עבור לתוכן

איך כדאי לדעתכם "לארגן"/ו"לחלק" את המחשב?

Featured Replies

פורסם

המחשב הוא מחשב חדש שעוד לא נקנה אפילו :P מחר אני קונה אותו ככה שאני רוצה לדעת ישר מה לעשות לפני שאצור בלאגן..

ההרד דיסק הוא של 250GB,

כעיקרון במחשב הנוכחי שלי יש לי בלאגן עצום..

זו שאלה קצת טיפשית, אבל באמת שאני לא יודע, איך נהוג לסדר את המחשב? כלומר, ההרד דיסק הוא הרד דיסק אחד (מקסימום אם תגידו שזה קריטי אקנה אחד של 160 ואחד של 80), נהוג לחלק את ההרד דיסק לכמה מחיצות? מה מתקינים לרוב בכל מחיצה?

בנוסף, איך יודעים באיזה מחיצה נמצא My Documents? ::) ::)

היכן נהוג להתקין תוכנות/משחקים?

אשמח להבהרה ;) תודה רבה :D

פורסם

הצעה שלי מנסיון: עקב בעיות בדרייברים של הווינדוס וצורך בפרמוטים...

חלק את ההרדיסק ל2 partitions.

בראשון תתקין את המ"ה ותגדיר אותו בגודל של בערך פי 2 מהנפח שהווינדוס צריך.

ב2 תאחסן את הקבצים שלך.

מה שעשיתי זה עריכה של הרג'יסטרי כך שכל הפרופיל של הווינדוס, הprogram files והusers של ויסטה (documents and settings בXP)

יושבים במחיצה השניה.

אם צריך לפרמט אין לי בעיה כי כל המידע שלי מאוחסן בכונן שונה מהמ"ה

פורסם
  • מחבר

הצעה שלי מנסיון: עקב בעיות בדרייברים של הווינדוס וצורך בפרמוטים...

חלק את ההרדיסק ל2 partitions.

בראשון תתקין את המ"ה ותגדיר אותו בגודל של בערך פי 2 מהנפח שהווינדוס צריך.

ב2 תאחסן את הקבצים שלך.

מה שעשיתי זה עריכה של הרג'יסטרי כך שכל הפרופיל של הווינדוס, הprogram files והusers של ויסטה (documents and settings בXP)

יושבים במחיצה השניה.

אם צריך לפרמט אין לי בעיה כי כל המידע שלי מאוחסן בכונן שונה מהמ"ה

נגיד D זה למערכת הפעלה וC למסמכים וכאלה..

בC יהיו כל המסמכים שלי

בD אני אתקין את המערכת הפעלה (XP כנראה)

אבל לאיפה אני אתקין תוכנות? (WINRAR וכאלה..) איפה משחקים? בC או ב D (זו באמת שאלה של חוסר ידע)

פורסם

אז ככה,

תחלק את הכונן הקשיח שלך לשני פרטישנים.

הראשון C השני D, כמו שנהוג ב C מותקן ה WINDOWS שלך רק תגדיר את גודלו בערך פי שניים מגודל מערכת ההפעלה כמו ש Chooch הציע וב D זה כל השאר כלומר תוכנות, משחקים וכו.

בתוך D תיצור כמה תיקיות כמו: Games ,Programs,Documents וכו ,לפי הצרכים שלך ובכל תיקיה תתקין את התוכנות/משחקים בהתאמה.

ה My Documents שלך תמיד יהיו בכונן בו נמצא ה WINDOWS כלומר C כך ששם אתה תוכל לאחסן את המסמכים שלך, אבל אם אתה מתעקש לאחסן אותם באותו מקום עם התוכנות, משחקים אז פשוט צור תיקיה נוספת בתוך D של My Documents ושם תאחסן את מסמכים שלך.

כך לדעתי יהיה לך את הסדר האופטימלי במחשב שלך.

פורסם

אפשר לעשות שה-my documents יישב בכונן אחר.

פשוט גש ל-desktop, כפתור ימני על my documents ומאפיינים, ושם ב-target תבחר move ותוכל להעביר לכונן אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים