עבור לתוכן

ווינדווס ויסטה-מערכת ההפעלה הכי מלאה בבאגים שראיתי בחיים שלייי -כנסו בבקשה +שאלה

Featured Replies

פורסם

גם אפשר לכתוב בחצי שניה

RUN

חחח

• תגובות 38
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לדעתי עד שלא יהיה SP1 לויסטה אין שום היגיון בלעבור אליה...זה כמו שנאמר פה על XP בהתחלה כולם נישארו עם 98 אבל אחרי הSP1 כבר כולם עברו לXP כי פשוט תיקנו חלק גדול מהבעיות....

פורסם

^^^

צודק ומחזק, אין טעם לעבור לווינדוס וויסטה, היא סתם כבדה, כל האפקטים יפים אבל לעבודה רצופה זה מעייף כל הקטע הזה, ושלא לדבר שהביצועים במשחקים ובכללית נחותים, עדיף לדעתי כמו שזה אמר לחכות ל-SP-1 שיביא שיפור ניכר בווינדוס.

פורסם

לא קשה ולא נעליים,אני לא חייב לקרוא הכל

בכל מקרה נכון שכרגע רק 3-4 משחקים תומכים בdx 10 אבל מה נראה לך שיהיה בהמשך השנה ?

מחזק את הטענה שאין כרגע מה לעבור לויסטה לא?

לגבי העדכונים,דווקא לxp יש רשימה שלא נגמרת.

הרבה יותר קל בויסטה למצוא תוכניות וקבצים.

SO?

יש מספיק פתרונות ל-XP, ואפשר לחשוב שאתה כל היום יושב ומחפש קבצים ותוכנות במחשב.

קח לדוגמא את LAUNCHY, תוכנה שסורקת את תפריט ההתחל ותיקיות נוספות שאתה מגדיר לקיצורי דרך או כל סוג אחר של קבצים.

שווה הרבה יותר מתפריט ההתחל של ה-VISTA.

http://www.launchy.net/

רק בעיה אחת יש לי בויסטה עם התקן מסויים.

היום כמעט כל תוכנה טוחנת את המחשב,אני כבר לא מדבר על המשחקים שבכלל.....אז על התוכנה הראשית צריך להתלונן ??

מה קשור?

אז בוא נהרוג את המחשב עוד יותר?

עד היום רק פעם אחת הויסטה קרסה לי,ואני משתמש בה כחודשיים....לעמות זאת ה xp קרסה לי יותר. (בנוסף ה xp הייתה מקורית)

הפעם היחידה ש-XP קרסה לי היתה בגלל דרייברים לא תקינים של ה-VOODOO3 (תסיק מזה מתי ובאשמת מי זה קרה)

על היופי אני בכלל לא מדבר כי הוא לא ממש מעניין אותי.

אני ממש לא מבין איך עם מחשב כמו שלך שדומה לשלי,חוץ מהכ.מסך ששלך הרבה יותר חזק היא עושה בעיות.

היא עובדת מצויין אצלי.

לא עושה לי בעיות, טוחנת לי את הצורה של ה-HD.

חצמיזה, באמת נחכה ל-SP1 שנקווה שבאמת ישתחרר בקרוב.

פורסם

אני לא יודע ....מנסיוני האישי ...שהיא הרבה זמן ...אין לי בעיות ....מוזר לי שזה בוחר את הקורבנות בו יעשה להם את המוות ואלה שלא ...

יכול להיות שוויסטה דורש חומרה הרבה יותר חזקה ...כמו שחשבו..

זה נותן היתרון אם אני מבטל את ה קששינג ל HD ?

כי יש לי 3GB ?

פורסם

^^^

צודק ומחזק, אין טעם לעבור לווינדוס וויסטה, היא סתם כבדה, כל האפקטים יפים אבל לעבודה רצופה זה מעייף כל הקטע הזה, ושלא לדבר שהביצועים במשחקים ובכללית נחותים, עדיף לדעתי כמו שזה אמר לחכות ל-SP-1 שיביא שיפור ניכר בווינדוס.

והיא תצא ממש עוד מעט.

גוגל תבעה את מיקרוסופט על משהו שקשור ליפוש בויסטה, מיקרוסופט נכנעה ואמרה שהתיקון יהיה כלול ב SP1 ושהחבילה הזאת תצא עוד מעט.

פורסם

כשהיא תצא אני יתקין וכך גם אני מניח רוב רובם של האנשים...תמיד זה ככה...מי שזוכר XP בהתחלה הייתה המערכת הפעלה שאף אחד לא רצה לעבור אליה גם כי המחשבים בזמנו לא היתמודדו איתה והיו חלשים מידיי (רובם של האנשים היו עוד עם פנטיום 3) וגם היא הייתה פרוצה מבחינת אבטחה והיו כול מיני בעיות..אחרי SP1 כמעט כולם עברו...אחרי SP2 אני לא חושב שיש מישהו בלי XP...

אני לא יודע ....מנסיוני האישי ...שהיא הרבה זמן ...אין לי בעיות ....מוזר לי שזה בוחר את הקורבנות בו יעשה להם את המוות ואלה שלא ...

יכול להיות שוויסטה דורש חומרה הרבה יותר חזקה ...כמו שחשבו..

זה נותן היתרון אם אני מבטל את ה קששינג ל HD ?

כי יש לי 3GB ?

אכן כן..ויסטנ דורשת חומרה חזקה...לכן למשל אנשים עם פנטיום 4 ועם 1GB זיכרון ירגישו האטה משמעותית במחשב...

פורסם

נכון!

ואני חושב שמצאו שבגירסת ה 32bit יש יותר באגים מאשר בגירסת 64bit (לא מדבר על חוסר דריוורים) ושיש פחות קריסות בגירסה השניה (64bit).

שוב, זאת רק סקירה אחת ואולי סקירות נוספות יוכיחו אחרת.

פורסם

נכון!

ואני חושב שמצאו שבגירסת ה 32bit יש יותר באגים מאשר בגירסת 64bit (לא מדבר על חוסר דריוורים) ושיש פחות קריסות בגירסה השניה (64bit).

שוב, זאת רק סקירה אחת ואולי סקירות נוספות יוכיחו אחרת.

לא ניראה לי ....אני חושב היחס בין משתמשי 32 BIT ל 64BIT הוא עצום ...לכן מצאים יותר בגים ב 32 ...חכה שכולם ישדרגו ל 64 ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים