עבור לתוכן

how to "flash" the wrt54gl to the TOMATO firmware?

Featured Replies

פורסם

כל מה שהיית צריך להגדיר כשקיבלת את הנתב (כולל שם משתמש וסיסמה, סוג ההתקשרות וכו.. ) תצטרך להגדיר בקושחה החדשה.

פורסם

זהו שבהתחלה היתה לי בעיה עם הנתב ועמודם (אלקטל 5 נוריות) ואז בא בחורצ'יק נחמד והגדיר לי אותו על PPPOE או משהו כזה ועשה שהמודם "יקבל" את זה גם.

השאל היא האם אני רק אצטרך לבחור PPPOE ולהכניס שם משתמש וסיסמא וזה יעבוד או שאני אצרך לעשות עוד דברים מוזרים?

פורסם

אני לא מבין בדיוק מה הוא היה צריך לעשות עם המודם, אבל בדרך כלל לבחור PPPOE ולהכניס את פרטי המשתמש מספיקים בהחלט כדי להתחבר בתצורה הזאת לאינטרנט.

פורסם

טוב אני חושב שאני אתן לזה ניסיון יותר מאוחר השבוע..

פורסם
  • מחבר

רגע בחור..אחרי שעדכנת את הקשוחה מה בעצם היית צריך להגדיר מחדש? רק סיסמא ושם משתמש וזהו?

לא הגדרתי כלום מחדש, פרט לכך שביטלתי את הרשת האלחוטית (עד שיהיה לי מכשיר המשתמש בטכנולוגיה אלחוטית כמובן - פלאפון עם WIFI\מחשב נייד וכן הלאה).

פורסם

רק הכנסת שם משתמש סיסמא?

ומה אני עושה כשבאמת יש לי רשת אלחוטית למחשב אחד? ורשת חוטית בין 3 מחשבים..זה מבטל משהו בעניין הזה? אני צריך להגדיר להם שוב פעם הרשאות או משהו בסגנון?

פורסם

למשתמשים הגאים של נתב בכבלים - אתם מצליחים להוריד בטורנטים וגם להעלות בלי ניתוקים בכלל?

שיניתם משהו בהגדרות של Tomato מלבד כיוון ל-L2TP והכנסת שם משתמש וסיסמא? כמו כן, Lost Spirit, באיזה שרת של בב"ל אתה משתמש (כתובת IP)?

פורסם
  • מחבר

אני לא כיוונתי לL2TP כלל, השארתי את זה DHCP.

--

יש לי פה שאלה מוזרה =|

איך יתכן שאנשים גולשים דרכי ברשת האלחוטית כאשר ביטלתי לחלוטין את הרשת האלחוטית?! ???

[attachment deleted by admin]

פורסם

DHCP?! בלי סיסמא ושם משתמש!? איזה מודם יש לך?

ולגבי האלחוט - נראה לי שזה מוקדים של אותות אלחוטיים בסביבתך, לא בהכרח משתמשים שגולשים ברשת שלך. מקסימום שים איזו סיסמת WPA2 בנוסף על כיבוי האלחוט :silly:

פורסם
  • מחבר

עכשיו שאני חושב על זה, יש מצב שזה פשוט מכשירים סלולאריים נכון? (בצד כתוב infra, לא עולה לי לראש מכשירים אחרים המתקשרים באינפרא)

ובשני כתוב wep שזה פרוטוקול (?) של מכשירים סלולארים לגלישה באינטרנט.

איזה מודם? יש לי terayon.

דוד שלי שהוא טכנאי של הוט אמר שיש המון בעיות איתו בראוטרים ותומפסון (או איך שלא כותבים את זה) עובד עם ראוטרים מעולה.

אני טענתי שזה לא קשור למודם אלא לפרוטוקול של כבלים - L2TP ו\או PPTP.

אז מי הצודק פה?

בקשר לזה שאני לא צריך לתת סיסמא ומשתמש נראה לי כי אני עכשיו גולש בפרוטוקול MPLS - בהתחלה (אני חדש אצל 014) גלשתי עם חייגן אבל כשבוע אחרי

אני שם לב שהחייגן לא מתחבר בכלל :screwy: :screwy:

אחרי ניסיונות רבים בL2TP, PPTP ויצירת חייגן חדש וכן הלאה.

נכנסתי לcommand prompt עשיתי Ipconfig ולמרבה הפלא אני רואה שיש לי IP למרות שאני לא מחובר :o

נכנסתי לfirefox ואני רואה שאני גולש :o :o ומשם הסקתי כבר שיש לי (משום מה, בכלל לא ביקשתי) MPLS.

;D

פורסם

איזה כיף לך :o

פורסם
  • מחבר

1. עכשיו שאני חושב על זה, יש מצב שזה פשוט מכשירים סלולאריים נכון? (בצד כתוב infra, לא עולה לי לראש מכשירים אחרים המתקשרים באינפרא)

ובשני כתוב wep שזה פרוטוקול (?) של מכשירים סלולארים לגלישה באינטרנט.

2. איזה מודם? יש לי terayon.

דוד שלי שהוא טכנאי של הוט אמר שיש המון בעיות איתו בראוטרים ותומפסון (או איך שלא כותבים את זה) עובד עם ראוטרים מעולה.

אני טענתי שזה לא קשור למודם אלא לפרוטוקול של כבלים - L2TP ו\או PPTP.

אז מי הצודק פה?

מישהו? :P

פורסם

SITE SURVEY מראה לך את הרשתות באלחוטיות בסביבה שלך

אף אחד לא מחובר אליך

WEP זה פרוטוקול הצפנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים