עבור לתוכן

המלצה לקניית DDR2 במהירות 667 בנפח 2GB

Featured Replies

פורסם

אני מחפש למחשב נייד של אבי DDR2 במהירות 667 שני סטיקים של גיגה,

חיפשתי קצת ברשת ומצאתי סטיק אחד של חברת GSKILL עם קירור אלומיניום עליהם והוא נראה ממש איכותי ובמחיר סביר גם..רק

הבעיה היא שמצאתי את הסטיק בנפח כולל של 2GB ואני רוצה 2 של גיגה למען הטבה בביצועים בDC.

המלצות חברי הפורום בבקשה,אני יודה לכולם,רק זה די דחוף כי מחר אני הולך לקחת אותם אז אם אפשרי למצוא אותם בנתונים שרציתי

ולתת לי לינקים אודה לכולם.

פורסם
  • מחבר

קודם כל זה סטיק של 1 גיגה ככה ש2גיגה יעלו קרוב ל800ש"ח!!!!מחיר עצום לכשעצמו.

דבר שני ראיתי בזאפ שני סטיקים במחירים של עד 400-500 ש"ח עם אחריות לכל החיים וחברות ידועות מאוד.

אני מחפש 2סטיקים של גיגה עם CL נמוך ככל האפשר (4 אם אפשרי) ועם קירור מולבש עליו..כמו שיש לGSKILL

http://zap.co.il/model.asp?model_id=573548

וקראתי עכשיו באתר של GSKILL שיש להם מודולים חדשים של 800MHZ וCL5 או 667 וCL4 קודם כל אני רוצה

לאשר שהנייד אכן תומך בזכרונות 800 ואם כן איפה אפשרי להשיג אותם במודולים של 2GB??

פורסם

אני די בטוח שהמחשב שלך אינו תומך במהירות זיכרון 800MHz ...

חוץ מזה ש DC לא כזה משפיע על הביצועים של המחשב חוץ מזה שמנסיוני כל הזיכרונות בניידים זה אותו חרא אז אל תתלבט יותר מידי פשוט תקנה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כן פשוט די התלהבנתי מכל הקטע של חברת GSKILL עם הזכרונות עם צלע הקירור מאלומיניום שלהם כמו במחשבים נייחים מה אתם אומרים..

"משחק תפקיד" או לא??פשוט זה די יתרון ע"פ זיכרון רגיל ללא הקירור הפאסיבי הזה..וזה לא נחשב השקעה ל2GB 440-450ש"ח ואחריות לכל החיים..מה אתם אומרים חברים??

(ואני מדבר על הזיכרון 667).

פורסם

אחריות לכל החיים תקבל בכל מקום ...... בכל אופן המחיר סביר ונשמע שהזיכרון באמת "איכותי" לך על זה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים