עבור לתוכן

התיעצות קלה, הגעתי ל-OC 3300MHZ ואני זקוק לחוות דעתכם.

Featured Replies

פורסם

סוס :yelclap:.

אני מפחד לעלות את הE4300 שלי מעבר ל 2800 כי אני עם קירור סטוק ואין לי מזגן בחדר :'(.

כנראה שמחר אני יזמין INFINITY כמו שלך ויתחיל במסע הקטן שלי להגיע ל 3.4MHZ :xyxthumbs:.

רק מעניין אותי לדעת איזה מאווררים התקנתה על ה INFINITY. כי שמעתי שהמאוורר סטוק שלו חלש יחסית?

פורסם

סוס :yelclap:.

אני מפחד לעלות את הE4300 שלי מעבר ל 2800 כי אני עם קירור סטוק ואין לי מזגן בחדר :'(.

כנראה שמחר אני יזמין INFINITY כמו שלך ויתחיל במסע הקטן שלי להגיע ל 3.4MHZ :xyxthumbs:.

רק מעניין אותי לדעת איזה מאווררים התקנתה על ה INFINITY. כי שמעתי שהמאוורר סטוק שלו חלש יחסית?

אחי אתה יכול להלעות גם ל3.3 אני הייתי בטמפ' סבבה לא עבר את ה55-57

רק הבעיה שאצלחתי להגיע לOC כזה רק דרך הEASYTUNE שאיתו אחרי ריסט הOC מתאפס :( אז אני עכשיו בOC של 350MHZ כלומר 3.150 [כמובן שעם קירור סטוק] והוא יציב עם תדבר של 1.42 משהו כזה.. הטמ' במנוחה 35..

פורסם
  • מחבר

אני יכול להגיע יותר מ-3.4GHZ אני פשוט לא רוצה לסחוט לו את המיץ עד הסוף.

בקשר למאווררים, אכן כן, המאווררים המקוריים של SCYTHE חלשים יותר, לכן קניתי מאוורר אחד של זלמן 120 מ"מ ששמתי על צלע אחד של הקירור ובצלע השניה יש בינתיים מאוורר של SCYTHE.

דבר נוסף שהיה חשוב לי ב-OC שהמארז יהיה שקט כמו שהיה והוא עדיין ככה. לא שומעים אותו. 8)

2001075416616989908_rs.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים