פורסם 2003 בפברואר 522 שנים איזה משחק יפה אבל קשה להתרגל לגרפיקה ולסגנון משחק אני עדיין רגיל ל YURI הגרפיקה יפה חבל"ז!!!!!!אם תרצו אני יביא תמונות !
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים איזה תזמון מעצבן יש לחברות הפצה האלה ... גם את אנריל וגם את ג'נרלס הם מפיצים בתקופת המבחנים הלחוצה שלי
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים תוך שעה-שעתיים מאז שזה רק יצא אתה רוצה לומר לי שהספקת להוריד 1.4ג'יגה (שזה בערך... 200קיי לשניה), להתקין, ולשחק ?אני לא יכול לומר שזה בספק.
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים ביררתי....הגיע לטופ סייטס לפני שעתיים שעתיים וחצי מאז אנשים מעבירים לכל המקורות שלהם...אין סיכוי בעולם!!! שמישהו פה השיג את זה...אל תבלבלו לי את המוח..
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים מחבר אל תשכח שיש מרווח של כמה שעות לפני שהTOP SITES מקבלות את זה מה RLS GROUPS!!!ואני ישים תמונות משחק כבד !!!!!
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים אין מצב בארצנו הקטנטונת כבר להוריד את זה להתקין ולשחק בשעתיים וחצי אפילו 4 שעות ו 5לך חפש פראיירים בrotter
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים סתם שאלה, ממתי הפורום הזה הפך לזירת דיונים על warez?גם לי קשה להאמין שיש לו את זה (אני רק בהתחלה...), אבל רבאק, אתם גולשים כבר לדיונים על הפצות warez מתי ואיפה.. זה ממש לא המקום.
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים מחבר תירגע !!! זה לא יצא לפני 4 שעות זה יצא הרבה לפני ה TOP SITES תשמע אין מה לעשות כשיש חבר שהוא קוריור אז יש קומבינות !! חח איזה היסטריה איזה מישהו ביקש ממני בפרטי TOP SITE !!!!
פורסם 2003 בפברואר 522 שנים Muh3h3h3h3h3h3h, מקבל עכשיו במהירות איכותית ביותר... Eat that Mofoz!!!!! :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.