס עם לא אז לא.ועם הלוח אם שלך מעל ל-3 שנים, אני מאמין שיש לך SD-Ram.אל תבלבל את הבן אדם DDR קיים הרבה יותר מ3 שנים, לפחות 5-6 לדעתי
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים הוא פשוט לא יכנס לך לסלוט.פשוט גם אמורים להיות חריץ כזה בזיכרון בערך באמצע, הוא אמור להיכנס עם לא אז לא.ועם הלוח אם שלך מעל ל-3 שנים, אני מאמין שיש לך SD-Ram.השאלה היא כמה באמת מעל לשלוש שנים...לי יש מחשב בן שלוש וחצי שנים ויש לי DDR עם 400 MHZ בפנים מהיום הראשון שקניתי אותו...אפילו למחשב בן ארבע או חמש שנים יכולה להיות תמיכה בDDR, לפני זה זה כבר SDRAM.
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים מחבר שלא תבינו אותי לא נכון, עכשיו יש לי במחשב DDR אחד , לא SD ולא דברים אחרים,DDR 336 או אפילו פחות, אני קניתי את הזכרונות האלה כשדרוג לפני שנתייםאז זה אומר שהDDR2 יכנס או לא?
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים אם יש לך ddr בלוח ואתה קנית ddr2 וידוע שהסידור פינים\רגליים שלהם לא זההלא, זה לא יתאים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.