עבור לתוכן

מפרט בעלות של 4500-5000 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום אני חדש פה.

אני רוצה שתעזרו לי לבנות מפרט למחשב חדש שאני הולך לקנות בסכום של כ4500-5000 שקל, לא לחרוג מהתקציב. התקציב כולל בתוכו גם מסך.

הממ אני יודע בערך מה אני רוצה אבל היות שאני לא מבין גדול בתחום אני אתן לכם לעזור לי... השימוש העיקרי של המחשב הולך להיות שימוש בלסרטים, שיתוף ומשחקים..לא צריך מחשב GAMER ולא עבודה.. משו באמצע.. אני רוצה שהמחשב יעבוד חלק תמיד, גם נגיד שאני ממיר סרט לDVD.

במפרט צריך גם כרטיס קול, זכרון שיהיה 160GB וצורב DVD. כמובן שצריך את כל הדברים החשובים.

תודה רבה לעוזרים

פורסם

1181931317.jpg

הבעיות במפרט הזה:

המארז+ספק יכול להיות שטיפה יגבילו אותך אבל זה לא בטוח.

המסך: אני לא כל כך בטוח לגביו...אולי מישהו אחר שמבין במסכים יוכל להציע משהו יותר איכותי.

עריכה: אם אתה ממש לחוץ בתקציב אפשר להוריד את הקירור למעבד למרות שהוא מומלץ.

בכל מקרה, תתחדש.

פורסם

1. שכח מכרטיס קול.. גם הגיימרים הכי הכי כבדים לא קונים כרטיס קול PCI נפרד.. הכרטיס מהלוח הוא טוב אפילו מידי.. המשחק פה הוא ברמקולים בניגוד לכרטיסי מסך.

2. המפרט מעליי מצויון רק תעשה מבוסס AMD כי במעבד מקביל של AMD תקבל יותר עוצמה וכוח מאינטל..

אותו הדבר עם:

מעבד: AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box

ולוח תואם מצויון שתואם טוב מאוווד: ASUS M2N-E

בא לך אולי אתה יכול כדי להשאר בתקציב להוריד את המעד ל4000/3800+

ולשים LEADTEK WinFast PX8800?GTS 320MB PCI-E וככה יש לך כרטיס לכמה שנים טובות

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף מעבד איכותי על כרטיס מסך במסגרת התקציב, וגם לפי מה שהבנתי כל עוד אני לא עושה O.C אז עדיף מעבד AMD, תקן אותי אם אני טועה

פורסם

עוד משהו המארז מגעיל נראה כמו חרא:

823559_6A19.jpg

וחוץ מזה הספק שבתוכו לא יחזיק לך את המערכת.. אם לא אכפת לך היופי קח מארז פשוט ב200 שקל אם כן קח את זה:

nzxt_apollo_black_big.jpg

ועם ספק enermax liberty 400W

שיכול להחזיק גם מכונית...

אם זה עולה לך על התקציב דבר איתי נסדר לך משהו במסגרת התקציב

נ.ב:

סמוך על האפולו גם שיקרר לך את המערכת כמו שצריך הוא מנצל את המאוורים מקסימום ושומר על טמפרטורה נכונה

פורסם

והנה אותו מפרט רק עם AMD...נדמה לי שהוא אפילו יותר חזק מהאינטל :)

1181933086.jpg

תתחדש!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.. מסך בסופו של דבר אני אקנה בנפרד וכרטיס מסך אני מתלבט בן הצעתך לבין X1950XT 256MB שעולים אותו מחיר.

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים