עבור לתוכן

מפרט ב8.5K , אוברקלוק בינוני , משחקים כבדים . תודה רבה :)

Featured Replies

פורסם

אם אתה כזה רוצה לשלם 1000 שקל בשביל עוד 10FPS באחוז אחד מכל המשחקים אז בבקשה .

וההבדל בין 2 קאש ל 4 קאש זה איפשהו בין אחוז וחצי לשתיים, כלומר לא מורגש כלל, לעומת זאת אני בטוח ש 400 שקל בכיס כן מורגשים.

פורסם
  • מחבר

אתה לא חושב שבמשחקים עתידיים וכבדים יותר ההבדל יהיה יותר מ10FPS?

תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם

מ-sky

₪685 ₪685 1 מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box

₪598 ₪598 1 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3

₪350 ₪350 1 כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB

₪471 ₪471 1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5

₪3,040 ₪3,040 1 כרטיס גרפי LeadTek WinFast PX8800GTX 768MB PCI-E

₪191 ₪191 1 צורב ASUS DRW-1814BLT X18 DVD

₪677 ₪677 1 מארז כולל ספק Antec NSK6500-EC 430W

₪157 ₪157 1 קרור למעבד GlacialTech Igloo 5700MC

₪2,356 ₪2,356 1 מסך מחשב רחב Dell 20" 2007FP 16ms LCD WIDE

₪ ₪ 1 איסוף עצמי מהחנות

10 :פריטים

₪ 8,526 סכום כולל מע``מ

כמה הערות: קודם כל המארז והספק באים כבאנדל פשוט מעולה, כשרק הספק לבד אמור לעלות בסביבות ה500 ש"ח והמארז איכותי (אולי דורש תוספת תאוורר או שניים).

הקירור למעבד הוא, נכון לעכשיו, המשתלם בחנות וולא ספק יביא אותך למטרה.

המעבד אל תיגע, הקאש כאמור הוא דבר מאוד שולי והיתרון בביצוע OC של המעבד הזה יותר ממפצה על זה.

עכשיו, למרות ששמתי GTX אני בהחלט לא חושב שכדאי לך לקחת אחד אלא 2900XT שעולה כמו GTS 640 ולמרות שחלק פה ינסו לטשטש זאת הוא חזק ממנו ביותר מכמה אחוזים בודדים וחלש, נכון לדרייבר הנוכחי, ביחסית מעט מהGTX. בחנות הוא נמכר בכ1000 ש"ח פחות.

כלומר או שאתה חוסך 1000 ש"ח ונשאר עם המפרט הזה שתקנה עכשיו, שזו ההמלצה שלי או שתחכה למרובע ליבה ותמצה את התקציב. לדעתי כאמור כדאי לך לקנות עכשיו ולשמור את אותו K לשידרוג המחשב בעתיד כי בין כה מעבד core ב3.2 יספק את כל הצרכים שלך ויותר להרבה זמן.

עריכה: שני דברים ששכחתי להוסיף.

אחד זה שאותו K שתחסוך עכשיו בתוספת מכירה של הכרטיס הקיים (GTS/29XT) יביאו לך כרטיס עדיף משמעותית בעתיד.

ושנית, תבדוק את התאימות של הכרטיסים למארז....

פורסם
  • מחבר

אני שמעתי שיש לו בעיות התחממות...זה נכון? ..ואם כן ואני אחליט ללכת עליו כדי לקנות קירור לא סטוק?

יש לך בנצ' מארקים אמינים בקשר לביצועים שלו ה2900XT?

אתה יודע מתי יצא דרייבר חדש? ומתי שיצא הוא יפתור את הבעייה הקיימת? ויגיע לרמת הGTX או לפחות יתקרב אליו?

עריכה:

יש , אני לא יודע איפה לבדוק תאימות ל לGTX, יש לך באנדלים יותר חזקים ממה שנתת לי? (מארז+ספק)

כי זה נכנס בתקציב ואני חושב שאלו חלקים מאוד חשובים במפרט...מאוד חשוב לי שהיו מקוררים היטב ושקטים.

עוד עריכה(מצטער.. :kopfpatsch:)

אתה בטוח שלא כדי ללכת על קירור כמו הBIG TYPHOON...?

פורסם

לא הייתי קונה את הATI רק בגלל הרעש...שמתי במציאות אותו...רועש מאוד ולא הייתי מיתקרב אליו אפילו אם הוא היה עובר את הGTX...הרעש שהוא מייצר ברגע שמפעילים משחק הוא גדול מאוד ביחס לכול רעש ששמעתי מרכיב של מחשב כולשהו

פורסם
  • מחבר

אם ככה אז אני מעדיף לא ללכת על הATI ...

אני מזכיר חשוב לי שקט...

אז יש לכם המלצות טובות לבאנדל של מארז+ספק, או בנפרד שהיו איכותיים מקוררים ושקטים(דגש על מקוררים) שנכנסים בתקציב...

פורסם

אני עדייין חושב ש 4-7 אחוזים הבדל בין ה GTS 320 ל 640 לא שווים ת 400 ש"ח... במיוחד עם אתה משחק ברזולציה מקסימלית של 1024 על 1280.

בקשר למארז והספק אני לא מבין מה רע ב-NZXT APOLLO ו ב LIBERTY שהציעו לך?

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה אבל אני חושב שאולי כדאי לו לעקוץ איזה מסך באולסייל(זה מה שאני עשיתי)

אני קניתי 226BW ב1700 שח זה יפתור לו גם את בעיית הכרטיס מסך

פורסם

בהחלט אפשרות שקיימת אבל היא לא לרוונטית כלפי ה2007 כי בין כה הוא לא מסך נפוץ ו/או פופולרי בקרב העם שמחפש זול וגדול על איכותי.

לגבי הכרטיס, עם ה2007 קח לא פחות מGTS 640 במצבך הנוכחי ותפציץ אותו בOC.

ומארז. המלצתי לך על באנדל מעולה, ספק יותר טוב מהליברטי בלי ספק בכלל, שקט ממנו ומארז טוב (כמו כולם) של אנטק. יחד עם זאת הוא בא עם מאוורר אחד בלבד אז תוסיף עליו עוד שניים איכותיים ויש לך אחלה תמורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים