עבור לתוכן

CF HD2900 מתחיל ביקורת יש תוצאות...

Featured Replies

פורסם
[ U S A lR ][/\][ link=topic=267237.msg2362807#msg2362807 date=1182089238]

חברה ניראה לי עליתי על משו הכרטיסים לא מסתדרים טוב עם צלילים במשחקי אסטרטגיה בדקתי גם Joint Task Force ללא צל יש 70-80FPS שאני מפעיל צל יורד לי ל 14-18FPS... הכל מכוון על ההגדרות הכי גבוהות הכל על מקסימום אין הבדל בבצועים לדוגמה עם AA או בלי AA לא יורד ביצועים או HI טקסטור או LOW טקסטור לא ממשנה כלום לא קופצים הביצועים ולא יורדים רק אם מפעילים SHADOW יש ירידה רצינית ...

תבדוק אם הבעיה של הצללים נמצאת בעוד משחקים חוץ ממשחקי אסטרטגיה.

• תגובות 84
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

שלילי ,רק באסטרטגיה בשאר המשחקים אין הבדלים כמעט עם או בלי צלילים...עובד חלק!

דרך אגב היתקנתי DIRT והמצב עגום 1FPS קבוע לעומת זאת אם מבטלים את הCF הוא רץ על 40-45 על ULTRA...מוזר...

פורסם

זה מאוד מוזר שזה רק באסטרטגיה.

פורסם
  • מחבר

זה מאוד מוזר שזה רק באסטרטגיה.

אני אולי יכול לשער שזה כי NVIDIA נותנים חסות אוליי למשחקים האילו,את זה אפשר לבדוק רק עם מישהו שיש לו 8800 ויעשה פרינט סקרין ? או כמו שאמרו באג בדרייברים מעניין אם בXP יהיו לי אותם ביצועים...

פורסם

איזו תמונה אתה רוצה?

על אילו הגדרות\רזולוצייה לך לצלם?

איזה שלב לצלם? כל שלב יש לי FPS אחר.

בכללית לא ניראה לי ש-Nvidia קשורה לפיתוח של המשחק הזה.

זה בטח באג כל שהוא בדרייבר.

פורסם
[ U S A lR ][/\][ link=topic=267237.msg2363572#msg2363572 date=1182108570]

אני אולי יכול לשער שזה כי NVIDIA נותנים חסות אוליי למשחקים האילו' date='את זה אפשר לבדוק רק עם מישהו שיש לו 8800 ויעשה פרינט סקרין ? או כמו שאמרו באג בדרייברים מעניין אם בXP יהיו לי אותם ביצועים...

[/quote']

לא חושב שזה בגלל זה כי NV תומכים בהרבה משחקים שהם לא אסטרטגיה ואתה אומר שאין בהם בעיה עם הצללים.

פורסם

לפותח הת'רד: סליחה זה לא קשור אבל... איך אתה בודק FPS במשחקים? יש לי כרטיס 6150 מובנה (...) ואני משחק NFS CARBON, מה צריך לעשות כדי לבדוק על כמה FPS הוא רץ?

פורסם
  • מחבר

איזו תמונה אתה רוצה?

על אילו הגדרות\רזולוצייה לך לצלם?

איזה שלב לצלם? כל שלב יש לי FPS אחר.

בכללית לא ניראה לי ש-Nvidia קשורה לפיתוח של המשחק הזה.

זה בטח באג כל שהוא בדרייבר.

תתקין WAR FRONT תעשה אותם הגדרות כמו שאני שמתי תתקין תתוכנה שלמעלה FRPS ותעשה פרינט סקרין בסתם שלב סקרימיש ואז נשווה אולי זה המשחק לא מתוכנן טוב..

פורסם

מוסרי אתה יודע שאתה לא משתמש נכון בתוכנה נכון?

אתה לא צריך לעשות סתם תמונה מתי שבא לך באיזה שלב אתה צריך לעשות ממוצע של הFPS דרך התוכנה, זה המדד ולא FPS רגעי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים