עבור לתוכן

מה לדעתכם עדיף לצרכי? XP או ויסטה?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

המחשב הוא E6600, 8800GTS, מחשב חזק יחסית..

השימושים שלי במחשב הם בעיקר משחקים ואינטרנט..

לדעתכם כדאי ויסטה או שזה מיותר?

פורסם

XP ללא שום ספק

פורסם

לא ניראה לי שזה משנה ....

לי יש מחשב כזה ...ואני קניתי VISTA ובאמת שלא היה הבדל מורגש ...

אני חושב שחבל לקנות XP ...כבר ..

פורסם

אל תחשוב על ויסטא אפילו ....ניסיתי והתאכזבתי...מלא באגים אין תמיכה במלא דברים בקיצור...בינתייים רק xp

פורסם

ממה שידוע לי ויסטה מציגה ביצועים נחותים לעומת XP בכל דבר כנ"ל במשחקים..שלא נדבר על בעיות כאלו ואחרות שיש בויסטה שנובעות מחוסר בשלות וכו'

פורסם
  • מחבר

XP ללא שום ספק

איזה גרסאות יש לXP? אם זה לא הרבה גרסאות אתה יכול בבקשה לדרג אותם? גם פה יש 32 BIT 64 כמו בויסטה?

תודה..

פורסם

ממה שידוע לי ויסטה מציגה ביצועים עדיפים בכל דבר כנ"ל במשחקים..שלא נדבר על בעיות כאלו ואחרות שיש בויסטה שנובעות מחוסר בשלות וכו'

:s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: אמרת פה דברים מנוגדים :nixweiss:

פורסם

אל תחשוב על ויסטא אפילו ....ניסיתי והתאכזבתי...מלא באגים אין תמיכה במלא דברים בקיצור...בינתייים רק xp

אני ישמח שתביא דוגמאות....אצלי באמת אין בעיות ....ברצינות

(אני לא עובד במקרוסופט)

פורסם

יש לו כרטיס DX10.. אז בהנחה שהוא קונה מערכת הפעלה בכמה מאות שקלים וזה לא משהו שהוא ירצה לעשות שוב עוד שנה, בהחלט הייתי קונה ויסטה. למחשב חדש אין סיבה לא לקנות ויסטה, שדרוג מערכת הפעלה למחשב קיים זה כבר משהו אחר.

פורסם

:s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: אמרת פה דברים מנוגדים :nixweiss:

התבלבלתי מן הסתם..זה היה אמור להיות ההפך..

ההודעה נערכה.

פורסם
  • מחבר

איזה גרסאות יש לXP? אם זה לא הרבה גרסאות אתה יכול בבקשה לדרג אותם? גם פה יש 32 BIT 64 כמו בויסטה?

תודה..

אשמח תגובה :)

פורסם

מחשב חדש - VISTA.

מחשב מלפני שנה - XP.

הבעיה עם מחשבים מלפני שנה ויותר היא שאין תמיכה לחומרה שלהם, ובעיקר מכיוון שהם יהיו חלשים מידי.

פורסם

אני עם המערכת הקודמת - P4 2.0 IS7-E ו R9550 ו1GB RAM הרצתי בצורה סבירה +++ או אפילו מצויינת את המערכת

פורסם

לא להתקרב לVISTA המערכת הזאת זוללת משאבים כמו ארבה בשדה חיטה מנסיון...

התקנתי VISTA ULTIMATE על מחשב חדש (E6600 2GB זכרון ו 8800GTS כמו שלך) והמחשב תפקד בצורה מזעזת שלא לדבר על באגים ותוכנות לא נתמכו.

חזרתי ל XP והמחשב טס!!!!

WINDOWS XP הוא כמו מרכבה סימן 2 טנק מיושן ו VISTA הוא כמו מרכבה סימן 4 חדיש אך למרכבה 2 יש יתרון של 20+ שנות נסיון שעושות את ההבדל.

את כל מסכת ההתעללויות של העדכונים של XP נאלץ לעבור על VISTA בשנית, אני אישית לא מוכן עוד פעם לעבור את הסיוט הזה.....

ואם כבר בנסיון עסקינן הסבירות למצוא פרצות באבטחה המערכת החדשה גדולה פי כמה וכמה מלמצוא פרצות אבטחה במערכת משופשפת מלאת (ט)תלאים...

פורסם

טעות בידיך, מקרוסופט כתבה את VISTA מאפס תוך מחשבה על אבטחה, נכון שהיא לא הכי מאובטחת בעולם אבל אין הרבה באגים בה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים