עבור לתוכן

האם Dell XPS M1210 מתאים לסטודנט ללימודים וגם למשחקים וויסטא?

Featured Replies

פורסם

אבקש את דעתכם על המחשב הנ"ל. יש לי מישהו שיביא לי מארה"ב בקיץ ואני מחפש מחשב שיתאים לסטודנט ללימודים וגם למשחקים (לא שחקן כבד, אבל עדיין להריץ משחק או שניים) וחלונות ויסטא.

האם המסך (12.1") קטן מדי לצרכים באוניברסיטה? בשביל המשחקים אני אחבר לו מסך חיצוני.

ומה לגבי הכרטיס מסך? האם הוא סביר בשביל משחקים קלים לא בשיא הגרפיקה למשך השנה שנתיים הקרובות, עד שאני אקנה מחשב נייח בטכנולוגיה מתקדמת עם DX10?

קישור למחשב:

http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsnb_m1210?c=us&l=en&s=dhs&cs=19

פורסם

היה לי שימוש על מחשב כזה ואני יכול רק לשבח אותו

מחשב נוח ומהיר ברוב האפליקציות הנפוצות בווינדוס, אם יש אפשרות לקנות אותו בחו"ל (מחיר ממש יפה) הייתי הולך על זה

עריכה: איזה כרטיס מסך אתה מעוניין לרכוש ביחד עם המחשב? את ה-950 או את ה-GeForce Go 7400?

פורסם
  • מחבר

היה לי שימוש על מחשב כזה ואני יכול רק לשבח אותו

מחשב נוח ומהיר ברוב האפליקציות הנפוצות בווינדוס, אם יש אפשרות לקנות אותו בחו"ל (מחיר ממש יפה) הייתי הולך על זה

עריכה: איזה כרטיס מסך אתה מעוניין לרכוש ביחד עם המחשב? את ה-950 או את ה-GeForceTM Go 7400 ?

המסך לא קטן מדי לעבודה עם מסמכים?

ואיך הוא בביצועים למשחקים ו-VISTA?

עוד שאלה קטנה, האם כדאי לקחת את הבטריה הרגילה שלו (6 תאים) או עדיף לשדרג לגדולה יותר (שהביקורות אומרות שהיא בולטת קצת מאחורי המחשב)?

פורסם

כעיקרון גודל המסך הוא בעיקר לתחושה של ניידות

אם נוח לעבוד על מסך שכזה זו תיהיה דעה סובייקטיבית לכל דבר, אבל בשבילי היה די נעים לעבוד עם מסמכים ובעיקר לגלוש באינטרנט

לשאלתך השניה, שוב, זה תלוי איזה כרטיס מסך בחרת לקחת עם המחשב? אם זה יהיה ה-7400 אין לך מה לדאוג, הרצתי עליו אפילו UT2004 בצורה חלקה לגמרי

פורסם
  • מחבר

הכוונה היא לקחת את ה-7400.

פורסם

אז את השאלה עם המשחקים פתרת לעצמך ;)

פורסם

לך על הסוללה הגדולה ה 6 תאים לא תבפיק לך בשיט עם כרטיס מסך 7400

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים