עבור לתוכן

512MBX2 DUAL CHANNEL + 256MB ?

Featured Replies

פורסם

שלום רב

יש במחשב שלי כרגע שני סטיקים של

512MB ddr 400mhz

ויש לי סטיק של ddr 256mb בצד

במהירות של 333mhz

אם אני יוסיף אותו זה יזיק למהירות או לפעולה של ה DUAL CHANNEL ?

אני שואל כי חבר הביא לי סתם ככה את הסטיק הזה של ה 256

תודה מראש לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 13.06.2007 בשעה 18:14:29

מצטער שאני מקפיץ פשוט ערכתי את ההודעה עם פרטים חדשים
פורסם

קודם כל לא יהיה DUAL CHANNEL כי צריכים להיות 2 או 4 זכרונות תואמים, זה בלתי אפשרי עם מספר אי-זוגי של זכרונות. בנוסף לכך כאשר תחבר את הזיכרון השלישי שלושת הסטיקים יעברו לעבוד במהירות של 333MHZ (הם תמיד יעבדו במהירות של הנמוך מבין כל הזכרונות שבחריצים). והדבר הכי חשוב הוא שכדאי לבדוק האם המחשב ייתן לך POST אחרי הוספת הזיכרון השלישי מכיוון שלמיטב זכרוני יש בעיה ללוחות מבוססי תושבת 939 עם 3 סטיקים של זכרונות.

פורסם
  • מחבר

קודם כל לא יהיה DUAL CHANNEL כי צריכים להיות 2 או 4 זכרונות תואמים, זה בלתי אפשרי עם מספר אי-זוגי של זכרונות. בנוסף לכך כאשר תחבר את הזיכרון השלישי שלושת הסטיקים יעברו לעבוד במהירות של 333MHZ (הם תמיד יעבדו במהירות של הנמוך מבין כל הזכרונות שבחריצים). והדבר הכי חשוב הוא שכדאי לבדוק האם המחשב ייתן לך POST אחרי הוספת הזיכרון השלישי מכיוון שלמיטב זכרוני יש בעיה ללוחות מבוססי תושבת 939 עם 3 סטיקים של זכרונות.

אז על כל מקרה גם אם יעבוד לא כדאי לשים את שלושתם ביחד נכון ?

ואם אני יביא עוד אחד כזה זה ישתלם לי לדעתך ?

פורסם

מצטער שאני מקפיץ פשוט ערכתי את ההודעה עם פרטים חדשים

פעם הבאה כדי שזאת לא תהיה הקפצה תשאיר את ההודעה המקורית כמו שהיא ובהודעה החדשה תשים את הפרטים החדשים

פורסם

אז על כל מקרה גם אם יעבוד לא כדאי לשים את שלושתם ביחד נכון ?

ואם אני יביא עוד אחד כזה זה ישתלם לי לדעתך ?

אם תשים 4 סטיקים זה יגרום למעבר ל-2T (משמע ירידה נוספת בביצועים). אני הייתי ממליץ להישאר עם 2 הסטיקים הקיימים או לקנות שני סטיקים יד שנייה בנפח של 1 ג'יגה כל אחד, יש די הרבה אנשים שמחפשים לשדרג ל-DDR2 וישמחו למכור לך זכרונות DDR1. אין גם מה להירתע מקנייה של סטיקים מיד שנייה מכיוון שהם שומרים על רמת אמינות גבוהה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים