פורסם 2007 ביוני 1218 שנים היי,מה דעתכם של הדגם הזה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4058איך השירות והמחשב באופן כללי?תודה
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים אחלה מחשב קניתי לפני שבוע ביחד עם אבא שלי ומחשב באמת ברמה אחת מעל כולם!רמקולים ואיכות סאונד מהטובים בקבוצה,מסך גדול ואיכותי,מעבדים חזקים(אני ממליץ את הC2D 2.0 עם ה4מגה קאש)ועוד המלצה מאוד מאוד חשובה לא לקנות עם אחריות של גלקסי כמו שאני עשיתי..ואפשרי לקנות בנפרד ולהוסיף 2 גיגה זיכרוןמאוד מומלץ לעבודה עם ויסטה!.(וזה גם כולה 400ש"ח)
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים אחלה מחשב ובמחיר יחסית לא רע ........... אבל אני הייתי קונה אותו עם XP HOME או PRO !!!
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים גם אני כנראה מתכוון לקנות אותו אבל יחד עם כרטיס מסך של X1400 זה עולה קצת יותר אבל אני חושב שזה שווה.הדבר היחיד שמונע ממני לקנות אותו זה שאני לא יודע איך השירות שלהם ומה האחריות כוללת ,כי יש כאלה שנותנים אחריות רק לחלקים אבל לא ל"זמן עבודה" (מעבדה) ואז שמים לך מחיר כזה שאתה לא מבין מאיפה זה נחת עליך.אם יש מישהו שמבין קצת אני ישמח מאוד לשמוע על השירות והאחריות.
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים פשוט תשאל את החנות ממנה אתה קונה מי נותן את האחריות אם הם אומרים לך CMS \ CPM אז האחריות כוללת גם עבודה וגם חלקים ואין לך מה לדאוג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.