עבור לתוכן

CF HD2900 מתחיל ביקורת יש תוצאות...

Featured Replies

פורסם

וואו המשחק הזה צריך שיפור אצל ATI מיידית...

CF של 2900XT מספק 10% מביצועים של GTX/ULTRA בכמעט כל רזולוציה

• תגובות 84
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מוסרי בגלל העקשנות העיוורת שלך ללכת על AMD אתה נתקל בביצועים ולא מקבל את הביצועים שאתה יכול לקבל כשאתה מבזבז כסף טוב.

לצערי הגזמת עכשיו בגדול. הוא נתקל בבעיה במשחק ארור אחד. בשאר המשחקים הוא נהנה פי שלושה ממה שאני חולם להנות. אתה מדבר על קניית 2900XT CF כאילו זה לקפוץ מבניין של עשר קומות, אבל זה לא. ב4000 שקלים+ שניהם ביחד (שני ה2900) זה בין הGPU הטובים שיש למשחקים.

פורסם

יש הרבה בעיות עם הדריוורים שAMD סיפקו עם הכרטיס הזה.

כמו שהוא בעצמו אמר הוא הולך לקנות רק AMD ובגלל זה אמרתי שזו עקשנות עיוורת. הוא היה יכול לקנות לפי כבר יותר מ7 חודשים משהו שבאותו כסף/טיפה מעבר שהיה מספק לו ביצועים גבוהים ביותר בלי כל מני באגים מעצבנים.

אבל מה? בגלל העקשנות העיוורת שלו הוא לא עשה את זה.

זה די מובן מה שכתבתי בהודעה המקורית שלי.

פורסם

תגיד לכמה מעלות הכרטיס מסך שלך מגיע

פורסם

מוסרי, יו קטלני, בא לי לעשות השוואה איתך.

פורסם

תתחדש קודם כל.. ותהנה מהם - זה הכי חשוב.

ולכל מי שחושב שגם כרטיס כמו ה X1950PRO או אפילו XT מספיקים לרזולוצייה של 1366X768 אז זהו שלא.

הוא יכול להריץ עם ה CF שלו כל משחק שיש על הרזולוצייה הנ"ל ולקבל תמיד FPS גבוה וחלק לעומת זה שהוא יוכל להריץ כל משחק על הרזולוצייה הנ"ל עם X1950 ולקבל FPS שחיק או להוריד בהגדרות פה ושם - תלוי במשחק.

לכל מי שיש את DIRT , STALKER וכו' יודע ש X1950 כבר לא ממש מספיק בשבילהם בשביל לשחק על מקסימום הגדרות עם FPS טוב..

*חוץ מזה שהרזולוצייה הזאת היא די והותר לפי דעתי. אני מניח שהוא משחק כמוני על מסך LCD ביתי והוא יושב כשמטר שניים ממנו, אז תאמינו לי מנסיון שזה מספיק.

פורסם

^^^

מחזק, וגם שהוא משחק על הרזולוצייה הזו, זה נותן לו תוספת ביצועים, לטווח הארוך.

מוסרי תגיד כמה ב-Dirt עם כבר הזכירו אותו כמה FPS אתה מקבל על המקסימום?

פורסם
  • מחבר

אני עכשיו יבדוק ויתן לכם תוצאות

תנו לי קישור מהיר להורדה דירט

פורסם

אני מקווה שאתה מתכוון לדמו ?

פורסם

אני מקווה שאתה מתכוון לדמו ?

חחחחחחחח מה כבר יכול להיות :lol:

פורסם
  • מחבר

אין קישור יותר נורמאלי מוריד לי על 7 קייביט

פורסם

תוריד דרך מנהל הורדות, אני ממליץ לך על פלאש גט.

פורסם
  • מחבר

חברה ניראה לי עליתי על משו הכרטיסים לא מסתדרים טוב עם צלילים במשחקי אסטרטגיה בדקתי גם Joint Task Force ללא צל יש 70-80FPS שאני מפעיל צל יורד לי ל 14-18FPS... הכל מכוון על ההגדרות הכי גבוהות הכל על מקסימום אין הבדל בבצועים לדוגמה עם AA או בלי AA לא יורד ביצועים או HI טקסטור או LOW טקסטור לא ממשנה כלום לא קופצים הביצועים ולא יורדים רק אם מפעילים SHADOW יש ירידה רצינית ...

פורסם

לא כל משחק תומך ב SLI\CF

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים