עבור לתוכן

CF HD2900 מתחיל ביקורת יש תוצאות...

Featured Replies

פורסם

מברוק אחי :yelclap:

תגיד מה מצב הרעש כי ראיתי לא מזמן דיון שהראו סרטון של CF והרעש היה של מטוס בוינג 777 ממריא :hat::o

• תגובות 84
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה ספק יש לך???

פורסם
  • מחבר

ספק bgf 1100W

ולגבי הרעש...יש אבל לא מפריע

פורסם

איזה רעש חבר'ה הרעש הוא פחות משל ה8800 מה קשה להבין, אני אומר לכם מנסיון, יותר מזה :kopfpatsch:

פורסם

כך כך כיף להיות פאנבוי של AMD

מה הקשר?? :s07:

פורסם

איזה רעש חבר'ה הרעש הוא פחות משל ה8800 מה קשה להבין, אני אומר לכם מנסיון, יותר מזה :kopfpatsch:

וכל העולם חולק עליך ::)

פורסם

אתה לא מאמין לאף אחד שאומר דברים טובים על ATI, אני לא מבין, אתה חושב שייש לי אינטרס כלשהו :s05:

בוא אליי הביתה ותישמע!( או שלא תישמע ;D)

פורסם

אם הייתה גר בעיר שלי...וכן אני חושב שיש לך אינטרס אחרי הכל מכרת את ה8800 שלך בשביל 2900 וגם אתה די פאנבוי שלך לגביהם בתגובות שלך.

אני מעדיף להאמין לעשרות אתרים ביקירות שגם להם יש את הכרטיס שבדקו ומצאו תוצאות, אני מאמין שאני לא היחיד.

פורסם

תאמין לי שאני לא מיצטער אפילו לרגע שקניתי את הכרטיס הזה! הוא פחות חם ,פחות רועש וגם יש לו VIVO והוא גם יהיה יותר חזק לדעתי אם דריברים טובים :xyxthumbs:

פורסם

מה הקשר?? :s07:

אתה באמת מכריז על עצמך כדיסלקט אם לא הבנת למה התכוונתי אבל אתה לא חכם אז אני אסביר :

שאני רואה את הכרטיסים האלה בפעולה לא מאכזב אותי להיות פאנבוי של AMD... עכשיו הבנת? (כי כל כרטיס מפלצת...)

פורסם
  • מחבר

כן יש המון המון בעיות דרייברים כמו לדוגמה נפילת FPS רצינית בלי שום סיבה לשניה או לדוגמה להפעיל את הקרוספייר איזה סיוט זה היה לקח לי חודש להפעיל אותו והמון התקנות של וינדוס רק בקומבינה אפשר להפעיל אותם צריך להעביר את התצוגה לכרטיס הSLAVE שאתה מגדיר ואז להגדיר קרוסספייר ואז ניפתח לך האפשרות אתהמסמן וי ואז אתה מגדיר את הכרטיס הראשי כתצוגה ראשית זה מסובך לא יודע למה עשו את זה ככה...

פורסם

בכלל לא כדאי להשקיע בקרוספייר, זה סתם הוצאה גדולה, מה שכן אני מברך אותך על התוצאות המרשימות שהבאת מהמפלצות האלה.

פורסם

תאמין לי שאני לא מיצטער אפילו לרגע שקניתי את הכרטיס הזה! הוא פחות חם ,פחות רועש וגם יש לו VIVO והוא גם יהיה יותר חזק לדעתי אם דריברים טובים :xyxthumbs:

ושוב כל האתרים הרצינייםחולקים עליך בכל מילה שאתה כותב :nixweiss: ::)

פורסם

^^

בקשר לחום, הוא כמעט אותו דבר כמו כל כרטיס.

בקשר לרעש, כשאתה משחק אתה שומע את המשחק ואת הכרטיס מסך אתה לא שומע, אז למי אכפת כבר שזה עושה קצת יותר רעש מכל כרטיס.

פורסם

^^

בקשר לחום, הוא כמעט אותו דבר כמו כל כרטיס.

בקשר לרעש, כשאתה משחק אתה שומע את המשחק ואת הכרטיס מסך אתה לא שומע, אז למי אכפת כבר שזה עושה קצת יותר רעש מכל כרטיס.

:xyxthumbs:

אפילוי פחות 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים