עבור לתוכן

ווינדווס ויסטה-מערכת ההפעלה הכי מלאה בבאגים שראיתי בחיים שלייי -כנסו בבקשה +שאלה

Featured Replies

פורסם

התקנתי לפני שבוע ויסטה על המחשב בהתחלה נראתה סבבה עבדה חלק אפילו התעלמתי מזה שמלא דרייברים חסרים לי (מקלדת ועכבר , פלאפון וכו'...) ומלא תוכנות

אבל אחרי יומיים התחילה לקרטע פשוט לא יאומן איך מערכת הפעילה יכולה להוציא בנאדם משפיות ..כמעט זרקתי את המחשב מהחלון (ואני גר בקומה שמינית ;D)...

כל מה שניסיתי לעשות נתקע ולא עבד אפילו ריסטרט לא עשתה כל פעם העלתה חלק מהתוכנות בהפעלה וחלק לא בקיצור חירפנה אותי...למזלי השארתי על הדיסק השני את הxp שלי ועכשיו אני כותב ממנו ומתחיל להעריך את המערכת הפעלה הזאת יותר...טוב בקיצור יש לי שתי שאלות:

1. איך אני מוחק את הויסטא וחוזר למצב שיש לי רק xp (הויסטא נמצאת על דיסק חדש שקניתי והxp על הישן ) ואיך אני מוסיף מקום לדיסק של הויסטא (כחומר למחיצה c) מבלי לפרמט כי יש לי רק 30 ג'יגה ואני רוצה להגדיל ל60 עכשיו שיש 500 ג'יגה על המחשב :)

2. שאלה קצת פחות חשובה...האם יש דרך להוסיף לxp את ה sidebar שיש לויסטא כי זה משהו שדווקא מצא חן בעיניי מאוד ...אני יודע שיש כל מיני תוכנות אבל אני מתכוון האם יש למיקרוסופט דרך להוסיף את זה גם לxp

תודה לעוזרים וסליחה על החפירה... :xyxthumbs:

• תגובות 38
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הבנתי יש לך דיסק 500GB מחולק ל2

לויסטה יש כלי לשינוי גודל המחיצות וXP צריך תוכנה שעולה כBOOT (לא של מיקרוסופט) או תוכנה כמו פרטישנן מג'יק

ועם אתה רוצה לחזור לXP תגדיר בBIOS שהBOOT היה שהכונן הישן יופעל קודם ולא החדש

יש לך 500 ג'יגה כהארדיסק או שאתה מיתכוון שיש לך 250G+250G או כל דוגמה אחרת

תחכה לעוד תגובות

כי אני לא מיקצועי אני משחק עם המחשב ולומד ממה שאני עושה

פורסם
  • מחבר

קצת התבלבלתי יש לי שני דיסקים אחד של 160 gb שעליו יש את הxp ואחד של 250 gb שעליו יש את הויסטא עכשיו ה160 מחולק לשלוש כוננים c=40 , d=40,e=80 עכשיו אני רוצה למחוק את הויסטא מהכונן של ה250 gb ואז יהיה לי אותו ריק לדברים ואת ה160 אני פשוט רוצה להוסיף נגיד לאחד את d לc האם זה אפשרי?

תודה על התגובות.

פורסם

שלום חבר יקר

אני נמצא כרגע באותה בעיה כמו שלך עם Vista

המחשב פשוט לא זז, כל זה קרה עד שביצעתי עדכון אוטומטי של חלונות, לפני כל זה המערכת עבדה חלק מאוד ומירה מאוד ללא שום קושי או בעיה כזו או אחרת

אחרי העדכון פתאום המעבד עובד על 90%-100% שזה משהו לדעתי לא אופייני לעבודה שוטפת אלא אם כן ישנו סוס טרויאני שזה מה שהיה לי מתישהו ב- XP

עכשיו שאלתי אליך היא האם השתכנעת לנסות לסדר את ה-Vista ואם כן איך ביצעת זאת

סה"כ Vista מערכת מרהיבה ביופיה עובדת חלק ומהירה (עד לעדכון הסורר ככל הנראה)

פורסם

רגה יש לך מסך של בחירת מערכות הפעלה?

התפריט של הBOOT על כונן הויסטה או הXP כלומר עם תנתק את ויסטה XP לא יעלה

תנסה לנתק את כונן ויסטה ועם הXP עולה אז כניראה תפרמט את הכונן 250GB מתוך המחשב שלי אצל XP

ויש תוכנות לניהול כוננים לויסטה יש מובנה לניהול גודל המחיצות וכו..

לXP אין צריך תוכנה כמו נורטון פרטישנין מג'יק

וכו... יש מלא ברשת אולי תפתח דיון אחר בקשר לכוננים בלא יודע איזה פורום ותנסח את זה אחרת

פורסם

סתם שאלה על איזה מחשב אתם עובדים ?(מעבד\זיכרון)

כי יש לי הרגשה שאתם מנסים להפעיל מנורה של 220V עם סוללה של שעון ?

פורסם

הממ

את ה250 תפרמט את הדיסק

ולאחד יש תוכנות כמו MAGIC PARTITION

אבל אני ממליץ לך מניסיון והבנה בתחום לעשות פרמוט כבר

פורסם

לומר שויסטה לא שווה וצריך לזרוק אותה לפח (זה פחות או יותר מה שהכותרת הזו אומרת) הוא לא נכון בעליל.

כל בעיה שיש במערכת הזו אפשר לסדר אם קצת מאמץ ורצון ולפעמים עם קצת יותר.

קיבלת מסך כחול ? תבדוק מה התקנת שגרם לזה, כנ"ל לגבי איטיות.

נכון שאת משתמש הקצה זה לא צריך לעניין והוא צריך לקבל מערכת שעובדת והוא לא צריך להתעסק עם הבעיות האלו.

אבל כמו בכל דבר חדש, השוק צריך ללמוד ולהכיר את המערכת. חברות מוציאות דרייברים רואים שהפעם לא קלעו למטרה אז מוציאים עוד גרסה

עד שבסוף זה יהיה בסדר (בדיוק כמו בהתחלה של XP).

מי שאין לו את הכח והרצון להתמודד עם קצת קשיים שיכולים להתרחש עם העבודה במערכת שלא יתקין אותה עד שהשוק ילמד את המערכת ועד

שמיקרוסופט תוציא חבילת שרות שתתקן את הדברים שהם חשבו שהם בסדר.

בסך הכל המערכת הזו עושה את העבודה, אני עובד איתה (לא רצוף) והיא עובדת סבבה. היו כמה מסכים כחולים אבל עליתי על הבעיה והיא לא חזרה.

פורסם

לא.....היה....לי....שום .....מסך ....כחול .....אחד ....

אני בהחלט מסכים שמשהו רוצה לעבוד עם המערכת הזו כמו שצריך(סביר +מספק+חוויה)

צריך לפחות קונרו ...פחות מזה ...זה לא סביר או לא מספק או לא חוויה ...וזהו ..

רבותי ...המחשבים שלכן ישנים מידי בשבילו ...וזהי הסיבה ! (נכון שזה נשמע מוזר כי בכול מקום אחר המחשבים שלכם חדשים יחסית ..)

אני לא זב חותם ! פשוט לאור הטרדים שחוזרים על עצמך המסקנה היא שכול מחשב פחות טוב מקונרו צפוי לאכזבה ...

פורסם

איזה תהליך טוחן לכם את המעבד?

פורסם

לא צריך להיסחף, לא חייבים קונרו.

לי יש 3800X2 וזה עובד מצויין.

פורסם

ררק מלראות את הכותרת קל להבין ש-2 מערכות ההפעלה היחידות שהמשתמש נתקל בהם בחיים זה ווינדוז XP ווינדוז VISTA...

פורסם

:lol: :lol:

תתקין לו ווינדוס ME שיראה מה זו מערכת הפעה הכי מלאה בבאגים בחיים.

פורסם

אמת.

זו מערכת ההפעלה שהחזיקה אצלי הכי פחות זמן.

התקנתי אותה וכשראיתי עם מה יש לי עסק (שבוע +/-) העפתי אותה וחזרתי ל 2000.

פורסם

אני באופן אישי לא נתקלתי במסכים כחולים.

אבל עיצבן אותי שעל מחשב כמו שלי, המערכת הזאת טוחנת את הצורה של ה-HD כאילו אין מחר.

מה שגרם לקירטועים במשחקים.

וזה עוד אחרי שביטלתי כל מיני SERVICES כדי להקל קצת על המערכת הכבדה בטירוף הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים