עבור לתוכן

שלום, יש לי בעייה בcnc3 אחרי התקנת העידכון ל1.5

Featured Replies

פורסם

אני מפעיל את המשחק, ומקבל את ההודעות שגיאה הבאות-

[attachment deleted by admin]

פורסם

המשחק מקורי?

פורסם

זאת אחת מהבעיות הידועות שפאץ' 1.05 גרם להן...

נציגי הפורום של C&C התיחסו רק לאחרונה לבעיות ומבטיחים שהן בטיפול.

כאן מוצע פיתרון שעשוי לעזור לך:

http://forums.ea.com/mboards/thread.jspa?sls=2&tstart=0&threadID=234248

* תקח בחשבון שמשתמשים שנתקלו בבעית ה- game.dat ניסו אותה- ואין הצלחה של 100% לפיתרון הזמני הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה.

תוכל בקשה לתרגם את הפסקה הזו?-

Please open the registry editor (Start->Run-> regedit) and move to the HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices\ area (by clicking on this folder, you will see all the entries on the right side). Look at the entries with an alpha designation (ie: \DosDevices\Letter_Here). You should see one of entries with letters with duplicate entries. If you delete the duplicate entry (right mouse click and choose 'Delete' from the choices), you should be able to exit RegEdit and launch your program.

אומנם הבנתי בערך מה צריך לעשות, אבל אני מפחד לערוך את הרג'יסטרי בלי שאני בטוח במה שאני עושה. (בהמשך הוא מציע למחוק את כל הערכים בתיקייה הזו ומייד לאתחל את המחשב, את זה הבנתי ב100%, לעשות את זה קודם וזהו?)

צרפתי תמונה של הערכים שם, אולי זה יעזור...

תודה רבה, בז'נגלו

[attachment deleted by admin]

פורסם

הגעת למקום הנכון ב-Registrey, אבל מה שהם מבקשים הוא שתחפש ערך כפול ותמחק אחד מהם.

לפי התמונה שצירפת- אני לא רואה שיש לך כונן כפול בערכים...

ככה שכנראה שזה לא הפתרון שיעזור לך.

פורסם
  • מחבר

:'(

תודה.

עוד פיתרון? מישהו?

פורסם

קראתי בפורומים של C&C קצת ואין ממש פיתרון כרגע.

מה שכן מצאתי- מישהו דיווח שהייתה לו בעיה כמו שלך והוא עשה ניסוי מסוים.

הוא גילה דרך שהפעילה לו את המשחק:

הדיסק של המשחק לא היה במחשב והוא ניסה להפעיל את המשחק שכמובן הציג לו הערה שמבקשת להכניס את הדיסק.

אחרי שהוא הכניס אותו ולחץ על Retry המשחק עלה. הוא עשה כמה משחקים ללא בעיה...

אין לך מה להפסיד- תנסה את זה.

פורסם
  • מחבר

נאדה.

אהם... יש דרך להסיר את העידכון? (בלי להתקין את המשחק מחדש כמובן)

ניסיתי למחוק את התקייה של העידכון מפה- Electronic Arts\Command & Conquer 3\RetailExe... (כמובן שגיביתי אותה קודם) ואז זה מעלה את המסך פתיחה ולא מתקדם לשום מקום.

תודה לך על ההשקעה.

פורסם

מה שעשית לא יעזור לך, מכיוון שהעדכון לא מופיע רק בתיקייה RetailExe, אלא הוא משפיע גם על קבצים אחרים בינהם קובץ ההפעלה של המשחק "CNC3.exe".

הדרך היחידה תהיה להסיר את המשחק ולהתקין מחדש (אגב, השמירות לא ימחקו לך).

------------

לגבי הבעיה שלך- אני לא יכול כבר להציע לך שום דבר אחר חוץ מלהוריד קארק לקובץ ההפעלה.

זה לא נחשב ללא חוקי- מכיוון שגם בפורומים הרשמיים של C&C הציעו את זה לא פעם אחת והנציגים של EA שיודעים שהם פישלו- כמובן לא פסלו את העניין.

כדי שלא נחרוג מגבולות ה"חוקים"- אם אתה מחליט ללכת בכיוון הזה ורוצה עזרה- תשלח אלי פרטית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים