פורסם 2007 ביוני 1318 שנים ^^^^^ אתה לא בסדר (אני חשבתי שכבר קיבלתה הזהרה שלישית)אני חושב פרס האדם הנכון ...
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים יש לי 2 אזהרות, ומה לא בסדר? פרס בן אדם זקן, הוא כבר עבר את תחולת החיים הממוצעת בארץ - סביר להניח שהוא ימות(מוות טבעי, כן? לא רצח) בשנים הקרובות. במקרה כזה, אני מאד הייתי רוצה לראות את ריבלין בנשיאות.
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים יש לי 2 אזהרות, ומה לא בסדר? פרס בן אדם זקן, הוא כבר עבר את תחולת החיים הממוצעת בארץ - סביר להניח שהוא ימות(מוות טבעי, כן? לא רצח) בשנים הקרובות. במקרה כזה, אני מאד הייתי רוצה לראות את ריבלין בנשיאות. כפרה, הלוואי על כולנו רמת המרץ הפעילות והנחישות של ה"זקן" הזה. מזל שהוא נשיא: 1. מגיע לו, הוא בהחלט האיש המתאים ביותר לתפקיד (מבחינה לאומית ובינלאומית). 2. פשוט נמאס כבר לראות אותו מתבזה בהפסדים, אז סידרו לו ג'וב אחרון. 3. "מזרח תיכון חדש" לכולם.
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים מחבר יש לי 2 אזהרות' date=' ומה לא בסדר? פרס בן אדם זקן, הוא כבר עבר את תחולת החיים הממוצעת בארץ - סביר להניח שהוא ימות(מוות טבעי, כן? לא רצח) בשנים הקרובות. במקרה כזה, אני מאד הייתי רוצה לראות את ריבלין בנשיאות.[/quote']חס וחלילה שיימות שיישאר כמה שיותר שנים, זה בנאדם מבורך לישראל!במיוחד עכשיו לא צריך לדבר על מוות.
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים מזל טוב לשמעון פרס, the biggest looser באמת האיש שהכי הגיע לו. אחד הפוליטיקאים והאנשים הכי גדולים בתולדות המדינה.
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים יש לי 2 אזהרות, ומה לא בסדר? פרס בן אדם זקן, הוא כבר עבר את תחולת החיים הממוצעת בארץ - סביר להניח שהוא ימות(מוות טבעי, כן? לא רצח) בשנים הקרובות. במקרה כזה, אני מאד הייתי רוצה לראות את ריבלין בנשיאות.השאלה מה הוא יספיק לעשות עד אז.האם יש פה מקרה "יוחנן פאולוס" נוסף??
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים הוא הפוליטיקאי הכי גדול במדינה, וזאת לאחר 48 שנים בכנסת!אבל לא צריך להסחף ולהגיד שהוא אחד האנשים הכי גדולים.גם לפי דעתי הגיע לו יותר מהשאר.
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים או כמו שריבלין אמר: "יחי נשיא מדינת ישראל, תחי מדינת ישראל", "יחי, יחי, יחי".שפרס יבדה לחיים טובים וארוכים וכולנו נרוויח נשיא מצויין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.