עבור לתוכן

עזרה במפרט בעלות של 7000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום שלום

נכון לעכשיו יש לי מחשב ממש ישןןןן משנת 2001 (פנטיום 3 1GHZ על RAM של 704M)

הוא עובד סבבה לצרכים שלי אבל חלאס צריך לשדרג !

אני יחסית אחד שמבין במחשבים אבל עזרה אף פעם לא תזיק

אז ככה התקציב שלי הוא 7000 ש"ח (ללא מסך , וללא רמקולים)

הייעוד של המחשב הוא בגדול לטובת מולטימדיה (שירים סרטים ,הורדות ואינטרנט ) ,ובפרט עריכת סרטים ,וטלויזיה .

יש לי חלק מהרכיבים העיקפים (כרטיס טלויזיה טוב של HAUPPAUPPAUGE - PVR 150 ,מסך 22אינצ של CHIMEI וארד יסק של W.D 250G )

יש לי כבר כיוון של רכיביי הליבה שאני רוצה ופה אני צריך את העזרה המקצועית !

1) לום אם של GIGABYTE- GA-P35-DQ6 (או שעדיף את הדגם שתומך ב DDR3 ? )

2) מעבד אינטל E6700 (יעבוד טוב עם הלוח אם שאני רוצה ? )

3) RAM של 2G על לפחות מהירות של 800 (DDR2)

כמו כן מה אתם חושבים על המארזים של ‏Thermaltake ופתרונות הקירור שלהם (אם אני צריך בכלל קירור מים?)

הבעיה המרכזית שלי זה הכטיס מסך ! על איזה סוג ציפ ללכת בלהסתמך על הרכיבים שציינתי למעלה (לוח אם ומעבד), התקציב שלי לכרטיס מסך הוא בסביביות 1300 ש"ח

האם כדיי לחכות ללוח אם שתומך בRAM של DDR3 ?

האם XP יתמוך וינצל את הטכנולוגיה החדשה של המעבד CORE 2 DUO -E6700 ? (או כדי להשקיע ב VISTA) .

אני רוצה לקנות את מערכת השמע של Logitech ה Z5500 , כדי להשקיע בכרטיס קול טוב או לשמספיק להשתמש מהכרטיס קול המובנה ?

בתודה מראש שי

פורסם

1. "(או שעדיף את הדגם שתומך ב DDR3 ? )" - בהתחלה ה-DDR3 יעלו הרבה מאוד אבל אם אתה מתכוון לשדרג בעתיד הקרוב אולי זה יהיה שווה.

2. "(יעבוד טוב עם הלוח אם שאני רוצה ? )" - אחלה מעבד. יעבוד טוב עם הלוח שאתה רוצה.

3. "אני רוצה לקנות את מערכת השמע של Logitech ה Z5500 , כדי להשקיע בכרטיס קול טוב או לשמספיק להשתמש מהכרטיס קול המובנה ?" - בד"כ הכרטיס קול שיש על הלוחות היום הוא מספיק מאוד. אתה לא עורך סאונדים או משהו רק לשמיעת מוזיקה/הקלטה...אם כן מה שיבוא לך על הלוח יספיק.

4. אם יש לך מסך 22" אולי עדיף שתילך על 8800GTX.

5. מומלץ ללכת על ה-P35 (הצ'יפסט בלוחות האם)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים