פורסם 2007 ביוני 1418 שנים מחבר בכישלונות היחידים שלו שאני זוכר הוא שהוא הפסיד להרבה אנשים ובעקבות זה העם כל פעם איבד מחדש בנאדם שהיה יכול לשנות את פני ישראל לטובה.
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים לא דיברתי על הפסדים שלו בבחירות. דיברתי על החלטות שגויות.RK - זוכרים לו הצלחה אחת גדולה, וכשלון אחד גדול עוד יותר ומתמשך, ויש לכך סיבה.
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים זה כי הציבור הרחב שותה מה שנותנים לו לשתות דרך התקשורת והוא בכלל לא מודע לאמת שמעבר.
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים אנלא יודע מה עם איתכם, אבל כל מי שנמצא כרגע בפוליטיקה מלא בחרא... אני חושב שהגיע הזמן להכניס שחקנים חדשים למגרש... ארקדי גיידמאק כבר אמרנו? :
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים "מספר הצלחות"?תגיד, איפה אתה חיי?מספר ההישגים שלו היו רבים ולהרבה מהם אתה אפילו לא מודע.אז תיידע.
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים לכל מי שכתב שלפרס היו כוונות טובות והוא עשה למען המדינה וכו' בהקשר של אוסלו- שטויות.לעשות משהו רק ב"כוונה טובה" יכול מי שאין לו מידע ואמצעים, אלא רק הכוונה.מהמידע שהייה לפרס לפני החתימה על הסכם אוסלו ידעו שיש סיכוי מאוד טוב שעראפת ינצל את ההזדמנות לעשות עוד טרור- כמו שהוא עשה כל החיים שלו. בגלל זה רבין לא ממש רצה לחתום על ההסכם, וחתם עליו רק בלחץ של פרס ועוד כל מיני אנשים שלא עצרו לחשוב.צריך הייה להיות ממש תמים כדי לחשוב שעראפת פתאום יפסיק מנטראת ה"בג'יפה ובנודים נפוצץ את ירושלים...", ופרס ממש לא תמים. מזה אפשר להין שהיו לו מניעים פוליטיים אחרים או כוונות התאבדותיות (או אובדניות? איך אומרים?).פרס הוא פוליטיקאי, ולסגור דילים זה המומחיות שלו. וכמו פוליטיקאי, הדילים שהוא סגר תמיד נועדו לקדם אותו, דבר ראשון.
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים גאידמייקא? אני כבר מעדיף את ש"ס בשלטון. ש"ס!?!? מזה לא!!!!!!!!! הדתיים האלה לא עושים שום דבר טוב למדינה, רק חיים על חשבוננו...
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים אני מדבר על הציבור הרחב.הציבור הרחב מטומטם ובדרך כלל זוכר את מה התקשורת רוצה שהוא יזכור.
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים אם זה דילים בנושאי שלום, אז זה התחום שלו דילים בנושא להשיג תפקיד, גם אם זה אומר לדפוק את כל המדינה בדרך. בנושא שלום הוא עשה שום דבר טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.