פורסם 2007 ביוני 1518 שנים עם איזה תוכנה אני יכול לשלוט במהירות המאוורר של גוף הקירור הנ"ל?התוכנה היחידה שאני מכיר היא speed fan אבל היא לא מאפשרת לי לקבוע על כמה RPMהוא יהיה, וגם היא ממש מזייפת בקריאה של מספר הסיבובים (היא אומרת שזה סביב 3,500 כשהמקסימוםהאפשרי הוא 2,200 - לפי נתוני היצרן).כמו כן, בעלי מאוורר זה על איזה מהירות אתם שמים אותו? ועל איזה טמפרטורה המעבד שלכם בממוצע?
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים אמור להיות לך Q-fan של אסוס אם אני לא טועה.... זה מגיע עם הבאנדל של להוח אם...זה הדרך היחידה שאני הצלחתי לשלוט על מהירות של המאוורר דרך המערכת הפעלה.. :-\
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים מחבר לא קיבלתי אותה עם הלוח אם, אני גם לא מוצא אותה באתר של אסוס.אתה יכול לתת לי לינק?
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים מחבר התוכנה היחידה שקיבלתי עם הלוח שאיכשהו קשורה לעניין זה Cool N Quit של AMD, אךהיא לא עובדת (למרות שהפעלתי את האופציה הזאת בביוס).
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים Q-fan זו אפשרות בביוס, לא?גם בבויס וגם אמור לעבדו דרך שליטה מהמערכת...אצלי זה נראה ככה:[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים מחבר מצאתי תוכנה של Asus בשם PC Probe 2 שהיא בעצם מעין תוכנת ניטור של המערכת.בתוכנה הזאת יש אופציה enable q-fan. אך לפי מיטב הבנתי זה פשוט אמור לקבועמהירות אופטימלית למאווררים, אך לא נותן לי אפשרות לעשות זאת ידנית.מישהו מכיר אופ' אחרת?
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים אתה לא היחיד בעניין הזה גם אצלי זה כך. בעיקרון רוב הזמן עומד על מהירות מירבית וב IDLE המעבד שלי עומד על 30 מעלות. זה בעיקרון חיבור 4 פינים כמה שזכור לי אולי יותר מדי מתוחכם ללוח העייף שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.