עבור לתוכן

8800640 נותן לפעמים 8 FPS ולפעמים 60FPS על אולטרה במשחק דום3 איך זה ייתכן?

Featured Replies

פורסם

יש לי את doom3 אני שמה על ULTRA.

וגם רזולוציה 1600X1200

יש לי מעבד E6600 ו4 גיגה זכרון.

ספק כוח 400 של ליברטי אנרמקס.

במקרים מסוימים שאני מפעילה את המשחק במקום שיש עשן וכאלה יש לי 8 FPS

ולפעמים אני מפעילה מחדש את המשחק יש לי 60 FPS.

ושמתי לב שזה קורה בעוד משחקים שלפעמים כשאני נכנסת למשחק אז הוא מתחיל כזה מהר ולפעמים כזה לאט, מה זה אומר בעיות דרייברים?

או שאולי המעבר ממשחק למשחק ואז הכרטיס מתחמם או משהו כזה...?(ואז הספק הזה כנראה לא מספיק, וזה עוד בלי OC)

???

פורסם

גם לי יש את הכרטיס הזה. ואת המשחק הזה גם

איי אפשר להפעיל את דום 3 על הפילטרים פתוחים עד הסוף ועם רזולוציה גבוהה כי יהיה הרבה קירטועים. בשביל זה יש את הכרטיס GTX שהוא יכול להתמודד עם דום 3.

אני משחק על הגדרות ULTRA וAA\AF על 16 כבר לא תוכלי כי יהיה לך קירטועים.

פורסם

זו בעיה פרטית אצלך, כי 8800GTS640 מתמודד מצויין עם D3 ברזולוציה הזו עם 4AA 8AF.

אם ההגדרות מעל מה שכתבתי למעלה פשוט תורידי אותם וזה ותראי מה יקרה.

נסי לעדכן את הדריוורים שלו ואם הם הכי מעודכנים נסי למחוק אותם ולהוריד את הגרסה הקודמת.

פורסם

לפי איך שאמרת את זה : "ולפעמים אני מפעילה מחדש את המשחק יש לי 60 FPS."

נראה כאילו יש לך משהו פתוח ברקע שמגביל אותך במשחק הזה או בעוד משחקים וכנראה שהוא איכשהו סגור את באמת מקבלת את ה-FPS הגבוה : "ושמתי לב שזה קורה בעוד משחקים..."

אז קחי לתושמת ליבך שזה לא משהו שאת חייבת לראות פיזית על גבי הדסקטופ זה יכול להיות איזשהו יישום שפועל בסנכרון עם קבצי המערכת שלך.

אבל תמיד זה יכול להיות דרייבר אז פשוט תתקיני את הדרייבר הקודם

פורסם
  • מחבר

אני שמה הכל על מקסימום, כוללסינון אנזיטרופי 16X.

אין שום דבר פתוח ברקע מה שקורה שכאשר אני יוצאת ממשחק אחר ולא מחכה וישר מפעילה את דום אז הוא נהיה איטי דום 8 FPS, אבל כאשר אני משחקת במשחק אחד ומחכה איזה 5 דקות ואחכ עוברת למשחק דום אז הכל עובד על 60FPS.

פורסם

אני בכלל לא מבין למה כרטיס כמו שלך יש לו רק 60FPS בדום 3. המשחק הזה בלי גרפיקה משהו [הכוונה לעכשיו] אצלי הוא רץ חלק על הכי גבוהה.

פורסם

תנסי להוריד להגדרות שכבתי מקודם ותראי אם יש שיפור.

פורסם

DOOM3 כבד מאוד (כמו כל המשחקים של ID) והגרפיקה שלו ברמה גבוהה (למרות שהמשחק לא מנצל את המנוע כמו Q4 ו ET:QW).

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה וזה עזר, אבל איך זה יכול להיות שאם אני לא עושה את מה שאמרת לי לעשות בקשר להוריד את ה 16X ואני מחכה כמה דקות בן המעבר למשחק אין את הבעיה הזו?

ועוד שאלה למה בכלל אני צריכה לעשות את זה עם כרטיס 8800640?

והשתמשתי בדריבר ישן יותר וגם חדש יותר ובשני המקרים זה קיים.

פורסם

כל מי שכתב שאצלו זה עובד חלק, יש לכם מסך של 1600X1000? אם לא אז בטח שהוא יעבוד חלק, הוא יעבוד חלק עם פילטרים נמוכים אפילו עם 8600 ברזולוציות נמוכות :screwy:.

כנ"ל אולי יש לכם מערכת טובה יותר. יכול להיות שאין סנכרון מושלם בין חלקי המערכת שלה והדבר גורם לזה... אני לא יודע על בטוח.

בכל מקרה תשוו קודם בין מה שיש לכם למה שיש לה.

פורסם

אני עשיתי הכל על הכי גבוהה עם רזולציה 1600 1200 וזז חלק. אפילו עכשיו נכנסתי למשחק זז חלק . נראה לי את צריכה את הפאץ האחרון של דום.

[attachment deleted by admin]

פורסם

באיזה גרסאות דרייברים השתמשת? זכרת להסיר את הדרייברים ולאתחל את המחשב לפני התקנת דרייברים חדשים?

לפי מה שאת מתארת מערכת ההפעלה שלך לא משחררת את הזכרון שהיה בשימוש ע"י המשחק...זה מוזר.

אני שיחקתי D3 על מקסימום עם 7900GTX גם.

לגבי ה60HZ, זה בגלל שהVSYNC אצלך מופעל ועדיף שכך. איזה מסך יש לך?

איזו מערכת הפעלה יש לך? האם יש לך את העדכון האחרון לD3 ?

כל מי שכתב שאצלו זה עובד חלק, יש לכם מסך של 1600X1000? אם לא אז בטח שהוא יעבוד חלק, הוא יעבוד חלק עם פילטרים נמוכים אפילו עם 8600 ברזולוציות נמוכות :screwy:.

כנ"ל אולי יש לכם מערכת טובה יותר. יכול להיות שאין סנכרון מושלם בין חלקי המערכת שלה והדבר גורם לזה... אני לא יודע על בטוח.

בכל מקרה תשוו קודם בין מה שיש לכם למה שיש לה.

עם כל הכבוד, D3 זה משחק ישן כבר. ממש לא מאתגר ל8800GTS

פורסם
  • מחבר

כן הפעלתי את המחשב מחדש.

WINXP

ומה שאני משחקת זה הדמו.

פורסם

אז תבדקי מה קורה במשחק המלא.

אולי זה משהו שיש בדמו.

חוץ מזה המשחק הזה באמת לא אתגר ל8800.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים