עבור לתוכן

דיון| האם כדאי לחכות?

Featured Replies

פורסם

אני יודע שעכשיו תקפצו עלי עם "תרשום תקציב בכותרת" אבל חכו שניה חח לפני שאתם עושים את זה...

אני פשוט לא ידעתי איפה לכתוב את זה אז תעבירו אם יש צורך בכך, מצטער מראש.

אני מתכנן לקנות מחשב חדש .. יש לי מפרט מוכן והכל ושישו ושימחו וכולם אמרו שהמפרט אחלה..

עכשיו לאחרונה אני סובל מדחיות של הקניה עקב כל מיני דברים אישיים ואני שם לב בדרך שהמון דברים חדשים הולכים לצאת

כמו סדרה חדשה לכרטיסי מסך, לוחות אם תואמי 45NM , לוחות אם וכרטיסי מסך עם PCI-E 2.0 ועוד..

האם משתלם לחכות חודש זמן מסוים עד שכל הטכנולוגיות האלו יצאו לפועל ורק אז לקנות או שמה עדיף שנקנה כבר מה שיש עכשיו?

סביר להניח שעם יציאת הטכנולוגיות החדשות כל מה שכרגע יקר גם ירד במחיר המון או שהטכנולוגיה החדשה יכולה גם לא לעלות יותר מידי..

דעתכם? תאריכים שאתם משארים שיצאו הדברים?

יש לציין שאני הולך להשאר עם המחשב הזה הרבה זמן חח

פורסם

אני יודע שעכשיו תקפצו עלי עם "תרשום תקציב בכותרת" אבל חכו שניה חח לפני שאתם עושים את זה...

אני פשוט לא ידעתי איפה לכתוב את זה אז תעבירו אם יש צורך בכך, מצטער מראש.

אני מתכנן לקנות מחשב חדש .. יש לי מפרט מוכן והכל ושישו ושימחו וכולם אמרו שהמפרט אחלה..

עכשיו לאחרונה אני סובל מדחיות של הקניה עקב כל מיני דברים אישיים ואני שם לב בדרך שהמון דברים חדשים הולכים לצאת

כמו סדרה חדשה לכרטיסי מסך, לוחות אם תואמי 45NM , לוחות אם וכרטיסי מסך עם PCI-E 2.0 ועוד..

האם משתלם לחכות חודש זמן מסוים עד שכל הטכנולוגיות האלו יצאו לפועל ורק אז לקנות או שמה עדיף שנקנה כבר מה שיש עכשיו?

סביר להניח שעם יציאת הטכנולוגיות החדשות כל מה שכרגע יקר גם ירד במחיר המון או שהטכנולוגיה החדשה יכולה גם לא לעלות יותר מידי..

דעתכם? תאריכים שאתם משארים שיצאו הדברים?

יש לציין שאני הולך להשאר עם המחשב הזה הרבה זמן חח

כרגע הדבר היחידי שכדי לחכות בשבילו זה ירידת המחירים של אינטל ב22 ביולי.

ערכת השבבים החדשה כבר יצאה, אם אתה רוצה אפשר למצוא אותה במחירים סבירים ביותר.

לDDR3 אין טעם לחכות כי ייקח לו זמן להיטמע ויש עוד זמן עד שייצאו דור חדש של כרטיסי מסך (ואם אני זוכר טוב גם למעבדי הפנריון יש עוד זמן).

פורסם

אם לא תערוך את הכותרת לאחת שתהיה אינפורמטיבית השרשור יינעל. "האם כדי" זה לא כותרת מתאימה.

פורסם

ואם כבר, אז "כדאי", ולא "כדי".

בקשר לנושא:

חוץ מכל הדברים הללו, גם הדולר בעליה עכשיו, בלי קשר לריבית בכלל.

יש למישהו פה תחזיות שהוא יירד בעתיד הקרוב קרוב יותר ל4 ?

כי גם אני דחיתי והדולר הרס לי לגמרי את התקציב ואת המפרט שהיה מותאם במדויק לתקציב.

פורסם
  • מחבר

ירידת מחירים ב 22... או וואה יש זמן לזה ..

ומה בקשר למעבדי 45nm ? יוצא בזמן הקרוב מאוד או שגם יש זמן?

פורסם

הצ'יפסט החדש של אינטל P35, יאפשר שידרוג למעבדי 45 ננו.

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2546&ModelName=GA-P35-S3

Intel® P35 Express Chipset

The Intel® P35 Express Chipsets support the latest multi-core processors up to FSB 1333MHz, including the upcoming 45nm platform, with its record breaking performance and greater energy efficiency. Intel® P35 chipset, with optimized system memory capabilities, chipset over-speed protection removed for maximum overclocking and Intel® Turbo Memory technology, providing faster boot and application load times and additional power savings. Intel® P35 chipset also offer options for both DDR2 and DDR3 memory support, providing scalable options for users wanting to take advantage of higher memory performance with less power consumption to run next generation applications such as high-definition video and 3D visualization.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים