עבור לתוכן

מטריקס -משחק חדש ותמונות

Featured Replies

פורסם

סוף סוף השתחררו תמונות למשחק המצופה הזה שלא ידעתי איף הוא ייראה בכלל, נראה די טוב!!!

פורסם

לכל מעריצי המטריקס (כמוני ;)) , יצא גם האינמטריקס , זה סרט קטן בן עשר דקות שמסביר איך המטריקס התחיל באנימה(מומלץ ביותר וזה בחינם) זה החלק הראשון בעוד חודש יצא החלק השני ובעוד חודשיים יצא החלק השלישי וכו..., תורידו מכאן

פורסם

אני רוצה עוד מידע על ה ANIMEMATRIX

אני יודע על זה כבר קצת זמן :)

אבל לינק ?! זה כבר מאוד מכובדדד

אם יש לך עוד קצת מידע

אני אשמח

כי אני לא מצליח להיכנס לכלום מהלינק שנתתה

חוץ מכמובן להוריד את הסרטון :)

תן עוד קצת פרטים

מאיפה

כמה...

תודה גדולה

רוי

פורסם

אני מזהיר אותכם,שלא יחולקו פה לינקים,זה עברה על חוקי הפורום.

פורסם

הנה לינק לאתר הרשמי משם השגתי אותו, יש 4 ארבע חלקים לאנימטריקס כל חודש יצא פרק חדש בסידרה עד לחודש מאי (יציאת הסרט The Matrix : Reloaded), זה מסביר איך הכל התחיל איך בני האדם פיתחו אינטליגנציה מלאכותית ואיך היא מרדה בהם.

עריכה : KoDkOd זה בחינם וחוקי לגמרי, וזה קשור למטריקס מה הבעיה?.

פורסם

רק הזהרתי בקשר לדברים לא חוקיים.

פורסם

הנה לינק לאתר הרשמי משם השגתי אותו, יש 4 ארבע חלקים לאנימטריקס כל חודש יצא פרק חדש בסידרה עד לחודש מאי (יציאת הסרט The Matrix : Reloaded), זה מסביר איך הכל התחיל איך בני האדם פיתחו אינטליגנציה מלאכותית ואיך היא מרדה בהם.

עריכה : KoDkOd זה בחינם וחוקי לגמרי, וזה קשור למטריקס מה הבעיה?.

המון תודה

אני וחברים שלי כבר מטפסים על הקירות :) :ylsuper:

פורסם

המשחק והסרט המלא יוצאים עוד 4 חודשים :) , אבל אולי מישהו מת'ארד על ג'נרלס רוצה לספר לנו על שלבי הגעתו למירק ? ;) ;) ;)

פורסם

המשחק והסרט המלא יוצאים עוד 4 חודשים :) , אבל אולי מישהו מת'ארד על ג'נרלס רוצה לספר לנו על שלבי הגעתו למירק ? ;) ;) ;)

אח"כ אנחנו נספר לו על שלבי העפתו מהפורום.

פורסם

קטע איכותי, רק נראה לי ש140 מגה ל10 דקות מצויירות זה "קצת" מוגזם. וזה גם כולל את מאפייני הANIME היפניים הכוללים עירום ואלימות קשה - כמו שצריך

פורסם

מנגה איכותית ...

בקשר למשחק , אני חושב שזה יהיה משחק מדהים , אני לא חושב שמבחינה גרפית זה ידהים אבל מבחינה של משחקיות ועלילה ...

פורסם

הוא יוצא ל PC או ל PS2?

פורסם

לכל הפלטפורמות ...

פורסם

זה חייב לחדש משהו, כי סתם קפיצה הצידה בהילוך איטי היה כבר במקס פיין. מעניין אם יהיה אפשר לעשות את הסלטות מהתמונות

פורסם

יש תוסף למקס פיין שנותן לך לעשות סלטות והוא גם מלביש את מקס כניאו!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים