עבור לתוכן

DC עם 2*512 + 2*1024

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע זכרון 2*512MB של Corsair 667MHz CL5 DDR2. (ושאר המפרט בפרופיל)

אני כרגע לא צריך עוד זכרון באופן מיוחד אבל נראה לי שמחיר הזכרונות במינימום והמחשב ישמש אותי עוד מספר שנים כך שמתישהו אני גם אעבור ל-vista סביר להניח.

בכל מקרה, חשבתי לקנות זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1GBx2) 667Mhz CL5 מ-skypc ב-380 ש"ח או IQPC ב-390 (לא נראה לי שאפשר לרדת יותר מידי מהמחיר הזה)

דבר ראשון- הזכרונות האלה טובים באופן כללי (לא עושים בעיות או משהו), נכון? (אני לא עושה OC)

דבר שני- יש איזשהו שיקול שכדאי להיות מודע לו בין שתי החנויות הנ"ל? (חוץ מ-10 ש"ח הפרש ומיקום החנות)

והדבר העיקרי: אם אני מוסיף את ה-2GB הנ"ל לשני הסלוטים הפנויים בלוח האם (GA-945G-S3) כך שכל זוג יושב על סלוטים בצבע תואם כל ה-3GB אמורים לעבוד ב-Dual Channel, נכון?

ובאופן כללי, יש משהו שיכול להיות יותר משתלם לי?

תודה

פורסם

1. הם טובים כמו כל זיכרון VALUE רגיל..

2. לגבי החנויות יצא לי לשמוע רק ביקורות טובות על שניהם..

3. כולם יעבוד בDC...

פורסם
  • מחבר

נזכרתי עכשיו שקראתי שרצוי ששני הזכרונות יהיו SS או DS. לא כדאי לבדוק את זה?

האם כל הזכרונות מאותו סוג (Corsair 667MHz CL5 DDR2) תמיד מיוצרים אותו דבר, ואם לא האם יש דרך לבדוק מה יש לי בלי לפתוח את המחשב? (שנמצא כרגע 100 ק"מ ממני..)

פורסם

כל ה-DDR2 שראיתי הם DS (אבל אולי זה כי התעסקתי עם 512MB ומעלה לסטיק :) )

פורסם
  • מחבר

חיפוש ב-google מוצא כל מיני סטיקים SS של DDR2 כך שהם קיימים.

פורסם

זה לא נוגד את מה שאמרתי

אני סה"כ אומר שכל הסטיקים הנפוצים (וגם כאלה שלא כ"כ) שראיתי הם DS

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בסופו של דבר אחרי שקניתי את הזכרונות של OCZ (שהם DS) ופתחתי את המחשב להכניס אותם ראיתי שהזכרונות Corsair שכבר היו לי הם דווקא SS, אז לא רק שהזכרונות האלה קיימים, הם קיימים בתוך המחשב שלי..

בכל מקרה, חיברתי את הזכרונות ועדיין יש לי Dual Channel עם 3GB אז אני מניח שאין לזה משמעות.

בכלל, העניין שכדאי שזכרונות יהיו שניהם SS או DS רלוונטי בעצם רק כשמחברים שני זכרונות שונים באותו bank (אותו צבע בלוח אם) או גם כשמחברים שני זוגות, כל זוג שונה, לשני בנקים? (כמו במקרה שלי)

פורסם

בעיקרון זה משנה בכל מקרה שיש DS ו-SS באותה מערכת

במקרה שלך זה עובד בסדר

פורסם

שאלה קשורה / לא קשורה...

האם הכל תקף גם לגבי DDR רגיל ולא DDR II ?

ומה זה DS ו SS ?

אם יש לי 2X 256 ואני רוצה להוסיף עוד 2X 1024 האם זה אפשרי ?

פורסם

שאלה קשורה / לא קשורה...

האם הכל תקף גם לגבי DDR רגיל ולא DDR II ?

ומה זה DS ו SS ?

אם יש לי 2X 256 ואני רוצה להוסיף עוד 2X 1024 האם זה אפשרי ?

מצטרף לשאלה.
פורסם
  • מחבר

אני חושב שזה נכון גם ל-DDR לא 2.

DS (double sided) זה מודולי זכרון עם שבבים על 2 הצדדים של ה-PCB (הלוח הירוק). SS רק בצד אחד.

2*1024 של DDR נראה לי שזה יקר מאד (באזור הפי 2 מ-DDR2), לא חושב שווה להשקיע הרבה במחשב יחסית ישן (עוד 1GB אמור להספיק לרוב השימושים, במיוחד שעד עכשיו היה לך רק 512MB)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים