פורסם 2007 ביוני 1518 שנים מברוק אחי תגיד מה מצב הרעש כי ראיתי לא מזמן דיון שהראו סרטון של CF והרעש היה של מטוס בוינג 777 ממריא
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים איזה רעש חבר'ה הרעש הוא פחות משל ה8800 מה קשה להבין, אני אומר לכם מנסיון, יותר מזה
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים איזה רעש חבר'ה הרעש הוא פחות משל ה8800 מה קשה להבין, אני אומר לכם מנסיון, יותר מזה וכל העולם חולק עליך :
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים אתה לא מאמין לאף אחד שאומר דברים טובים על ATI, אני לא מבין, אתה חושב שייש לי אינטרס כלשהו :s05:בוא אליי הביתה ותישמע!( או שלא תישמע ;D)
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים אם הייתה גר בעיר שלי...וכן אני חושב שיש לך אינטרס אחרי הכל מכרת את ה8800 שלך בשביל 2900 וגם אתה די פאנבוי שלך לגביהם בתגובות שלך.אני מעדיף להאמין לעשרות אתרים ביקירות שגם להם יש את הכרטיס שבדקו ומצאו תוצאות, אני מאמין שאני לא היחיד.
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים תאמין לי שאני לא מיצטער אפילו לרגע שקניתי את הכרטיס הזה! הוא פחות חם ,פחות רועש וגם יש לו VIVO והוא גם יהיה יותר חזק לדעתי אם דריברים טובים
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים מה הקשר?? אתה באמת מכריז על עצמך כדיסלקט אם לא הבנת למה התכוונתי אבל אתה לא חכם אז אני אסביר : שאני רואה את הכרטיסים האלה בפעולה לא מאכזב אותי להיות פאנבוי של AMD... עכשיו הבנת? (כי כל כרטיס מפלצת...)
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים מחבר כן יש המון המון בעיות דרייברים כמו לדוגמה נפילת FPS רצינית בלי שום סיבה לשניה או לדוגמה להפעיל את הקרוספייר איזה סיוט זה היה לקח לי חודש להפעיל אותו והמון התקנות של וינדוס רק בקומבינה אפשר להפעיל אותם צריך להעביר את התצוגה לכרטיס הSLAVE שאתה מגדיר ואז להגדיר קרוסספייר ואז ניפתח לך האפשרות אתהמסמן וי ואז אתה מגדיר את הכרטיס הראשי כתצוגה ראשית זה מסובך לא יודע למה עשו את זה ככה...
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים בכלל לא כדאי להשקיע בקרוספייר, זה סתם הוצאה גדולה, מה שכן אני מברך אותך על התוצאות המרשימות שהבאת מהמפלצות האלה.
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים תאמין לי שאני לא מיצטער אפילו לרגע שקניתי את הכרטיס הזה! הוא פחות חם ,פחות רועש וגם יש לו VIVO והוא גם יהיה יותר חזק לדעתי אם דריברים טובים ושוב כל האתרים הרצינייםחולקים עליך בכל מילה שאתה כותב :
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים ^^בקשר לחום, הוא כמעט אותו דבר כמו כל כרטיס.בקשר לרעש, כשאתה משחק אתה שומע את המשחק ואת הכרטיס מסך אתה לא שומע, אז למי אכפת כבר שזה עושה קצת יותר רעש מכל כרטיס.
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים ^^ בקשר לחום, הוא כמעט אותו דבר כמו כל כרטיס. בקשר לרעש, כשאתה משחק אתה שומע את המשחק ואת הכרטיס מסך אתה לא שומע, אז למי אכפת כבר שזה עושה קצת יותר רעש מכל כרטיס. אפילוי פחות 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.