עבור לתוכן

ווינדווס ויסטה-מערכת ההפעלה הכי מלאה בבאגים שראיתי בחיים שלייי -כנסו בבקשה +שאלה

Featured Replies

פורסם

האמת גם אני שמתי לב שהכונן קשיח עובד שעות נוספות.

צריך להיות לזה הסבר כלשהו. גם לזה נמצא פתרון.

• תגובות 38
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני באופן אישי לא נתקלתי במסכים כחולים.

אבל עיצבן אותי שעל מחשב כמו שלי' date=' המערכת הזאת טוחנת את הצורה של ה-HD כאילו אין מחר.

מה שגרם לקירטועים במשחקים.

וזה עוד אחרי שביטלתי כל מיני SERVICES כדי להקל קצת על המערכת הכבדה בטירוף הזאת.

[/quote']

WOW יש לנו אותו מחשב ...ושלי לא נתכן יכול להיות שלא הורדתה את ה INDEX SERVICS

פורסם

לא קראתי את כל ההודעות אז סליחה מראש אם אני חוזר על נאמר פה.

לדעתי המחשב שלך לא מספיק חזק בכדי להתמודד עם ויסטה.אצלי הויסטה יציבה הרבה הרבה יותר מהxp.

רק בעיה אחת נהייתה לי איתה בחודשיים(ואני מקווה שנפתרה).

לגבי הכותרת שלך,אם היית משתמש בwin 98 או במילניום היית רואה מה זאת מערכת מלאה בבאגים.

לפחות פעם ביום מסך כחול,הודעות שגיאה שונות ומשונות מפה ועד.... ועוד מלא "דברים טובים"

פורסם

ממש קשה לקרוא ת'רד ארוך ומייגע של שני עמודים, אה?

אחרי 48 שעות שעבדתי עם הויסטה, אני יכול להעיד על הדברים הבאים:

ה-XP הרבה יותר יציבה מה-VISTA.

ה-XP הרבה יותר מהירה מהויסטה על כל מחשב.

ה-XP לא טוחנת את המחשב ולא את ה-HD כמו הויסטה.

מעט מאוד תוכנות ודרייברים תואמים לויסטה ולא עושים איתה בעיות.

ה-XP לא תופסת לך 10GB מה-HD אחרי התקנה נקיה.

ל-VISTA רשימת SERVICES שלא נגמרת, חלקם הגדול מעמיס ומיותר.

יש 3-4 משחקים שתומכים כרגע ב-DX10, אבל אין שם שום דבר שנותן ערך מוסף אמיתי לגרפיקה וכרגע זה סתם קוריוז.

יש עוד כמה סיבות טובות למה לא לעבור לויסטה.

אז בוא תמצא לי סיבה ממשית אחת לעבור לויסטה בבקשה.

פורסם

ממש קשה לקרוא ת'רד ארוך ומייגע של שני עמודים' date=' אה?

אחרי 48 שעות שעבדתי עם הויסטה, אני יכול להעיד על הדברים הבאים:

ה-XP הרבה יותר יציבה מה-VISTA.

ה-XP הרבה יותר מהירה מהויסטה על כל מחשב.

ה-XP לא טוחנת את המחשב ולא את ה-HD כמו הויסטה.

מעט מאוד תוכנות ודרייברים תואמים לויסטה ולא עושים איתה בעיות.

ה-XP לא תופסת לך 10GB מה-HD אחרי התקנה נקיה.

ל-VISTA רשימת SERVICES שלא נגמרת, חלקם הגדול מעמיס ומיותר.

יש 3-4 משחקים שתומכים כרגע ב-DX10, אבל אין שם שום דבר שנותן ערך מוסף אמיתי לגרפיקה וכרגע זה סתם קוריוז.

יש עוד כמה סיבות טובות למה לא לעבור לויסטה.

אז בוא תמצא לי סיבה ממשית אחת לעבור לויסטה בבקשה.

[/quote']

לא קשה ולא נעליים,אני לא חייב לקרוא הכל

בכל מקרה נכון שכרגע רק 3-4 משחקים תומכים בdx 10 אבל מה נראה לך שיהיה בהמשך השנה ?

לגבי העדכונים,דווקא לxp יש רשימה שלא נגמרת.

הרבה יותר קל בויסטה למצוא תוכניות וקבצים.

רק בעיה אחת יש לי בויסטה עם התקן מסויים.

היום כמעט כל תוכנה טוחנת את המחשב,אני כבר לא מדבר על המשחקים שבכלל.....אז על התוכנה הראשית צריך להתלונן ??

עד היום רק פעם אחת הויסטה קרסה לי,ואני משתמש בה כחודשיים....לעמות זאת ה xp קרסה לי יותר. (בנוסף ה xp הייתה מקורית)

על היופי אני בכלל לא מדבר כי הוא לא ממש מעניין אותי.

אני ממש לא מבין איך עם מחשב כמו שלך שדומה לשלי,חוץ מהכ.מסך ששלך הרבה יותר חזק היא עושה בעיות.

היא עובדת מצויין אצלי.

פורסם

לפי הדיונים פה נראה לי שזה עניין של מזל. בכל מקרה אני קונה עכשיו מחשב מבוסס C2D ואני לא אתקין ויסטה עכשיו, אלא עוד איזה שלושה ארבעה חודשים שתהיה תמיכה יותר רחבה של דרייברים ותוכנות ומשחקים.

פורסם

לפי הדיונים פה נראה לי שזה עניין של מזל. בכל מקרה אני קונה עכשיו מחשב מבוסס C2D ואני לא אתקין ויסטה עכשיו, אלא עוד איזה שלושה ארבעה חודשים שתהיה תמיכה יותר רחבה של דרייברים ותוכנות ומשחקים.

גם אופציה.בהצלחה

פורסם

תוריד גוגל דסקטופ ל XP. זה כולל SIDEBAR יחסית יפה.

פורסם

יש לי תגובה קטנה על כל מה שקורה פה...

(מניסיון שלי יש עם הויסטה שזה חצי שנה בערך)

קודם כל, המערכת בחיתולים.. קחו את זה בחשבון,גם אקס פי הביאה קריזה בהתחלה והיום היא מערכת מעולה.

בויסטה מייקרוסופט החליטה שכל מה שנוח באקס פי אפשר לגרום לו שיהיה לא נוח, ואף להסיר אותו:

1. אין יותר טלנט לבדיקת תקשורת, אם אתם רוצים לבצע בדיקת טלנט פשוטה צריך להתקין את הSERVICE... ממש מצער..

2. אין יותר RUN זמין סתם ככה... צריך לקאסטם את התפריט התחלה ולהוסיף את זה לשם במיוחד.

3. אי אפשר לבצע פקודות NETSH סתם ככה... אתה צריך להיכנס לתוך תפריט עזרים ולהפעיל את ה CMD בתור ADMIN אחרת לך תדחוף אצבע...

(יום שחור לתומך הטכני שנאלץ להסביר ללקוח 08 מזה לחצן ימני ועל מה ללחוץ)..

4. יש לה בעיה רצינית עם כתיבת קבצים לפייג' פייל לפני שהיא מפעילה תוכניות.. מה שיכול להטריף את ראבי שאתה מנסה להפעיל התקנה של משחק.. (למשל אמריקאס ארמי) שהקובץ התקנה שוקל 2 וחצי ג'יגה).. לך תחכה שהמערכת המפגרת הזאת תכתוב אותה לפייג' פייל.

פיתרון שלי לעניין להיכנס לרג'יסטרי לבצע חיפוש disablepagingexecutive ולשנות את הערך שלו ל 1.

מחולל פלאות גם באקס פי..

ועכשיו תנסו לשפוט את המערכת....

*הבהרה קטנה.. אני לא סובל אותה, אני רק מנסה לגרום לכם להנות ממנה עד כמה שאפשר....

לפי דעתי vista= windows ME II

פורסם

יש לי תגובה קטנה על כל מה שקורה פה...

(מניסיון שלי יש עם הויסטה שזה חצי שנה בערך)

קודם כל, המערכת בחיתולים.. קחו את זה בחשבון,גם אקס פי הביאה קריזה בהתחלה והיום היא מערכת מעולה.

בויסטה מייקרוסופט החליטה שכל מה שנוח באקס פי אפשר לגרום לו שיהיה לא נוח, ואף להסיר אותו:

1. אין יותר טלנט לבדיקת תקשורת, אם אתם רוצים לבצע בדיקת טלנט פשוטה צריך להתקין את הSERVICE... ממש מצער..

2. אין יותר RUN זמין סתם ככה... צריך לקאסטם את התפריט התחלה ולהוסיף את זה לשם במיוחד.

3. אי אפשר לבצע פקודות NETSH סתם ככה... אתה צריך להיכנס לתוך תפריט עזרים ולהפעיל את ה CMD בתור ADMIN אחרת לך תדחוף אצבע...

(יום שחור לתומך הטכני שנאלץ להסביר ללקוח 08 מזה לחצן ימני ועל מה ללחוץ)..

4. יש לה בעיה רצינית עם כתיבת קבצים לפייג' פייל לפני שהיא מפעילה תוכניות.. מה שיכול להטריף את ראבי שאתה מנסה להפעיל התקנה של משחק.. (למשל אמריקאס ארמי) שהקובץ התקנה שוקל 2 וחצי ג'יגה).. לך תחכה שהמערכת המפגרת הזאת תכתוב אותה לפייג' פייל.

פיתרון שלי לעניין להיכנס לרג'יסטרי לבצע חיפוש disablepagingexecutive ולשנות את הערך שלו ל 1.

מחולל פלאות גם באקס פי..

ועכשיו תנסו לשפוט את המערכת....

*הבהרה קטנה.. אני לא סובל אותה, אני רק מנסה לגרום לכם להנות ממנה עד כמה שאפשר....

לפי דעתי vista= windows ME II

בנאדם,זה נכון מה שאתה אומר אבל למשתמש הממוצע לא אומר כלום מה שכתבת עכשיו...

המשתמש הממוצע לא ממש מתעניין בcommand או "שורת ההפעלה"בעברית.

סה"כ מחפשים מערכת הפעלה יציבה,מהירה ושתהיה עדכנית עם תמיכה בכמה שיותר אפליקציות ליותר זמן.

ועוד דבר,הרבה רוצים את הויסטה בגלל היופי שלה.

יצא לי לעבוד בתחום הזה ואין לך מושג כמה אנשים מתלהבים מהaero.

פורסם

בנאדם,זה נכון מה שאתה אומר אבל למשתמש הממוצע לא אומר כלום מה שכתבת עכשיו...

המשתמש הממוצע לא ממש מתעניין בcommand או "שורת ההפעלה"בעברית.

סה"כ מחפשים מערכת הפעלה יציבה,מהירה ושתהיה עדכנית עם תמיכה בכמה שיותר אפליקציות ליותר זמן.

ועוד דבר,הרבה רוצים את הויסטה בגלל היופי שלה.

יצא לי לעבוד בתחום הזה ואין לך מושג כמה אנשים מתלהבים מהaero.

יש run יפה מאוד, בשורת "החיפוש" תרשום כל system variable תקין והוא מריץ אותו בלי בעיות...

כנ"ל telnet יש אחד יפה מאוד, גם בrun ישיר וגם דרך הCMD...

שבועיים~ על VISTA, לא היו לי בעיות עם דרייברים, לא הייתה קריסה או תקיעה אחת של המערכת.

VISTA בלי AERO תרוץ מהר יותר ותעלה מהר יותר על רוב המחשבים שנקנו בשנה וחצי האחרונים.

התקנת upgrade של vista eneterprise לקחה כ40 דק' כאשר חוץ מדרייבר אחד ששיגע את הIDE בגלל שזה בקר RAID שההתקנה הצהירה על זה מראש לא היו שום בעיות, והפתרון המאוד פשוט לאותה בעיה היה להסירו ולהשתמש במה שבא עם Vista בתור default.

נ.ב. להוסיף run בתור אובייקט נפרד זה בדיוק 2 קליקים בproperties של הstart menu...

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש run יפה מאוד, בשורת "החיפוש" תרשום כל system variable תקין והוא מריץ אותו בלי בעיות...

כנ"ל telnet יש אחד יפה מאוד, גם בrun ישיר וגם דרך הCMD...

שבועיים~ על VISTA, לא היו לי בעיות עם דרייברים, לא הייתה קריסה או תקיעה אחת של המערכת.

VISTA בלי AERO תרוץ מהר יותר ותעלה מהר יותר על רוב המחשבים שנקנו בשנה וחצי האחרונים.

התקנת upgrade של vista eneterprise לקחה כ40 דק' כאשר חוץ מדרייבר אחד ששיגע את הIDE בגלל שזה בקר RAID שההתקנה הצהירה על זה מראש לא היו שום בעיות, והפתרון המאוד פשוט לאותה בעיה היה להסירו ולהשתמש במה שבא עם Vista בתור default.

נ.ב. להוסיף run בתור אובייקט נפרד זה בדיוק 2 קליקים בproperties של הstart menu...

היי,אל תתפוס אותי במילה,אני איתך... ( :

פורסם

ציטוט לא נכון התכוונתי לצוטט את מי שמעליך...

פורסם
:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים