עבור לתוכן

רציתי לדעת האם כדאי לחכות לX38 או ליקנות עכשיו P35?

Featured Replies

פורסם

שלום כולם :hi:

אני מתכנן ליקנות מחשב בזמן הקרוב, אבל שמעתי שבספטמבר עומד לצאת לוח הX38 של ABIT 38X QUAD GT.

רציתי לדעת האם כדאי לחכות ללוח ה38X שיתמוך בPCIE 2 ובDDR2 ובחריצים מלאים של 16X,

או שכדאי ליקנות עכשיו לוח עם PCIE 1, DDR2 וחריצים של 4X,16X?

אמרו שהלוח של הX38 יעלה 1000 ש"ח.

האם שווה לחכות עד ספטמבר?

בתודה אור. :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 13.06.2007 בשעה 09:12:42

מישהו?
פורסם

מה יש בX38 שאתה צריך???

לא מספיק לך P35?

סביר להניח שרוב אם לא כל הלוחות X38 יהיו DDR3

לכן תצטרך להוציא הרבה כסף על לוח+זכרונות יקרים מאוד...

ושוב, מה חסר לך בP35?

ולא מקפיצים הודעות

פורסם

לפי מה שאתה אומר יתכן וכדאי לחכות רק שכעת הDDR3 לא בדיוק נראה מוכן הן מבחינת התזמונים והן מבחינת המחירים.

פורסם
  • מחבר

מה יש בX38 שאתה צריך???

לא מספיק לך P35?

סביר להניח שרוב אם לא כל הלוחות X38 יהיו DDR3

לכן תצטרך להוציא הרבה כסף על לוח+זכרונות יקרים מאוד...

ושוב, מה חסר לך בP35?

ולא מקפיצים הודעות

אין מה לעשות, זה עבר לי לעמוד שני ואף אחד לא ענה.

חוץ מזה, בX38 יש:

PCIE 2, חריצים מלאים של 16X שיכול להיות שיתמכו גם בSLI, אוברקלוק גבוהה, עוד משהו?

זה פשוט האם שווה לחכות את כל הזמן הזה, בשביל השידרוגים הללו? (כי אני לא אחליף מחשב בזמן הרחוק+קרוב, לכן האם כדאי לחכות גם לPCIE 2?)

דווקא לא, נגיד הABIT IX38 QUADGT יתמוך בDDR2, או הX38 של GIGABYTE יבוא גם בגרסאות DDR2,

ולכן, לא אצטרך להוציא הרבה כסף על לוח וזכרונות (1000+500) אם בכלל.

זה מה שחסר לי, אז מה אתה אומר?

פורסם

PCIE 2, חריצים מלאים של 16X שיכול להיות שיתמכו גם בSLI, אוברקלוק גבוהה, עוד משהו?

יכול להיות שיתמכו בSLI... נו ואז?

איזה צמד כרטיסי מסך אתה קונה בדיוק?

אוברקלוק גבוה? לא בטוח שיותר גבוה מהP35 אם ישמר היחס בין ה965 ל975X שום דבר לא מבטיח לך את זה. לאיזה אוברקלוק באמת חשוב לך להגיע?

ואיזה מעבד אתה צריך?

חוץ מזה איזה ספק אתה מתככן לרכוש שיתמוך לך ב"יכול להיות SLI" הזה בPCIE2?

ואיזה צמד כרטיסים בSLI (חוץ משני 8800 ULTRA) לדעתך כדאי לך לרכוש במקום כרטיס חזק בודד?

או שכבר עשית הזמנה על צמד ULTRA 9800GTXHDXXX GDDR4 או איך שלא יקראו להם. (אני מניח שאתה יודע שהם בטח יצאו בעוד 4.5 חודשים)

רוצה SLI X16 "על בטוח" עם אוברקלוק חזק בשביל זה בדיוק יש לך את לוחות 680I

ואפילו לוח 650 בתקציב של 1100 ש"ח כמו הASUS P5N32 SLI PLUS עם תמיכה בכרטיס מסך שלישי.

בלי יכול להיות ואולי. זה משהו שקיים בשוק ומתאים לזכרונות ולמעבדים ולכרטיסי מסך שנמכרים בהווה.

אני מציע לך ללכת על אחד כזה אם אתה נעול על SLI

פורסם
  • מחבר

הכל טוב ויפה אבל מה?

נו אז?, ואם אני בעד SLI כש"אולי ה8800GTS 640MB/2900XT יהיה זול יותר בעוד שנה (וכן אני יודע שאפשר למכור ולקנות),

אוברקלוק זה עניין יחסי, בשבילי מספיק אוברקלוק עם קירור סטוק,

איזה מעבד, אני דיי מחכה לQ6600 ביולי,

ספק עם 4 חיבורי PCI EXP ועוד 2 חיבור RDXX לPCIE 2,

הכל תלוי במה שיקרה, כמו שאמרו זה סוג של הימור, אבל תמיד טוב להיות מוכן :xyxthumbs:,

9800GTX? מה שתגיד, חוץ מזה שאני יודע שבקרוב יוצא הXTX אני חושב,

ה680I מעולים אבל, אין להם תמיכה בPCI EXP 2, ובPERYEN, כי אני עומד להישאר עם המחשב הזה המון זמן,

פורסם

דווקא יש אומרים שכדאי להמתין לx38

פורסם

אז שווה להמתין או לא?

פורסם

אז שווה להמתין או לא?

תמיד אפשר לומר "ששווה להמתין" , תמיד במחשבים יהיה משהו יותר טוב באופק , ערכות שבבים , מעבדים , כרטיסי מסך , מחירים יותר זולים וכו'

בקיצור אי אפשר לתת תשובה בנושא של המתנה

מבחינתי הייתי ממתין לירידת מחירי מעבדי מרובעי ליבה בחודש הבא וקונה לוח-אם עם ערכת שבבים P35 וזכרונות DDR2

פורסם

תמיד אפשר לומר "ששווה להמתין" , תמיד במחשבים יהיה משהו יותר טוב באופק , ערכות שבבים , מעבדים , כרטיסי מסך , מחירים יותר זולים וכו'

בקיצור אי אפשר לתת תשובה בנושא של המתנה

מבחינתי הייתי ממתין לירידת מחירי מעבדי מרובעי ליבה בחודש הבא וקונה לוח-אם עם ערכת שבבים P35 וזכרונות DDR2

בדיוק מה שאני מתכנן :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוה...

טוב אני כבר החלטתי ללכת על ה680I כמו שמישהו אמר קודם

פורסם
  • מחבר

טוב בעצם אני יקח את הP35 יש לו גם תמיכה בPCI E 2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים